Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

sakykit o sitas lakas tinka darbams kurie buvo padaryti su dvikomp. laku?

Atsakyti
QUOTE(snoopy_b @ 2010 04 12, 17:56)
sakykit o sitas lakas tinka darbams kurie buvo padaryti su dvikomp. laku?

priklausomai nuo dvikomponencio.
Atsakyti
Baigiau kavos padėkliukus, naudojau dvikomp. sendinimo priemonę (Štai šią)
Ir noriu paklaust- kokiu laku dabar lakuoti paviršių g.gif ? Parašyta, kad griežtai negalima akrilinio lako naudoti...
Turiu aliejinį ir nitro laką ar jie tiktų?
O gal kokį nors tikrai patikimą, atsparų karsčiui patartumėt? Labai šaunu būtų jeigu ne iš dekupažo parduotuvių, nes ten jie labai brangūs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 05 01, 04:51)
Ir noriu paklaust- kokiu laku dabar lakuoti paviršių g.gif ?  Parašyta, kad griežtai negalima akrilinio lako naudoti...
O gal kokį nors tikrai patikimą, atsparų karsčiui patartumėt? Labai šaunu būtų jeigu ne iš dekupažo parduotuvių, nes ten jie labai brangūs  verysad.gif

As siuo metu labai patenkinta siuo dispersiniu laku ir JOHNSTONE'S thumbup.gif
Galima pvz. sintetiniu nulakuoti, o antra sluoksni laku skirtu saunoms (as pirkau pigiausia sita senukuose, bet yra dar TIKKURILA, SADOLIN, kt. firmu lakai). Tai jau pasirinkit koks jums labiau tinka/patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 30, 22:51)
Ir noriu paklaust- kokiu laku dabar lakuoti paviršių g.gif ?  Parašyta, kad griežtai negalima akrilinio lako naudoti...
O gal kokį nors tikrai patikimą, atsparų karsčiui patartumėt? Labai šaunu būtų jeigu ne iš dekupažo parduotuvių, nes ten jie labai brangūs  verysad.gif

aas dirbau su siuo sendintuoju, tai as lakavau su aliejiniu laku.
Atsakyti
QUOTE(snoopy_b @ 2010 05 02, 11:35)
As siuo metu labai patenkinta siuo dispersiniu laku ir JOHNSTONE'S  thumbup.gif
Galima pvz. sintetiniu nulakuoti, o antra sluoksni laku skirtu saunoms (as pirkau pigiausia sita senukuose, bet yra dar TIKKURILA, SADOLIN, kt. firmu lakai). Tai jau pasirinkit koks jums labiau tinka/patinka smile.gif

Na as ir nusipirkusi buvau viena is pirmu laku - saunu, na baisu, totalus shlamstas. Labai ilgai islieka lipnus, gal ji pakepti orgaitej reikia, kad igautu savo savybes lotuliukas.gif
As iki siol taip ir neradau normalios kazkieno patirties koki laka naudoja padeklams ir padekliukams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 05 gegužės 2010 - 11:19
QUOTE(Glidė @ 2010 05 05, 18:18)
Na as ir nusipirkusi buvau viena is pirmu laku - saunu, na baisu, totalus shlamstas. Labai ilgai islieka lipnus, gal ji pakepti orgaitej reikia, kad igautu savo savybes lotuliukas.gif
As iki siol taip ir neradau normalios kazkieno patirties koki laka naudoja padeklams ir padekliukams g.gif

ir man limpa sad.gif
Atsakyti
o ar galima ant vienkomponencio sendintojo (is artmanijos) purksti sintetini laka (automobilini), ar butinai reikia dazyti su akriliniu laku?
Atsakyti
Aš savo baldelius taip pat lakavau su Sadolin saunų lauku_tai dabar nežinau, ką ir bedaryti doh.gif : ne tik karštas puodelis limpa prie stalo, bet ir palieka bet kokio daikto įspaudai. O ir laukiau 2 savaites, kol tikrai nudžius lakas, bet gaila schmoll.gif . Gal kuri patars dar kažką geriau, kad būtų galima dėti karštus puodelius ant stalo unsure.gif ax.gif
Atsakyti
kažko apmirė temelė ax.gif .O aš savo stalo vis negaliu naudoti verysad.gif . Viskas limpa ir dar negana to , net keli trupinėliai kurie buvo prispausti prie stalo- įsmego į jį ir nebeina ištraukti doh.gif schmoll.gif .Varge, kad tą Sadolin ,,pirčių laką,, bepirkčiau doh.gif . Merginos, perskaičiau visą temelę ir vistiek taip iki galo ir nesupratau ar man tiktų tas Jonhnsons woodvorks quick dry polyteriane warnish lakas?ar galima ant jo dėti karštus puodelius????????Vienos sako,( kaip suprantu) kad galima, o kitos nors ir sako, kad galima- bet vistiek dar kažkokias sintetiniais lakais purškia paviršių (tai vadinasi, kad neapsaugo nuo karščio) g.gif
Atsakyti
o kokius jus naudojate dvikomponencius?
Turiu Dala, pamokelei darem irgi su dala - viskas gerai gavosi. Namie - nesuskilinejo, o kai kur vos vos. paryskinau su ta tokia pasta - tai baisiai atrodo - i griovelius nesuejo, o isismazojo visur, bandziau nutrint - vis tiek lieka...
tai likau labai nepatenkinta DALA laku.
pasiulykit koki kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 05 19, 09:45)
o kokius jus naudojate dvikomponencius?
Turiu Dala, pamokelei darem irgi su dala - viskas gerai gavosi. Namie - nesuskilinejo, o kai kur vos vos. paryskinau su ta tokia pasta - tai baisiai atrodo - i griovelius nesuejo, o isismazojo visur, bandziau nutrint - vis tiek lieka... 
tai likau labai nepatenkinta DALA laku.
pasiulykit koki kita  4u.gif

man labai patinka Artmanijos antika wub.gif skilineja greitai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 19 gegužės 2010 - 09:15