Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(dovyda @ 2009 07 19, 21:08)
as irgi ateinu cia is paskos ax.gif ir atnesu jums pasirodyti kaip mano afrikieciai jau pradeda sokineti lotuliukas.gif

Gražus darbelis bus thumbup.gif Beje, o kokio jis dydžio? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
gražių darbų prikrižiavojot. astulios pakabutis-mergytė labai fainuolis bigsmile.gif ir džeinės paveikslas nuostabiai jau dabar atrodo.. įsivaizduoju koks grožis bus pabaigus wub.gif
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną blush2.gif nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)
user posted image
na ir atvirutė prie to paties:
user posted image
tik už nekokias nuotraukas atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 20 liepos 2009 - 08:06
Sveki. Ačiū visoms už pagyras mano darbeliui ax.gif

QUOTE(astulia @ 2009 07 17, 15:05)
gražaus darbelio apturėjai tokį plota išsiuvinėt  blink.gif  nu bet kaip gražuuuuu  wub.gif

šiandien vienoj rankdarbių pardėj pas mus užmačiau Lanarte orchidėjų rinkinį, bet kaina  blink.gif  68 eurai  doh.gif

Kazkur as turiu tas orchidejas. Jeigu nori, galiu paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 20, 09:04)
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną  blush2.gif nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)

Abu darbeliai labai labai gražūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba diena biggrin.gif noreciau truputi is Jusu pagalvos, ruosiuos siuvineti paveiksliuka ir nzn kaip ten apsiskaiciuot kiek reike medziagos,kad uztektu ir ireminti...ir aplamai kaip juos ireminti blush2.gif Aciu book.gif
Atsakyti
sveikutes registruojuos ir as i naujus namucius 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 07 20, 09:34)

Kazkur as turiu tas orchidejas. Jeigu nori, galiu paieskoti.

aš irgi turiu jų schemą, buvau jau visus siūlus ir medžiagą užsisakius, pas mamą jau buvo nukeliavę, bet manos siuntinys pakeliui pas mane dingo verysad.gif nežinau, kas jai į galvą šovė, kad tąkart jo neužregistravo, tai dabar gaudyk vėją laukuos 4u.gif
Atsakyti
gal galetumet duot to katino shema?labai jau fainai atrodo
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2009 07 20, 10:05)
laba diena  biggrin.gif noreciau truputi is Jusu pagalvos, ruosiuos siuvineti paveiksliuka ir nzn  kaip ten apsiskaiciuot kiek reike medziagos,kad uztektu ir ireminti...ir aplamai kaip juos ireminti  blush2.gif Aciu  book.gif

Paskaityk prasau pirma zinute. Ten merginos idejusios kaip pasiskaiciuoti medziaga.
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Oi kiek cia groziu pridare visos! Saunuoles 4u.gif
...labai jau senai as cia buvau (gal uztat ir nuostaba tokia....?)..... vis laikiuko truksta doh.gif Bet siuvinejau ir cia nesilankydama drinks_cheers.gif Pasigirsiu ka nuveikiau bigsmile.gif cia http://public.fotki....aiva/siuviniai/
Atsakyti
Na ir pasidarbavote per savaitgali bigsmile.gif jau sitiek darbu prideta, kad net nebezinau nuo ko pradeti girti biggrin.gif
Pirmiausia, tai turbut didelis 4u.gif Izidai uz tokia ispudinga ispane(jei neklystu). Kiek laiko uztruko siuvineti, nes darbas ne is mazuju.
Dzeines avineliu ganytojas kaip sparciai einasi i prieki,juk tik neperseniausiai pradetas.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 20, 07:04)
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną  blush2.gif nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)

Labai simpatiskas katinas, toks megstantis pavalgyti biggrin.gif

ir visoms kitoms merginoms po 4u.gif uz grazius pakabukus ir graziai iremintus darbelius(delfinus, gaidi)
Atsakyti
Pamiršau Izidos darbą pagirti blush2.gif nors iš tiesų jis labai įsiminė. įspūdingai atrodo wub.gif
QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 10:38)
gal galetumet duot to katino shema?labai jau fainai atrodo

vakare galėsiu įmesti.
Atsakyti