Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

drafe, kodel?, ZMama, amiyra, user posted image

QUOTE(amiyra @ 2009 07 21, 22:22)
Astulia  blink.gif  kada tu cia suspejai ? ka tik schemos ieskojai  ax.gif as cia man vaidenasi  blush2.gif

nesivaidena nesivaidena, per kelias dieneles sukryžiavau, labai lengvai ėjosi smile.gif
Atsakyti
Aistulia --> Katik maciau kad ieskojai schemutes su boruzelem o jau darbelis paklotas mums pries akis bigsmile.gif Labai grazu ir spalvinga wub.gif
Leita ---> Labai grazi dovanele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 21, 21:53)
atlekiu su savo naujausiu, kątik iškeptu darbeliu  ax.gif

Nu bet ir greit lakstai bigsmile.gif Žiauriai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 21, 22:31)

uz ka man dekoji? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoliukes. As dar tik pradedancioji-dar tik du darbelius esu padarius-kriksto suneliui krikstynom ir duktereciai gimimo proga. Gaila jau iskeliave i savo namucius-parodyciau. nors aisku su jusu sedevrais nera ka ir lyginti... ax.gif
Vat dabar susiradau ir parsisiunciau ta programele, kur is nuotrauku ir siaip visokiu paveikslu galima pasidaryti shema {Stitch Art Easy 4.0}. Tik man ten kaip padare, tai labai jau didele ta shema gaunasi-ta prasme ismatavimai jos. Susimazint galima, bet bijau, kad visas grozis susigadins. Gal kuri dirbat su sita programa? Ar usmazinus schemute labai nenukentes paveikslelio isviazda?
Aciu is anksto už atsakyma!!! 4u.gif
Atsakyti
blizgutis11, libaja, user posted image kai labai reikia, tai ir tenka greit suktis biggrin.gif

QUOTE(drafe @ 2009 07 21, 22:52)
uz ka man dekoji? g.gif  rolleyes.gif

už gerą žodį mano darbeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 21, 20:53)

Simpatiskas darbelis!
Sveikutes,stai ir as iki jusu dasikapsciau.. Ech,-ta vasara... Rankdarbiai i sona atideti,vis nera laiko prisesti... Gal gausiu ikvepimo pas jus ,visu darbeliai super thumbup.gif
Atsakyti
Aistulia ir Leita, saunus abieju darbeliai! Saunuoles merginos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 07 20, 09:34)
Sveki. Ačiū visoms už pagyras mano darbeliui ax.gif 
Kazkur as turiu tas orchidejas. Jeigu nori, galiu paieskoti.

tai orchidejas jei gali man surask blush2.gif neringakavaliauskiene@freemail.lt

QUOTE(rasiux- @ 2009 07 20, 18:16)
Sveikos darbštuolės  4u.gif

Jau tiek gražių darbelių parodėt, kad ir man nagai niežti pasirodyti savuosius- siuvinėju iškart du  blush2.gif
Pirmasis- svajonių namelis visas BS- atgaiva dūšiai

fainas tas svajoniu namelis thumbup.gif as irgi toki jau pastaciau lotuliukas.gif mamai padovanojau per gimtadieni thumbup.gif
Atsakyti
jau pasigirsiu MB padarytu ir mano isbandytu remeliu assa.gif flirt.gif
cia mano irisu pradzia ax.gif
user posted image
user posted image

o cia mano miskas, kuri pries pora metu pradejau, o siais nusprendziau uzbaigti. kratu palikimas buvo blogai paskaiciuotas ir dar nuiro verysad.gif gyvenime tai tik antras darbas ax.gif blush2.gif bus mamai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 21, 17:38)
Kad ten su tom draugystėm nėra paprasta - reik savo albumą turėt, nes kitaip niekas nenori priimti.... Aš tai irgi vis neprisiruošiu susikelti schemų - tai į draugus ir nesiprašau blush2.gif

Gali parašyt man www.gallery.ru asmeninę žinutę kas esi, tada priimsiu ir be schemų, pas mane yra viena besiprašanti, su tuščiu asmenine dėže, bet nežinau kas, tai ir neįleidžiu... Ten mano nikas tas pats 4u.gif

vilmado, astulia, Leita - tikrai visų labai gražūs darbai 4u.gif Pingvinukai ir boružėlės - tokie žaismingi, kad pačiai pasidarė linksma.

astulia, nelakstyk taip, tau negalima mirksiukas.gif

Inesiuuu, nugis labai fainas rėmas. Ar patogu su rėmu siuvinėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 21 liepos 2009 - 23:54
QUOTE(libaja @ 2009 07 21, 20:48)
Na, nunešiau savo bėdą rėmint... Va, išbandysim kokybę naujo salono, Žolyno 2. Pirmas įspūdis tai šaunus, labai maloniai aptarnavo. Kaina stebinančiai maža. Už 50x30 paveiksliuką su pasportu ir stiklu tik 40 Lt. Žiūrėsim kaip atrodys baigtas darbas. Tik kam nepatinka klijuoti darbai tai jau... Nes jie sakė klijuos ant tokio limpančio pagrindo. Bet rėmų pasirinkimas labai didelis, ir tikrai labai  įvairių yra.

Kaip pigiai blink.gif . As kaip nunesu reminti, tai 100 - 200 Lt. sumoku doh.gif .

QUOTE(astulia @ 2009 07 21, 21:53)

Labai saunus, ryskus darbelis wub.gif .

QUOTE(nekava @ 2009 07 21, 23:23)
tai orchidejas jei gali man surask  blush2.gif  neringakavaliauskiene@freemail.lt

Paieskosiu ir kaip tik rasiu issiusiu.
Atsakyti