Sveikas merginos galbūt neatydžiai skaičiau, bet neradau niekur apie tokią vieną problemėlę Nusipirkau dvikomponentes priemones, viskas pavyko, įtryniau porporina, tik va kai nulakavau kai kurios vietos pažaliavo? dėl ko taip yra? help
QUOTE(inetulka_ @ 2010 03 20, 16:25)
Sveikas merginos galbūt neatydžiai skaičiau, bet neradau niekur apie tokią vieną problemėlę Nusipirkau dvikomponentes priemones, viskas pavyko, įtryniau porporina, tik va kai nulakavau kai kurios vietos pažaliavo? dėl ko taip yra? help
Gal patyrusios labiau padės, bet kiek teko girdėti, kad tokiu atveju, jei įtrynei aukso spalvos porporina ir nulakavai akriliniu laku, vadinasi lakas suregavo su porporina ir oksidavosi. Vadinasi tavo naudotai dvikomponenetei priemonei netinka akrilinis lakas
Aišku, vadinasi reikia sintetinio lako bet kiek supratau viska perskaičiusi sintetinis yra netinkamas naudoti kambaryje, nes sklaidžia negerą kvapą, o kažin yra toks sintetinis lakas kurį būtų galima naudoti kambaryje? Jei yra tai koks? Gal koks iš senukų?
QUOTE(rimute7 @ 2010 03 20, 11:56)
Laba. Ketvirtadienį gastroliavau po pardes ir Europoj ar Panoramoj mačiau šitą laką. Automobilių pardt. yra, gal net degalinėj stambesnėj gali būt ?
sakai, net degalinėse gali būti , o man vietoj to ars kurio nebuvo , pasiūlė šitą, gal yra pabandžiusių šį laką
http://www.senukai.l...s-400-ml_5.html
QUOTE(dominyka3 @ 2010 03 20, 19:45)
sakai, net degalinėse gali būti , o man vietoj to ars kurio nebuvo , pasiūlė šitą, gal yra pabandžiusių šį laką
http://www.senukai.l...s-400-ml_5.html
Siaip nieko lakas, tik ilgai dziuna ir geltonina...
QUOTE(Bjauruska @ 2010 03 20, 19:16)
Siaip nieko lakas, tik ilgai dziuna ir geltonina...
rimtai tai reiškia, kad jeigu juo nupurkščiau paveikslėliai pageltonytu, tai gal neverta rizikuoti
gal kas bande sita laka http://www.senukai.l...kas-27-l_4.html ?
maciau deko virusas galerijoje nuotrauka kur darbuotojai nauduoja butent sita laka...idomu, jis limpa?
maciau deko virusas galerijoje nuotrauka kur darbuotojai nauduoja butent sita laka...idomu, jis limpa?
Tai nitro lakas, tikrai nenaudočiau.
Dėl lakų lipnumo štai ką dar reikia įvertinti. Tiek lakai, tiek klijai, tiek dažai, džiovinami karštyje, yra tamprūs (elastingi) ir lipnūs. Džiovinkime ilgesnį laiką natūraliai ir išvengsime nemalonaus lipnumo. Vien taip išvengsime ir priemonių vertinimo skirtumų, nes aptariant galutines savybes paprastai džiovinimo aplinkybių niekas neaptarinėja, o tai yra svarbu.
Dėl lakų lipnumo štai ką dar reikia įvertinti. Tiek lakai, tiek klijai, tiek dažai, džiovinami karštyje, yra tamprūs (elastingi) ir lipnūs. Džiovinkime ilgesnį laiką natūraliai ir išvengsime nemalonaus lipnumo. Vien taip išvengsime ir priemonių vertinimo skirtumų, nes aptariant galutines savybes paprastai džiovinimo aplinkybių niekas neaptarinėja, o tai yra svarbu.
QUOTE(inesak @ 2009 12 29, 18:02)
Sveikos mergaites
noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai
ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat
Aciu uz atsakyma
noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai
ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat
Aciu uz atsakyma
pats geriausias vienkomponentis sendintojas, jo nereikia skiesti, jis tąsus, kaip medaus konsistencijos, tepasi ir nesistengiant neplonu sluoksniuku, o jei suskilimai matosi tik rytojaus dieną, tai jsi arba pasenęs, arba mažai dažų (viršutinį sluoksnį) tepate, tapšnojate kempinėle, (nežinau kokiu būdu juos dengiate). Nes tepant dažus jie akyse pradeda skilti, man šis vienkomponentis superinis
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 22, 06:50)
pats geriausias vienkomponentis sendintojas, jo nereikia skiesti, jis tąsus, kaip medaus konsistencijos, tepasi ir nesistengiant neplonu sluoksniuku, o jei suskilimai matosi tik rytojaus dieną, tai jsi arba pasenęs, arba mažai dažų (viršutinį sluoksnį) tepate, tapšnojate kempinėle, (nežinau kokiu būdu juos dengiate). Nes tepant dažus jie akyse pradeda skilti, man šis vienkomponentis superinis
o koki jus naudojate?
QUOTE(ikea @ 2009 09 15, 17:13)
As ir naudoju si laka
pirkau senukuose, kaina apie 16 lt. Kol kas esu viskuo patenkinta - lengvai tepasi, graiziai padengia pavirsiui, greit nudziuna ir dryzeliu neliepa po lakavimo. Tik reikia daikta kokius 2-3 kart lakuoti. O visa kita tai
pirkau senukuose, kaina apie 16 lt. Kol kas esu viskuo patenkinta - lengvai tepasi, graiziai padengia pavirsiui, greit nudziuna ir dryzeliu neliepa po lakavimo. Tik reikia daikta kokius 2-3 kart lakuoti. O visa kita tai
Nupirkau toki laka.
Bet stalui jis tikrai netinka. Padengia gerai, kaip kazkas rase kaip ledas, labai malonu prisiliesti, bet puodeliai limpa ir nuo vandens baltos demeles atsiranda.
Sitas lakas man nepatiko, uzpurskiau ant stalo ir tas visas "ledo" grozis dingo nemalonus lieciant ir puodeliai vistiek limpa, gal mazai uzpurskiau , bet man jis isvaizda sugadino.
Dabar galvoju pabandyti saunoms arba jahtoms skirta laka, gal kas naudojo? Kaip jis slifuojasi, dengiasi?