Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 23, 11:57)
kur mezgimo siulai ir seip viokie niekuciai rankdarbiams moteriskiems.ten vaseliai..virbalai.. net kazkokiu siuvinejimo siulu buna. geriau paieskot kur xxx maxima daugiau visko buna

Pas mus Akropolio Max yra XXX, bet ten lankeliu nera schmoll.gif Ieskoaju pati praeita savaite g.gif
Atsakyti
Na, bent jau aš esu Akropolio Maximoj mačius...

Čia šviežias mano darbelis, tik išplautas wink.gif
Darbar supratau kodėl man pabaigoj paveikslėlis susigarankščiavo, taigi BS dariau be lankelio... Reik kuo greičiau nusipirkt kokį nors...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 07 23, 14:09)

Darbar supratau kodėl man pabaigoj paveikslėlis susigarankščiavo, taigi BS dariau be lankelio... Reik kuo greičiau nusipirkt kokį nors...

bigsmile.gif kokios ryškios spalvos, koks žaismingumas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Yra serija tokiu labai graziu sirdeliu, dazniausiai vienspalves ir ant lino. Gal galite pasakyti, kokios cia firmos? 4u.gif
Atsakyti
Kibirkštėle, gražu, ryšku, linksma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kodel? @ 2009 07 23, 14:41)
Kibirkštėle, gražu, ryšku, linksma  thumbup.gif

Ryšku, nes dar šlapias lotuliukas.gif
Ačiū (:
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 23, 14:29)
Yra serija tokiu labai graziu sirdeliu, dazniausiai vienspalves ir ant lino. Gal galite pasakyti, kokios cia firmos? 4u.gif

tu apie RP kalbi?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 07 23, 14:09)

labai grazus tavo darbelis
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 23, 14:48)
tu apie RP kalbi?

aga. Aciukas. 4u.gif

Kokiu stebuklingai graziu angeliuku sirduciu tavo albume radau. Issimylejau.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 23, 15:10)
aga. Aciukas.  4u.gif

Kokiu stebuklingai graziu angeliuku sirduciu tavo albume radau. Issimylejau.

4u.gif prašom, aš su tai angeliukais ir raideles radau wub.gif , jau suku mintį siuvinėt vieną bigsmile.gif Juos rasi mano išrintuose pažymėtas mirksiukas.gif
Atsakyti
na va pasiuvinejau fono gabaliuka 1/2 kryzeliais, manau nebeardysiu tu pilnu, visai gerai atrodo ax.gif

user posted image

user posted image

Pauksciuk, o man nerodo tavo schemyciu daugelio ten, sako rasyk pasword blush2.gif tu manes gal nepriemei i draugus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 23 liepos 2009 - 14:19
Dovyda, visai gerai gaunasi, tas perejimas i pusinius kryzelius. Tikrai nebedaryk pilnu kryzeliu, bus daug greiciau.
Kibirkstele, labai grazi ir simpatiska seimynele thumbup.gif
Atsakyti