Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

laba diena visoms...
stai mano rozyciu pabaiga,tad grozekites ax.gif
na cia dar be remu yra...
user posted image

dar noreciau jusu paklausti,kai jau baigi siuvineti ir pries nesant reminti...kaip geriau plauti ar rankomis ar skalbimo masina?jeigu rankomis tai kaip?sorry kad lausiu,bet pirmas mano darbelis toks tai nezinau,bukit geros patarkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 22, 13:38)
dar noreciau jusu paklausti,kai jau baigi siuvineti ir pries nesant reminti...kaip geriau plauti ar rankomis ar skalbimo masina?jeigu rankomis tai kaip?sorry kad lausiu,bet pirmas mano darbelis toks tai nezinau,bukit geros patarkite smile.gif

Drafe, i silta vandenuka ipilk truputi fairy, pamirkyk darbeli, gerai isskalauk, tada dregna tiesk ant ranksluoscio, geraja puse i apacia, tegu nuvarva. Po 10 min lygink is blogosios puses smile.gif
Papildyta:
O man iskilo paprastas klausimas, toms, kurios siuvineja ne ant remo o su lankeliais. Kokius lankelius naudojat - plastmasinius, medinius ? Nes man mano plastmasinis paliko zymes and medziagos, kuriu nei Fairy, nei Vanish, nei Ace nei muilas su tulzimi neiseme doh.gif
Atsakyti
aciu labai jums uz pagirimus 4u.gif , o piestukas issiplauna labai lengvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 07 22, 12:56)
Drafe, i silta vandenuka ipilk truputi fairy, pamirkyk darbeli, gerai isskalauk, tada dregna tiesk ant ranksluoscio, geraja puse i apacia, tegu nuvarva. Po 10 min lygink is blogosios puses smile.gif
Papildyta:
O man iskilo paprastas klausimas, toms, kurios siuvineja ne ant remo o su lankeliais. Kokius lankelius naudojat - plastmasinius, medinius ? Nes man mano plastmasinis paliko zymes and medziagos, kuriu nei Fairy, nei Vanish, nei Ace nei muilas su tulzimi neiseme  doh.gif

as su plastmasiniu siuvineju ir nieko jis nepaliko schmoll.gif nors jo isorinis lankas melynas. medinis esu turejus, buvo grazus, bet suluzo verysad.gif

kol kas niekuo nesizymiu, kazkaip nereikia. paveiksliuko dydi su smeigtukais pasmaigstau, kas 10. kai pradedu siuvinet istraukiu visus. Kryziukus skaiciuoju palei salia jau esancius kryziukus. ir taip su kekviena spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 22 liepos 2009 - 13:04
QUOTE(beladona @ 2009 07 22, 12:56)

O man iskilo paprastas klausimas, toms, kurios siuvineja ne ant remo o su lankeliais. Kokius lankelius naudojat - plastmasinius, medinius ? Nes man mano plastmasinis paliko zymes and medziagos, kuriu nei Fairy, nei Vanish, nei Ace nei muilas su tulzimi neiseme  doh.gif

Drafe, labai gražios rožės. thumbup.gif

Aš naudoju medinį "Anchor" firmos lankelį. Plastmasinį dar pamenu nuo senį laikų, jie labai greitai sulūždavo, norint geriau ištempti medžiagą. ax.gif
Atsakyti

As skalbiu vos drungnam vandeny su fairy. Užpildu ir švelniai ranka patrinu. Išplauku, pakratau, iš karto dedu and dvigubo rankšluosčio ir lyginu iš blogos pusės kol išdžiūsta. Tada ištempiu ant kartono ir į rėmą.
QUOTE(beladona @ 2009 07 22, 13:56)

Visi lankeliai palieka žymes. Rekomenduojama nakčiai su lankeliu darbo nepalikti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 22, 14:22)
As skalbiu vos drungnam vandeny su fairy. Užpildu ir švelniai ranka patrinu. Išplauku, pakratau, iš karto dedu and dvigubo rankšluosčio ir lyginu iš blogos pusės kol išdžiūsta. Tada ištempiu ant kartono ir į rėmą.

Visi lankeliai palieka žymes. Rekomenduojama nakčiai su lankeliu darbo nepalikti.

Nu va as tundra ir buvau palikusi doh.gif gyveni ir mokais. Vadinas bus gerai plastamsinis senelis mano dar nuo mokyklos laiku lankelis ax.gif tik nepaliksiu ant siuvinio daugiau smile.gif
Atsakyti
laba diena visoms...
stai mano rozyciu pabaiga,tad grozekites  ax.gif

Grazu. Plaunu rankomis, dar kartais Ace Delikat ipilu.

Pas mane medinis lankelis. Kazkada ir plastmasini turejau, bet jokiu demiu nepalikdavo.
Atsakyti
Sveikos kryziavotojos , seniai cia bebuvau, ot kiek naujokiu prisijunge, saunu 4u.gif Ir siuvinejat jus visos greitai, tai temos keiciasi viena po kitos, nebespeju sekt doh.gif
Pasirodau savo baigtus darbelius:
1. Antrasis biscorn'iukas
user posted image
2. Cia jau seniau siuvinetas 30x45 dydzio, Aida14. Buvo mamai motinos dienos proga padovanotas wub.gif Cia mano pirmasis darbas is po mokyklos laikuuser posted image
3. Na ir negaliu nepasirodyti ir nepagirti MB, jis man kojytes remui sukonstravo pries 2 savaites, sakiau prasysiu kad Dzeines vyras padarytu, tai puole ir pats padare thumbup.gif
user posted image
Siuo metu ugio matuokle siuvineju krikstasuniui. Ir ieskau ko nors su krikstynom, gal uzmatet kur?
SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolantuukas: 22 liepos 2009 - 13:53
joolantuukas, kokia tu šaunuolė. wub.gif
Atsakyti
Papildyta:

aciu tau uz pamoka pameginsiu taip padaryti. smile.gif
as turejau plastikini,bet jis man suluzo,tai nusipirkau medini tai dabar kuo geriausiai yra... thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 07 22, 14:11)
Drafe, labai gražios rožės. thumbup.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Florestina 4u.gif
Atsakyti