Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

QUOTE(lukasta @ 2010 06 25, 20:48)
gal kuri bandėte ir galėtumėt pasakyti ar šitas lakas tiktų ant dvikomponenčio sendintojo Sottile? teptukai plaunami vaitspiritu, tai kaip ir spiritinis, bet gal kas nors naudojat ir patarsit iš patirties, nes pirkti visą indą ir eksperimentuot nesinori.

Kiek zinau is patirties yra dvikomponenciu ant kuriu nepatartina lakuoti akriliniu laku, t.y. vandens pagrindo, o sitas lakas yra poliuretaninis, o kadangi skiedziasi vaispiritu daug proto nereikia kad tai ne vandens pagrindo lakas, tad manau tikrai tiks mirksiukas.gif

Bet as pritarciau Efauto, su purskiamu tikrai pigiau gautusi 4u.gif na nebent dar naudosi ji kazkur daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auryte Sh.: 25 birželio 2010 - 21:53
QUOTE(efauto @ 2010 06 25, 21:56)
nu kiek zinau, nupurskus bet vienu sluoksniu purskiamu laku, paskui drasiai gali naudoti bet koki laka wink.gif taigi, manau tau labiau apsimoka t apurskiama pirkti, jis ir pigesnis ir daug kur panaudosi wink.gif na, cia mano tokia nuomone wink.gif

dėkui už atsakymą, bet nesiseka man su tais purškiamais doh.gif
turėjau laką perfect AKRYL LACK, (toks rato diskas nupaišytas ir dar Formulės mašiniukas) tai viskas ėjosi puikiai, bet išsinaudojo ir tokio daugiau nebėra.... o dabar jau 2 nusipirkau ir nieko nesigauna, nuo vieno visas sendinimas išputojo, o su kitu taip pat nieko gero, jei nedaug užpurškiu, tai per siūles brokas lenda lakuojant, jei per daug, tai auksintas ar sidabruotas įtrynimas išplaukia verysad.gif , be to - smarvė baisi

dabar naudoju tepamą Hobby line firmos terpentino pagrindu, tai viskas labai puiku, bet brangokas ir labai greit naudojasi, tai ir pamaniau gal kas žino pigesnį variantą ax.gif
Atsakyti
O tai gal reiketu pasirinkti kitoki dvikomponenti? kuris ne toks "lepus" lakams? As naudoju Dispersion Wood Varnish laka ir lietuviskus dvikomponencius, tuos su angeliukais ax.gif
Atsakyti
man su tuo ars laku nebuvo jokiu problemu, jau 4 flakonelius sunaudojau, ir dar pirksiu. tai esu visiskai patenkinta juo, na tik vienas minusas, kad neatsparus karsciui. o nei jokiu dazu isplaukimu, nei atsilupimu nebuvo. o as uz ji moku 14 litu. tikiuosi ir tu rasi pigesni varianta, bet toki pat gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 06 25, 22:05)
man su tuo ars laku nebuvo jokiu problemu, jau 4 flakonelius sunaudojau, ir dar pirksiu. tai esu visiskai patenkinta juo, na tik vienas minusas, kad neatsparus karsciui. o nei jokiu dazu isplaukimu, nei atsilupimu nebuvo. o as uz ji moku 14 litu. tikiuosi ir tu rasi pigesni varianta, bet toki pat gera 4u.gif

Sakyk o tamsta kauniete ar vilniete? g.gif Noreciau ir as ji pabandyt, kazin senukuose jo yra?, sori praleidau jei jau saket blush2.gif

Ir nereikia sakyt kad minusas jog neatsparus karsciui doh.gif nugi negali buti vandens pagrindu lakas atsparus karsciui doh.gif juk tam ir yra spec lakai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2010 06 25, 23:04)
O tai gal reiketu pasirinkti kitoki dvikomponenti? kuris ne toks "lepus" lakams? As naudoju  Dispersion Wood Varnish laka ir lietuviskus dvikomponencius, tuos su angeliukais  ax.gif

Sottilės keisti neketinu, nes labai man jo siūlinis skilimas patinka ir tinka smile.gif , lietuvišką dvikomponenti turiu, tai jis kartais mane paveda - "pleiskanoja" ir grioveliai kiek platoki gaunasi
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 06 25, 22:12)
Sottilės keisti neketinu, nes labai man jo siūlinis skilimas patinka ir tinka  smile.gif ,  lietuvišką dvikomponenti turiu, tai jis kartais mane paveda - "pleiskanoja" ir grioveliai kiek platoki gaunasi

Na jeigu tinka tai tada rizikuot teks kol rasi ta vienintelli laka kuris niekaip nepazeis hihihi.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2010 06 25, 22:09)
Sakyk o tamsta kauniete ar vilniete? g.gif  Noreciau ir as ji pabandyt, kazin senukuose jo yra?, sori praleidau jei jau saket  blush2.gif

Ir nereikia sakyt kad minusas jog neatsparus karsciui doh.gif  nugi negali buti vandens pagrindu lakas atsparus karsciui  doh.gif  juk tam ir yra spec lakai  thumbup.gif

ne, as nei is ten, nei is ten biggrin.gif va cia ju kontaktai. jie auto dalimis prekiauja biggrin.gif

na jis man beveik tobulas, tai noreciau, kad dar ir karsciui butu atsparus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 06 25, 23:05)

ars dar neturiu, gal reiks nusipirkti į kolekciją smile.gif

pagalvojau ir supratau kad iš š... bandau vašką išspaust lotuliukas.gif , 50 g terpentininio buteliuko už 11 Lt. man užtenka ko gero didesniam kiekiui darbelių, nei užtektų flakonėlio už 14 lt. g.gif , o aš, matot, dar pigiau užsimaniau doh.gif

dėkui už atsakymus, ko gero eisiu pirmadienį savo prisijaukinto lako pirkt
Atsakyti
na, issirink, kas tau geriausia wink.gif
Atsakyti
user posted image

Lukasta ar bandei sita? Jis tikrai nebrangus mirksiukas.gif gal tau tiktu?

nes nu man tai pyktis ima kai tokios sumos pinigu nori uz laka kuri realiai galetum senukuose ar kitoj pardej nusipirkt, ir sumoket uz litra tiek doh.gif tereikia zinoti sudeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2010 06 25, 23:41)

Lukasta ar bandei sita? Jis tikrai nebrangus  mirksiukas.gif  gal tau tiktu?

naudojau šitą, tikrai neblogas, bet vandens pagrindu, ir ant Sottiles netinka ax.gif
aš ilgai naudojau šį laką, kol nepabandžiau JOHNSTONE'S šito tik blizgaus.
user posted image
kai pabandžiau, tai labai patiko, dabar prie kitokio baigiamojo ir nebegrįžčiau, o kadangi šitos firmos poliuretaninis vandens pagrindu man labai pritiko, tai pamaniau, gal spiritinis tos pačios firmos ant Sottiles būtų neblogai.

todėl ir klausiau, gal yra bandžiusių....

o likutį to lako žaliu dangteliu labai sėkmingai naudoju servetėlių ir paveiksliukų klijavimui,tinka kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti