Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

QUOTE(Ugniaplaukė @ 2009 10 20, 14:44)
O gal kas aptiko laka tinkama salyciui su maistu? Dekoruoju padekla ir noreciau ant jo padeti vaisiu smile.gif

kažkurioje temoje esu radusi tokį:

http://www.supermama...?...75429&st=96

Ju yra rankdarbiu prekiu parduotuvese ,gal ne visose .Vilniuje yra Staipos parduotuvese .
Atsakyti
aciu, bet ten ne lakas, o klijai smile.gif
o laka aptikau cia, is to paties tinklalapio:
http://www.jestique....;products_id=40

tikiuosi, Staipoje rasiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif siuo metu turiu toki laka http://www.dekostudi...c215550c2d42523
na ir kadangi is jau baiginejasi, noreciau nusipirkti ka kito. ir kaip suprantu perkant senukuose bus daug pigiau. kiek cia paskaitinejau, manau man tiktu sis: user posted image
Jis kaip suprantu matinis? noriu paklausti ar jis tiks naudoti po stamperia firmos dvikomponencio sendinimo lako? ar jis turi kvapa? kiek mazdaug laiko dziusta vienas sluoksnis? ir man dar labai svarbu, kad lakas butu atsparus karsciui, ar siis toks? na r siaip kuo "ypatingesni" dekupazo parduotuvese pardavinejami lakai nuo siu senukuose? 4u.gif labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutia: 24 spalio 2009 - 23:28
Kokiu laku lakuojate padėkliukus po puodeliais?
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 10 25, 17:30)
Kokiu laku lakuojate padėkliukus po puodeliais?

lakuoja pirtiniu laku, kuris atsparus karščiui. perku senukuose 4u.gif
Atsakyti
ar kas nors galetu man atsakyti i klausimus rolleyes.gif blush2.gif o kad butu karsciui atsparus tinka tik tie pirtiniai?
Atsakyti
kiek zinau pirtims skirti tinka. dar kitas budas kad lakuot jau turimu akriliniu laku tik paskutini sluoksni nupurksti sintetiniu laku, tada pavirsius bus atsparus karsciui. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 25, 23:20)
kiek zinau pirtims skirti tinka. dar kitas budas kad lakuot jau turimu akriliniu laku tik paskutini sluoksni nupurksti sintetiniu laku, tada pavirsius bus atsparus karsciui. 4u.gif

as cia kiek paskaiciusi supratau kad sintetinis lakas tai purskiamas? o idomu kas pigiau tas sintetinis ar pirties?
ir gal galit pakomentuoti apie ta su melynu dangteliu ar is man tiks pagal mano norus kaip as ten rasiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti ar tas sintetinis turškiamas lakas tinka padėklams, padėkliukams, ant kurių bus dedami karšti indai. Ar vis tik reikia kokio kito lako g.gif ?
Atsakyti
Klausimas: kiek laiko dziuna Jums 3-4 lako sluoksniai? Lakuoju aliejiniui laku ir jis net po savaites neisdziuna doh.gif paemus daikta lieka ispaudai doh.gif sugadinau vakar keleta darbu verysad.gif ka daryt?

4u.gif
Atsakyti
sveikos, na ir as pradedu po truputi bandyti, tik ne ant daiktu, o ant kartono. bandau priemone: kaip prilimpa, kaip lakuojasi.
tai va ir susiduriau su problemele. aisku nieko brangaus nesugadinau:)
ar tinka ant sintetinio purskiamo lako pabaigimui akrilinis?.kazkodel man servetele sugarbanojo.o gal daryk nedarius vistiek servetele truputi buna pasigarbanojus?na nebus kaip atvirute lygi lygi?/
mat nesu ciupinejus darbeliu , ir is arti nemacius. ax.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 30 spalio 2009 - 10:03