yra yra tik jis vienintelsi kol kas man žinomas lakas, staipa juo prekiauja.
Gal galit parekomenduoti kokį laką galima tepti ant dvikomponenčio, kad būtų atspatrus karščiui (kavos padėkliukams). Ačiū.
Gal patarsit, ermitaze yra dvikomponentis dvieju rusiu - smulkus ir stambus, pasimeciau ir nzn kuri imt Gal bandet, kiek tas smulkus yra smulkus ir ant kiek stambus?
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 15, 11:30)
nusipirkau as butent toki laka. CLEAR SATIN.
tai jis matinis? as norejau blizgaus...
bet jis laaabai skystas... ar taip turi buti? ir kai padengiau daikta gal 5 lako sluoksniais - neatrode kad jis padengtas laku, toks buvo matinis ir negrazus... ir liesti buvo nemiela...
tai jis matinis? as norejau blizgaus...
bet jis laaabai skystas... ar taip turi buti? ir kai padengiau daikta gal 5 lako sluoksniais - neatrode kad jis padengtas laku, toks buvo matinis ir negrazus... ir liesti buvo nemiela...
Gal galit kas patart pirkau ir tokios ruosies laka ir man jis dabar rudas pasidare kazin kodel?
Gal kas patartumėt, kokį laką naudoti dvikomponenčiam Dala vandens pagrindu Kaip supratau, viršutinis sluoksnis vandens pagrindu jau nebetinka, ar ne
Ačiū
Ačiū
?sveikos ar galima rasti kokio lako plasmasiniams vazoneliams?
Sveikutės.ir aš turiu klausimėlį .Gal kuriai teko girdėti ar Sadolin ,,Saunų lakas" negeltonina paviršiaus?Nes mūsų stalelis kaip ir baltas ir nenorim jokių geltonumų
Negeltonina,jei pas jus tas sauninis kaip baltas pienas.
QUOTE(Marzde @ 2010 03 29, 09:04)
Negeltonina,jei pas jus tas sauninis kaip baltas pienas.
As pirkau tik ne sadolin firmos, nes jis man pasirode per skystas. bet panasu Ima firmos, ir vel sitas lakas man netiko (jau 4-as ), karstas puodelis prilimpa.
Jauciu reiks pirkt parketini, nor ir pageltonos, bet puodeliai nelips. Gal jau koki naudojo ir gali pasakyti apie savybes.
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 21, 23:50)
pats geriausias vienkomponentis sendintojas, jo nereikia skiesti, jis tąsus, kaip medaus konsistencijos, tepasi ir nesistengiant neplonu sluoksniuku, o jei suskilimai matosi tik rytojaus dieną, tai jsi arba pasenęs, arba mažai dažų (viršutinį sluoksnį) tepate, tapšnojate kempinėle, (nežinau kokiu būdu juos dengiate). Nes tepant dažus jie akyse pradeda skilti, man šis vienkomponentis superinis
cia apie koki laka eina kalba?
naudoju blizgu laka perfetto per decoupage is dekostudijos tai po vieno sluoksnio net nesimato kad lakuota. Gal kas bandet,gal zinot kiek sluoksniu reikia deti,nes as cia naujoke. dar norejau paklausti ar yra tokiu laku kur po vieno sluoksnio matosi kad lakuota.
QUOTE(orch.ideja @ 2010 04 07, 08:37)
naudoju blizgu laka perfetto per decoupage is dekostudijos tai po vieno sluoksnio net nesimato kad lakuota. Gal kas bandet,gal zinot kiek sluoksniu reikia deti,nes as cia naujoke. dar norejau paklausti ar yra tokiu laku kur po vieno sluoksnio matosi kad lakuota.
siaip lakuojama nemazai kartu ...man dazniausiai gaunas apie 5 kartus ,kad lygus pavirsius butu