o kaip jį tepti? iškart ant servetkos?
QUOTE(pegasiukas @ 2010 09 17, 09:40)
o kaip jį tepti? iškart ant servetkos?
Ant išdekoruoto paviršiaus tepti normaliai storą sluoksnį Nr. 1 , palaukti kol išdžius. tepti Nr. 2, geriausiai tepti pirštu, gražiau pasidengia. Kai šis išdžius, pamatysite įtrūkimus. Kad jie geriau matytusi, į juos reikia įtrinti bet kokius akrilinius dažus. Nuo tepamo lako sluoksnių storio priklauso įtrūkimų dydis. Kai visi sluoksniai išdžiūna, visa paviršių nulakuoti akriliniu laku.
ačiūūūū!
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 08 29, 11:23)
dabar susimasčiau, ar pirkti šią knygą, ar eiti į kursus? Radau 2-3val. 50 Lt, nežinau ką ddaryt
kiek girdejau atsiliepimu tai si knyga superine. Gal geriau nei kursai As tai ejau i vienus, kad bent zinociau kas su kuo ir prie ko. Nors kiek turiu pazystamu, tai puikiai pacios susitvarke su visagalio interneto pagalba arba knyga. Na tavo teise rinktis....
QUOTE(linella @ 2010 09 21, 22:59)
kiek girdejau atsiliepimu tai si knyga superine. Gal geriau nei kursai As tai ejau i vienus, kad bent zinociau kas su kuo ir prie ko. Nors kiek turiu pazystamu, tai puikiai pacios susitvarke su visagalio interneto pagalba arba knyga. Na tavo teise rinktis....
o aš šian varčiau tą knygą, tai nelabai ji man kaip pradedančiąjai, nes man kaip pirmokui reik 1.daryti tą, 2. daryti tą ir t.t. o dar ir priemonių nežinau kokių pirkt
Eeee, ant tokiu zmoniu kaip Bite, kaip sakoma, nevarykit As pati visko ismokau cia beskaitydama, man ir pradzioje i pirmus klausimus neatsake, nes klausiau is vis nesamoniu , kazkada radau savo pirmuosius postus
Tai vat Bites , Lacheses ir dar keleto auksarankiu mintys, patarimai, leido man isigilinti, uzsidegti sia sritimi, noreti kurti, gedytis kai ka darau kopijuodama
Tai vat Bites , Lacheses ir dar keleto auksarankiu mintys, patarimai, leido man isigilinti, uzsidegti sia sritimi, noreti kurti, gedytis kai ka darau kopijuodama
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 09 18, 17:13)
dabar susimasčiau, ar pirkti šią knygą, ar eiti į kursus? Radau 2-3val. 50 Lt, nežinau ką ddaryt
Knyga puiki, jau kalbėjom, o kursus reikia vertinti ne kaina, ne laiku, o kokybe.
Kadais, kai ieškojau mokymų, rinkausi pagal žmogų. Ilgai skaičiau SM temas, kol atsirinkau patinkantį dekupažo mokantį žmogų. Taip ir nukeliavau pas minėtos knygos autorę.
Čia kaip tam posakyje, kad laivas, kuris plaukia nežinomu kursu, uosto nepasieks.
Taigi, pirmiausia reikia suformuluoti savo norą, tikslą. Ir jei tai bus tikslas rasti pigiausius kursus, tai tikrai nebūtinai nuves į aukščiausią žinių ir mokymų kokybę.
bite labai graziai pasakyta
Stamperijos baigiamasis lakas labai geras. Ir (čia jau skonio reikalas) dar puikesnis yra toks, tik matinis. Jis nebūna visiškai matinis, o toks pusiau, satininis...