Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(ernesin @ 2009 07 23, 19:27)
Kaip atskirti kelintos aidos medžiaga parduotuvėje, jei rašo 43,5akių/10cm, nes daugiau nieko nerašo?

Tai 11 Aida
O adatos tikrai siuvinėjimui?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 23, 22:03)
Tai 11 Aida
O adatos tikrai siuvinėjimui?

Ačiū 4u.gif
Adatos bukos ir prie siuvinėjimo siūlų buvo, reikės dar kartą jas apžiūrėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 23, 21:13)
Ačiū 4u.gif
Adatos bukos ir prie siuvinėjimo siūlų buvo, reikės dar kartą jas apžiūrėti hihihi.gif

Jei bukos- tai siuvinėjimui.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 23, 21:46)
Na povas ir kavos berniukas jau tokie prikolni,atsiprašau už išsireiškimą, kad net ašaros nuo juoko bėga.smile.gif

4u.gif man irgi pasirode juokingas "kavos berniukas" lotuliukas.gif tad ir issiuninejau biggrin.gif
sekantis eilej butent tas povas biggrin.gif
reikia gi kazko nuotaikai pakelt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 23, 23:19)
sekantis eilej butent tas povas biggrin.gif

klausyk, lygtais tu buvai schemų paieškos temoj to povo prašius g.gif tai jau turiu geresnę schemą, jei nori, atsiųsiu mirksiukas.gif ten buvau įkėlus, bet tokia biškį paplaukus ax.gif
Atsakyti
Kazkam zadejau savo mergina parodyti ireminta, tai tesiu pazada.

user posted image

Atsakyti
Izida, super thumbup.gif
Atsakyti
Izida bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gerulė mergina thumbup.gif
O ir visų kitų darbeliai thumbup.gif Ta kavos berniuka ir aš žadu išsiuvinėt, tikrai prikolnas thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas.
visu darbeliai labai labai grazus,saunuoles smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 07 24, 00:42)
Kazkam zadejau savo mergina parodyti ireminta, tai tesiu pazada.

bigsmile.gif Kaip rėmas dailiai parinktas, thumbup.gif labai gražu ir šarminga wub.gif
Atsakyti
Izida,labai gražu ,rėmas puikus,ir jei dar lengvai siuvinėjos tai net pati užsimaniau blush2.gif ,gal galima būtų schemutę į manociuja@gmail.comIš anksto dėkoju aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 24, 07:51)
bigsmile.gif Kaip rėmas dailiai parinktas,  thumbup.gif labai gražu ir šarminga  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai, viskas puikiai dera bigsmile.gif Izida dideli komplimentai tau 4u.gif
Atsakyti