Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(Reska @ 2009 07 24, 19:43)
Na laaabai gražu  wub.gif
Dovana tikrai pradžiugins  thumbup.gif

ačiū 4u.gif labai labai tikiuos, kad taip ir būtu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 24, 19:08)
Truputi ne i tema bet norejau paklausti 4u.gif  cia del smailu, kaip jus idedat kitus smailus i zinute jei ju net nera supermamu puslapyje? Manau neaiskiai paklausiau  verysad.gif

Arba gal nežinai, kad jų yra užraše "Rodyti viską"po esamomis šypsenėlėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 24, 20:33)
http://smiles.lc-pasaulis.com/  4u.gif

Pagaliau įrėminau blush2.gif , ryt vežu dovanų  ax.gif

Labai grazus darbelis ir labai graziai ireminta wub.gif
Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 07 24, 20:50)
Arba gal nežinai, kad jų yra užraše "Rodyti viską"po esamomis šypsenėlėmis mirksiukas.gif

Tikrai zinau doh.gif
Atsakyti
tai niekas man nepagelbesit del dovanos??? g.gif
Atsakyti
Astulia gal man galima povą? tute1979@gmail.com Gal kuri labiau patyrus gali padėt spalvytes povo į dmc atsirinkt,nes ten tik pavadinimai. Ten nedaug jų,bet bijau be patirties nugrybaut. Būtų ačiuks
Atsakyti
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 24, 21:18)
tai niekas man nepagelbesit del dovanos???  g.gif

Kiek maciau, jau Pauksciukas tau pasiule keleta varientu, o jei netinka tai gal galetum sukonkretinti kokia tema ieskai - gelyciu, gyvuniuku ar dar......

Pauksciuk, labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Izida, paveikslas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif ir dar toks nemazas thumbup.gif

Taip pat ir kitu patiko darbai - kavos berniukas,katinai, sokejai...... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rne: 24 liepos 2009 - 21:33

unsure.gif juk pasiūliau mirksiukas.gif

parašyk kokia tema, kokio amžiaus draugė....

gal geria kavą ar arbatą? ta tema yra gražių 4u.gif

Atsakyti
Paukščiuk, Izida - nuostabūs darbeliai ir rėminimai 4u.gif 4u.gif

kieno ten kavos berniukas thumbup.gif thumbup.gif

aš šiandien šiaip ne taip su savo gyvu kroviniu nusikasiau iki bazės ir nusipirkau maišelių siūlams dėti didis.gif Tai einu dabar rūšiuoti wub.gif

ir mergaitės, kaunietės. Gal kas rėminot darbelius ar bent jau rėmus užsakinėjot pramonės maximoj? Norėčiau sužinoti, kaip ten kokybė. Nes šiandien užmačiau labai gražių rėmelių ax.gif
Atsakyti

Siuvinejimas yra paisymas adata. Jei butum dailininke ir ateitu pas tave uzsakove, tai manau irgi klaustumei, kas draugei patinka. Juk paveiksliuka beveik bet kokia tematika galima rasti, bet kiekvienam taip svarbu tas ASMENISKUMO aspektas. smile.gif

O dar norejau paklausti. Turiu diiiideli gabala minkstos AIDOS, manau 14 dydzio. Gal patartumete, kam ji sunaudoti, nes megtu siuvineti standziai ir 14 ne mylimiausias...
Atsakyti
Labas rytas kryžiavotojos biggrin.gif Man kaip pradedančiai klausimukas iškilo ax.gif Kaip siuvinėti ant lino? Ar 1 kryžiukas apima 1 siūlą (tada jis bus labai mažytis ir užtenka viena gija siuvinėt ) ar 1 kryžiukas apima 2*2 siūliukus?(tada kryžiukas didesnis, kaip ant didesnes aidos gaunasi) Nežinau ar tinkamai paklausiau ax.gif Gal būtų galima pamatyti darbelių ant lino siuvinėtų iš arčiau? Kad matytusi kaip tas kryžiukas padėtas 4u.gif
Noriu pabandyti knygute aptraukti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kodel?: 25 liepos 2009 - 06:42
QUOTE(Toli @ 2009 07 24, 23:05)
Siuvinejimas yra paisymas adata. Jei butum dailininke ir ateitu pas tave uzsakove, tai manau irgi klaustumei, kas draugei patinka. Juk paveiksliuka beveik bet kokia tematika galima rasti, bet kiekvienam taip svarbu tas ASMENISKUMO aspektas.  smile.gif

O dar norejau paklausti. Turiu diiiideli gabala minkstos AIDOS, manau 14 dydzio. Gal patartumete, kam ji sunaudoti, nes megtu siuvineti standziai ir 14 ne mylimiausias...

Gal pagalvėm, staltiesei ar maišiukam g.gif

QUOTE(kodel? @ 2009 07 25, 07:41)
Labas rytas kryžiavotojos  biggrin.gif  Man kaip pradedančiai klausimukas iškilo  ax.gif  Kaip siuvinėti ant lino? Ar 1 kryžiukas apima  1 siūlą (tada jis bus labai mažytis ir užtenka viena gija siuvinėt ) ar 1 kryžiukas  apima 2*2 siūliukus?(tada kryžiukas didesnis, kaip ant didesnes aidos gaunasi)  Nežinau ar tinkamai paklausiau  ax.gif Gal būtų galima pamatyti darbelių ant lino siuvinėtų iš arčiau? Kad matytusi kaip tas kryžiukas padėtas  4u.gif
Noriu pabandyti knygute aptraukti  blush2.gif

Viską teisingai supratai, dažniausiai kryžiukas daromas 2*2, bet jei medžiaga smulkesnė, aš darau ir 3*3, gražu ir 1*1, bet tada gaunasi labai mažiukas kryžiukas, visad žiūri į tai ko nori. Merginos ir sukomponuoja, pvz siuvinėja visą paveikslą 2*2, o kokią detalę 1*1, labai dailiai žiūrisi wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū Paukščiuk 4u.gif O jei siuvinėji 2*2 tai man kažkaip ir mažokai atrodo iš 2 gijų siuvinėt. Galima ir trim gijom ax.gif

Šiandien nusipirkau siuliukams plastmasine dėžute su skyriukais uždaroma , už 5 litus thumbup.gif Dar reikia popierinių ričių susiveikt ir bus iš viso thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti