Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

QUOTE(Eve-line @ 2010 05 19, 08:56)
man labai patinka Artmanijos antika  wub.gif  skilineja greitai  thumbup.gif

aciu,
o paskui itrini patina ar dar kuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 gegužės 2010 - 09:10
Vyras nupirko jachtu laka(lakuosiu pasto dezute kuri bus lauke), kita savaite isbandysiu tai butinai parasysiu.
Atsakyti
laba,
ieskojau lako tinkamo vaiku baldams ir pan, maciau cia buvo parodytas, bet atrodo, kad jis tik ermitaze buna, kuris man tooooliiii doh.gif verysad.gif
bet pasikuitus senukuose radau Alpina - gryno akrilato lakas vandens pagrindu, tinkamas ir vaiku zaislams thumbup.gif ir dar "ant akcijos" uztaikiau, tai kainavo jei neklystu apie 21 lt, o siaip apie 30 lt. tai vat prainformavau taip sakant.
yra ir blizgaus ir matinio. tik dar nieko negaliu apie ji papasakot daugiau, dar neisbandziau - amzinas laiko trukumas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenyte: 01 birželio 2010 - 00:23
QUOTE(nenyte @ 2010 06 01, 01:22)
laba,
ieskojau lako tinkamo vaiku baldams ir pan, maciau cia buvo parodytas, bet atrodo, kad jis tik ermitaze buna, kuris man tooooliiii  doh.gif  verysad.gif
bet pasikuitus senukuose radau Alpina - gryno akrilato lakas vandens pagrindu, tinkamas ir vaiku zaislams  thumbup.gif  ir dar "ant akcijos" uztaikiau, tai kainavo jei neklystu apie 21 lt, o siaip apie 30 lt. tai vat prainformavau taip sakant.
yra ir blizgaus ir matinio. tik dar nieko negaliu apie ji papasakot daugiau, dar neisbandziau - amzinas laiko trukumas  biggrin.gif  blush2.gif

Tai lauksim rezultatu biggrin.gif Labai idomu ar geras tas Alpina ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit, o kokius klijus naudojat?
Aš naudoju paprastą lipalą, bet žiūriu, kad pragrežus atlimpa kartais koks kraštelis.. čia dėl prastų klijų ar lako?
Atsakyti
QUOTE(nenyte @ 2010 06 01, 02:22)
laba,
ieskojau lako tinkamo vaiku baldams ir pan, maciau cia buvo parodytas, bet atrodo, kad jis tik ermitaze buna, kuris man tooooliiii  doh.gif  verysad.gif
bet pasikuitus senukuose radau Alpina - gryno akrilato lakas vandens pagrindu, tinkamas ir vaiku zaislams  thumbup.gif  ir dar "ant akcijos" uztaikiau, tai kainavo jei neklystu apie 21 lt, o siaip apie 30 lt. tai vat prainformavau taip sakant.
yra ir blizgaus ir matinio. tik dar nieko negaliu apie ji papasakot daugiau, dar neisbandziau - amzinas laiko trukumas  biggrin.gif  blush2.gif

Pirkau šį laką. Na, ant dėžutės buvo parašyta blizgus, bet jis nei velnio neblizgus. Iš pradžių norėjau nešt gražint, bet paskui pasilikau, nes šiaip ar taip matinio neturėjau. Kas man patinka, kad jis išdžiūvęs pasidaro nelipnus visai, kitaip nei kiti mano bandyti akriliniai lakai. Dar man jo matiškumas gražus, toks gal šiek tiek su vos vos satininiu blizgesiu. Nežinau, kiek jis atsparus vandeniui... Juo nulakuotas suoliukas jau padovanotas draugei. Dar ant jo rašo, kad atsparus seilėms. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar suku galvą, kokį smulkiai skylantį dvikomponentį pirkti. Neišsirenku niekaip. Gal kas nori patart? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 09 birželio 2010 - 10:40
QUOTE(Arven @ 2010 06 09, 10:32)
Dabar suku galvą, kokį smulkiai skylantį dvikomponentį pirkti. Neišsirenku niekaip. Gal kas nori patart?  mirksiukas.gif

stamperia firma turi smulku sendintoja. bet ir kitokios firmos sendintoja uztepusi plonais sluoksniais,gali gauti smulkius trukius wink.gif
Atsakyti
Tai labiau apsimoka pirkti stambų ir plonai tepti, nei turėt atskirai ir smulkų, ir stambų? (Nes ant daugumos rašo, kokiu trūkius pavyks išgaut - stambius ar smulkius).
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 06 09, 11:23)
Tai labiau apsimoka pirkti stambų ir plonai tepti, nei turėt atskirai ir smulkų, ir stambų? (Nes ant daugumos rašo, kokiu trūkius pavyks išgaut - stambius ar smulkius).

tik nepirk labai stambaus, nesis jo labai smulkaus nepadarysi, bet jei pirktum vidutinio stambumo, tai is jo ir smulku ir stambesni padarytum wink.gif
Atsakyti
man tai graziausias smulkus skilimas yra is ARTMANIJOS Antikos.
Atsakyti
O ką manote apie akrilano gamybos sendinimo priemones Perfetto? Galbūt kas nors bandėte?
Artmanijos antika yra įtrinama dažais, o ne purpurina, ir aš kažkodėl to bijau. Kažkada esu bandžiu, tai man tie dažai vėlėsi ir nenusivalė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 10 birželio 2010 - 09:23