As ir naudoju si laka
pirkau senukuose, kaina apie 16 lt. Kol kas esu viskuo patenkinta - lengvai tepasi, graiziai padengia pavirsiui, greit nudziuna ir dryzeliu neliepa po lakavimo. Tik reikia daikta kokius 2-3 kart lakuoti. O visa kita tai
QUOTE(rimute7 @ 2009 09 15, 20:28)
Norėčiau, kad dar vieną pliusiuką pridėtum : ar nelimpa juo nulakuoti daiktai?
tikrai nelimpa ir su dazais ar sendintoju jokiu nesureagavo. Bent jau pas mane
O kaip karštas puodelis?
QUOTE(Borri @ 2009 09 15, 21:01)
O kaip karštas puodelis?
o su karstu puodeliu dar nebandziau bet manau kad nieko neturetu atsitikti
Sveikos Gal kuri zinot, kur Vilniuj galima gauti tokio lako? Senukuose tik su melynu dangteliu yra
Norėčiau ypač blizgaus lako, gal galit rekomenduoti koki? ir dar ar lakuojat pvz arbatinių vidų, jei taip su kokiu laku, as ten noriu laikyti birią arbatą. aciu uz pagalba
Labai geras blizgus lakas Johnstones , labai graziai dengiasi, nelimpa, o arbatiniu vidaus as asmeniskai nelakuoju, nes kazkaip man atrodo, kad gal nelabai gerai kai maistas su laku kontaktuos ne to kvapas toks savotiskas truputi yra...arbatiniu vidu galima padengti linu semenu aliejumi, ji gerai itrinus medvilnine skepetaite
Ateinu su klausimu ,nes damusineju matini laka ,ta ,ka tik rodyta melynu dangteliu .
Koki dar naudojat ir esat patenkintos MATINI LAKA ?
Tiesa ,turejau ir SADOLIN .
Koki dar naudojat ir esat patenkintos MATINI LAKA ?
Tiesa ,turejau ir SADOLIN .
sveikos,
tik pradedu dometis... Nusipirkom vakar laka aliejaus pagrindu Senukuose... ar jis tinka dekupazui?
Visi raso kad reikia sintetiniu laku purksti/tepti. KAs cia per sintetinis lakas?
tik pradedu dometis... Nusipirkom vakar laka aliejaus pagrindu Senukuose... ar jis tinka dekupazui?
Visi raso kad reikia sintetiniu laku purksti/tepti. KAs cia per sintetinis lakas?
nu kodel kodel kodel as nepaskaiciau jusu temos anksciau todel ir nusipirkau to s...no ekoakvos del lipnumo nesiskundziu - nudziuna per val, gal dar maziau, bet ar as nemoku jo tept, ar kas - nutista varvekliais, jau ne viena darbeli sugadinau
pirksiu vel paprasta nitro laka - ir blizga puikiai, ir tepasi smagiai, dziuna greitai, kai man ne problema lauke dazyt, tai ji ir naudosiu.... Tiesa, taip pat turiu sintetini purskiama is senuku - nieko blogo jame neradau, pagal poreiki naudoju. Tik, palyginus su skystu - kazkaip labai plonas sluoksnis lako uzsipurskia, tai ji naudoju maziau 'devimiems' daikteliams...
pirksiu vel paprasta nitro laka - ir blizga puikiai, ir tepasi smagiai, dziuna greitai, kai man ne problema lauke dazyt, tai ji ir naudosiu.... Tiesa, taip pat turiu sintetini purskiama is senuku - nieko blogo jame neradau, pagal poreiki naudoju. Tik, palyginus su skystu - kazkaip labai plonas sluoksnis lako uzsipurskia, tai ji naudoju maziau 'devimiems' daikteliams...
QUOTE(Eve-line @ 2009 09 23, 11:59)
tai aerozolinis lakas. jo buna lekiu rusiu: paprastiem daiktam ir automobiliam purksti.