Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(i2kas @ 2009 07 23, 16:20)

QUOTE(Florestina @ 2009 07 23, 16:29)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 23, 16:47)

Ačiū, aš kaip ir nemėgėja rodytis, bet pagavo įkvėpimas ir kelis smulkiuosius nufotkinau.
Galvoju darbams susikurti albumą ir neapsisprendžiu, ar visas darbų nuotraukas (planuoju vienam darbui dėti po kelias) dėti į vieną albumą, ar geriau kiekvienam darbui sukurti po atskirą albumą. Pasidalinkit, kaip jums labiau patinka žiūrėti albumus?
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 07 23, 17:17)
Idėsiu ir aš kelis pabaigtus darbelius

kaip gražiai išsiuvinėta bigsmile.gif man tos katės super thumbup.gif

gal galiu schemutę į aastellaa@gmail.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 07 23, 18:08)
Ačiū, aš kaip ir nemėgėja rodytis, bet pagavo įkvėpimas ir kelis smulkiuosius nufotkinau.
Galvoju darbams susikurti albumą ir neapsisprendžiu, ar visas darbų nuotraukas (planuoju vienam darbui dėti po kelias) dėti į vieną albumą, ar geriau kiekvienam darbui sukurti po atskirą albumą. Pasidalinkit, kaip jums labiau patinka žiūrėti albumus?

Man patinka kai viskas vienoje vietoje, neturiu daug laiko, atidarynėt kiekvieną atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 23, 18:16)
Man patinka kai viskas vienoje vietoje, neturiu daug laiko, atidarynėt kiekvieną atskirai  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip, taupom savo (keldamos nuotraukas) ir kitų (kas žiūri) laiką hihihi.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
daug grožybių prisižiūrėjau, kol perverčiau neskaitytus puslapius.visų net neišvardinsiu - šaunuolės 4u.gif
aš šiek tiek apsirgau, nėra jėgų siuvinėti, bet va jūsų darbeliais pasidžiaugti galiu drinks_cheers.gif
QUOTE(giege @ 2009 07 23, 17:17)
Idėsiu ir aš kelis pabaigtus darbelius (tik vis neprisiruošiu rėminti):

labai dailu 4u.gif nors man nerodo dviejų vidurinių nuotraukų.
gal galima sužinoti kieno čia dizainas tas pirmasis angeliukas? labai fainas wub.gif

o dėl nuotraukų albumų - pritariu kitoms. Paprasčiau ir smagiau žiūrėti darbus vienam albume. Atskiri albumai manau naudingi, kai yra skirtingų temų schemos.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 23, 17:10)
gal galiu schemutę į aastellaa@gmail.com  ax.gif

DOME - Lofty Cat http://dump.ru/file/3104160
Mėlyną siuvinėjau pagal ranka surašytus kodukus. Dome siūlai konvertuojasi į DMC (konverterio neberandu). Foną siuvinėjau kryželiu, bet vėliau pastebėjau, kad turi būti pusinis kryželis.

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 23, 17:30)
gal galima sužinoti kieno čia dizainas tas pirmasis angeliukas? labai fainas  wub.gif

My Mark Fairy1 http://www.casacenin...oducts_id=41049
Schemos neturiu, siuvinėjau iš paveiksliuko.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jums galbūt pasirodys juokingi klausimai, bet aš nesuprantu:

Kaip atskirti kelintos aidos medžiaga parduotuvėje, jei rašo 43,5akių/10cm, nes daugiau nieko nerašo?
Ir kaip atskirti adatos dydį jei vietoj 24, 26 rašo BR07, BR09? blush2.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Taigi tik dingau kelioms valandoms o jau prideta nuostabiu darbu wub.gif
giege ---> Gaila nerodo dvieju darbeliu viduriniu bet abu is sonu labai dailus o jau angeliukas wub.gif
dziaugsmelis ---> Labai grazus "kavos berniukas" wub.gif jei galima schemute blizgutis11@gmail.com
Kibirkštėlė ---> Labai grazus ir ryskus darbelis bigsmile.gif 4u.gif
dovyda ---> Matau labai greitai stumiesi i preiki wub.gif Laukiu tavo sokejeliu pabaigos drinks_cheers.gif
Na o as stumiuosi su savo jorksyru i prieki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 23, 15:33)
Dovyda, visai gerai gaunasi, tas perejimas i pusinius kryzelius. Tikrai nebedaryk pilnu kryzeliu, bus daug greiciau.
Kibirkstele, labai grazi ir simpatiska seimynele  thumbup.gif

va va , jei buciau is karto pusiniais siuvinejusi, jau buciau pabaigus ta paveiksla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 23, 19:24)
nerodo dvieju darbeliu viduriniu

user posted image
user posted image

Tiems katinukams į kompaniją yra ir šuniukas, bet niekur nerandu schemos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 07 23, 22:23)
user posted image
user posted image

Tiems katinukams į kompaniją yra ir šuniukas, bet niekur nerandu schemos.
user posted image

Isimilejau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na povas ir kavos berniukas jau tokie prikolni,atsiprašau už išsireiškimą, kad net ašaros nuo juoko bėga.smile.gif
Atsakyti