Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(vilmado @ 2009 07 21, 15:04)
Ta prasme vieną pilnai, paskui sekantį ir t.t. arba pusinių vieną eilę iki galo, o grįžtant jau padarai pilną....  ar aš čia suprantamai parašiau  g.gif

supratau doh.gif dėkui
Atsakyti
Vilmado jei gali atsiusk i blizgutis11@gmail.com ta su vonia schema jei turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 21, 15:24)
Vilmado jei gali atsiusk i blizgutis11@gmail.com ta su vonia schema jei turi smile.gif

Atsiūsiu, bet vėliau, visos kas norit parašykit kur siūsti į až - manau bus geriau, kad ne į temą, o tai paskui nesugaudysiu visų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 21, 14:34)
o kur ju dar daugiau yra? smile.gif
sia scema turiu ir as,darbelis planuose,bet daugiau lyg ir nemaciau nieko su pingviniukais g.gif  4u.gif

Pingvinai vonioje user posted image
Naujametiniai pingvinai user posted image
Merry Christmas pingvinai user posted image
Pingvinu klase smile.gif user posted image
Atsakyti
Gaila man rodo tik pingvinu klase verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 21, 16:53)
Gaila man rodo tik pingvinu klase  verysad.gif

Hm nerodo ir schemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 21, 15:56)
Hm nerodo ir schemos  doh.gif

Schemas rodo tik prisiregistravus ir tik draugams. O pačias nuotraukas turi rodyti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 20, 23:49)
nelabai suprantu ka mamytei siuvineji? Kaip i paukscio sparna panasu?  g.gif

Nagi pataikei iš pirmo karto thumbup.gif Bus štai tokia gervė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 21, 16:09)
Schemas rodo tik prisiregistravus ir tik draugams. O pačias nuotraukas turi rodyti mastau.gif

Siaip ne taip uzsiregistravau ten doh.gif (rusu labai labai mazai bum bum) o kaip i draugus uzsiprasyt tai visai ne bum bum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 21, 15:39)

o siaube kiek cia ju grazuoliuku pingvinu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 07 21, 16:54)
Siaip ne taip uzsiregistravau ten  doh.gif  (rusu labai labai mazai bum bum) o kaip i draugus uzsiprasyt tai visai ne bum bum  g.gif

Kad ten su tom draugystėm nėra paprasta - reik savo albumą turėt, nes kitaip niekas nenori priimti.... Aš tai irgi vis neprisiruošiu susikelti schemų - tai į draugus ir nesiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 21, 17:38)
Kad ten su tom draugystėm nėra paprasta - reik savo albumą turėt, nes kitaip niekas nenori priimti.... Aš tai irgi vis neprisiruošiu susikelti schemų - tai į draugus ir nesiprašau blush2.gif

Vaje, dar sunkesne uzduotis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 21, 14:37)
Nagi pataikei iš pirmo karto  thumbup.gif  Bus štai tokia gervė

Bus labai grazu 4u.gif

Na cia tiek prikalbejot apie tuos melazinius ir dazancius siulus, tai begau paziuret kokius as turiu. Tai pas mane 99 ir 69, su kuriais zadu siuvineti raide, tai turbut siuvinesiu ant juodos aidos, tai gal nenusidazys g.gif
Ir dekui merginom, kad pamokinot kaip siuvineti su melaziniais siulais, net nebuciau susimascius, kad yra kitoks budas, norint isgauti grazius perejimus blush2.gif
Atsakyti