Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

Mielos kryžiavotojos,kurios keliat schemutes,ar nuorodas į šitą temelę,gal įkelkit ir į schemų paieškos temą.Taip butų paprasčiau kitoms rasti,jei reiktų tų pačių.Čia tik pasiūlymas,nes tai užima laiko,kurio visiem trūksta. Bet,kas galit,butų tikrai naudinga.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Labai susidomejau siuvinejumu kryzeliu,labai noriu ismokti,nusipirkau zurnala tam skirta,bet nieko jame nesuprantu kaip ka pradeti ir ka daryti,zalia esu visiskai unsure.gif verysad.gif Gal kartais yra cia Jurbarkieciu,kurios sutiktu pravesti man siuvinejimo kursus,pamokintu sio meno ir viska paaiskintu ax.gif 4u.gif o jei nera taio gal galite patarti kur ir ko man ieskoti su visais pamokymais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 07 21, 19:09)
Labukas visoms 4u.gif Labai susidomejau siuvinejumu kryzeliu,labai noriu ismokti,nusipirkau zurnala tam skirta,bet nieko jame nesuprantu kaip ka pradeti ir ka daryti,zalia esu visiskai unsure.gif  verysad.gif Gal kartais yra cia Jurbarkieciu,kurios sutiktu pravesti man siuvinejimo kursus,pamokintu sio meno ir viska paaiskintu ax.gif  4u.gif o jei nera taio gal galite patarti kur ir ko man ieskoti su visais pamokymais unsure.gif

http://www.supermama...showtopic=25257
Gal pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 21, 19:14)

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
sveikut4s, aš ir vėl su klausimėliu ax.gif

šiandien nusipirkau lenkiškų siūliukų MULINA, norėčiau paklausti , jūsų patyrusių siuvinėtojų, kaip jie jums, ar siuvinėjot kuri su jais, ar neblogi, nes arti mūsų daugiau jokių nėra, norint kitos firmos, reikia važiuoti link centro mirksiukas.gif
Atsakyti
jei lenkiški siūlai ,tai gal ARIADNA? Kitokių nežinau ,esu jais siuvinėjusi ,man jie visai neblogi ,tik va su spalvų pasirinkimu gal ne visada galima gauti kokių reikia,o ir schemos dažniausiai DMC ir Anchor siūlams,tai tenka konvertuot ...bet aišku kaina(pas mus jie kainuoja nuo 1 lito iki 1.2 lt ,)tai fantastinė...

Pingvinukai fantastiniai thumbup.gif ,o tie kur visa klase ten krykštauja ,tai iš vis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 21, 20:45)
jei lenkiški siūlai ,tai gal ARIADNA? Kitokių nežinau ,esu jais siuvinėjusi ,man jie visai neblogi ,tik va su spalvų pasirinkimu gal ne visada galima gauti kokių reikia,o ir schemos dažniausiai DMC ir Anchor siūlams,tai tenka konvertuot ...bet aišku kaina(pas mus jie kainuoja nuo 1 lito iki 1.2 lt ,)tai fantastinė...

ačiū už ats 4u.gif 4u.gif 4u.gif , jo apie šitus kalbėjau smile.gif , bet kaina jų pas mus 1,6 Lt g.gif , neblogas skirtumas g.gif Rimtesniam darbui reiks pagalvoti ir apie kitus
Atsakyti
Na, nunešiau savo bėdą rėmint... Va, išbandysim kokybę naujo salono, Žolyno 2. Pirmas įspūdis tai šaunus, labai maloniai aptarnavo. Kaina stebinančiai maža. Už 50x30 paveiksliuką su pasportu ir stiklu tik 40 Lt. Žiūrėsim kaip atrodys baigtas darbas. Tik kam nepatinka klijuoti darbai tai jau... Nes jie sakė klijuos ant tokio limpančio pagrindo. Bet rėmų pasirinkimas labai didelis, ir tikrai labai įvairių yra.
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2009 07 21, 18:17)
sveikut4s, aš ir vėl su klausimėliu  ax.gif

šiandien nusipirkau lenkiškų siūliukų MULINA, norėčiau paklausti , jūsų patyrusių siuvinėtojų, kaip jie jums, ar siuvinėjot kuri su jais, ar neblogi, nes arti mūsų daugiau jokių nėra, norint kitos firmos, reikia važiuoti link centro  mirksiukas.gif

As turiu MULINA siuliuku. RImto paveikslo nesiuvinejau su jais, daugiausia tik mazas kaledines dekoracijas, bet gana smagu su jais siuvineti, nesisuka jie man, ir savotisko zvilgesio turi. Tik nieko negaliu pasakyti apie dazymasi, nes kai siuvineju ant plastikines kanvos tai neperplaunu darbeliu.
Atsakyti
Labuti, jau koks darbelių grožis. wub.gif

Kas liečia siūliukų blukimą, mums mokykloj aiškino, kad prieš pradedant siuvinėti reikia paimti trumpą siųlo galiuką, jį sušlapinti ir padėti atn baltos paklodės kampelio. Dar galima ir lygintuvu prispausti ir tada pasimatys blunka ar ne.

Mano mama siuvinėjo šilkiniais siūlais- tai jie baisiai blukdavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 21, 20:51)
As turiu MULINA siuliuku. RImto paveikslo nesiuvinejau su jais, daugiausia tik mazas kaledines dekoracijas, bet gana smagu su jais siuvineti, nesisuka jie man, ir savotisko zvilgesio turi.

dėl to aš pirma galvojau, kad jie atlasiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 21, 20:45)

as dabar siuvineju su ariadna mulina siulais,tai man visai patiko...as taip pat pirkau siuos siulus po 1,20 rolleyes.gif
Atsakyti