Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

...teptukus tai visada kruopščiai išplaunu vos tik baigiu dirbti su teptuku, isplaunu su muilu, ne o jei jau apsivelia teptukas, praranda "formą", tai teptukus pamirkau specialiame teptukams plauti skystyje ir išplaunu su muilu, tai teptukai kaip nauji pasidaro...

Gal gali įkelti nuorodą, kokį būtent teptukų valiklį naudoji, ačiū.
Atsakyti
As naudoju toki padeklams ir kt. pavirsiams, kad apsaugoti nuo karscio lakas
[/quote]

Ačiū už pasidalinim g.gif ą patirtimi, o kaži ar galie tepti toki laka ant šio dispersinio, ar nesureguos kažkaip, nes Jūsų naudojamas lakas sintetinis g.gif

O temtukų valiklį tai ši naudoju, tik patarčiau jo šiektiek isipilti į stiklinį indą, nes plastmasinį "pragraužia", isplaunu teptukus ir likusi skysti palieku stiklainyje dangteliu uzdarius, vel kita kart panaudotame skystyje išplaunu teptukus, jis pastovėjes valančių savybių nepraranda, o paskui reikia gerai su muilu ir šiltu vandeniu išplauti teptuką, nes nuo to skysčio teptukas palieka tiks kaip riebaluotas, tai ir plaunu, kol nebebūna riebaluotas, ypač gerai su ūkišku muilu ar kokiu indu plovikliu
Atsakyti
gal kas turite pasidalinti siuo blizgiu laku? man uztektu 100ml, nes visos bonkutes del mano mazu darbeliu yra per daug 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 06 21, 13:03)

Turiu šios firmos akrilinį blizgų laką, tai man jis patinka - lengvai dengiasi, greitai džiūsta.
Atsakyti
Sveiki. Nezinau kur paklaust, no bandisiu cia mirksiukas.gif

Radau,ir iziuvinau krabus, su ko (ar kokiu) laku ju padengt ax.gif kad ne sugadint ir islaikit ju ?????????

ACIU.
Atsakyti
Aš turiu dekupažinį laką , galiu pasidalinti jeigu kas nori. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Užsukau su klausimu pas jus. Baiginėju dekoruot dėžutę arbatai ir sudvejojau ar tinka jos vidų dažyt su eiliniu akriliniu laku medziui?
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2011 08 26, 00:35)
Labas vakaras smile.gif
Užsukau su klausimu pas jus. Baiginėju  dekoruot dėžutę arbatai ir sudvejojau ar tinka jos vidų dažyt su eiliniu akriliniu laku medziui?

jei dėžutėje planuojate laikyti neįpakuotas arbatžoles, reiktų lako tinkamo sąlyčiui su maistu 4u.gif
Atsakyti
O koki laka, Jus naudojat, tinkanti salyciui su maistu?
Atsakyti
QUOTE(kristianija @ 2011 08 28, 11:41)
O koki laka, Jus naudojat, tinkanti salyciui su maistu?

Sveika. Jeigu noriu laikyti vaistažoles, arbatžoles ir pan., tai vidaus visai nelakuoju. Viduj bus natūralus medis, nei dažų ar lakų kvapo nebus. Viskas natūralu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tinka akrilinis iš Ermitažo.
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 08 28, 05:32)
jei dėžutėje planuojate laikyti neįpakuotas arbatžoles, reiktų lako tinkamo sąlyčiui su maistu 4u.gif

Taip ir maniau,kad turėtų būt tam tinkamas lakas,tik nesu girdėjus 4u.gif ,ačiū

QUOTE(Montekrista @ 2011 08 30, 09:04)
Tinka akrilinis iš Ermitažo.

Tikriausiai parduotuvė Lietuvoj? Kas gamina šitą laką?
Pasiieškočiau kažką panašaus savo šaly.
Atsakyti