Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

QUOTE(amri @ 2010 01 28, 16:31)
O to antro turiu blizgu, tai su juo išgaunu nerealų blizgumą, kazką panašaus kaip stiklu aplieta, tenka aišku poliruoti, bet jis abai greitai džiūva, gerai tepasi... tai jį pirkau jau antrą kartą...

Aš šitu užlakuoju tik paskutinįjį sluoksnį. Kai "po apačia" buna blizgaus keli sluoksniai, tai ir šitas pusiau blizgus lygtai įgauna šiokį tokį blizgesį. Na, man patinka smile.gif . Dabar nusipirkau TELURIA laką medžiui (mėlynu dangteliu). Bandysiu, merginos gyrė jį biggrin.gif .
Atsakyti
kaip gerai , kad dalinatės savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sorciere @ 2010 01 31, 21:06)
kaip gerai , kad dalinatės savo nuomonę  4u.gif

Smagu kai sužinai ir išbandai kažką naujo smile.gif . Bepigu panom, kurios iš didmiesčių, o man, provincialei, iki kursų toli, o ir priemones tenka rinktis tas, kurios arčiausiai ir paprasčiau nusipirkti mirksiukas.gif . O ir finansai didelę reikšmę turi ax.gif . Taigi šis forumas thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
ateinu čia su klausimu , jau konkretesnius, nes merginos jau šiek tiek apšvietė mane rolleyes.gif , bet sakykit ar šis purškiamas lakas tiktų man darželio spintelėms užpurkšti paveiksliukus užklijuotus g.gif , ar labai smirda, ir ar greitai džiūsta unsure.gif , ačiū už atsakymus

user posted image

Atsakyti
dziusta akimirksniu, o smirdi/kvepia tai cia salyginis dalykas smile.gif siaip stipriausiai kvapas jauciasi apie para, o silpneja dar kelias dienas/savaite.. jei gerai vedinamos patalpos, tai ir kvapas greiciau praeina.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 05, 12:08)
dziusta akimirksniu,  o smirdi/kvepia tai cia salyginis dalykas smile.gif siaip stipriausiai kvapas jauciasi apie para, o silpneja dar kelias dienas/savaite.. jei gerai vedinamos patalpos, tai ir kvapas greiciau praeina.

ta prasme jei šįvakar išpurkščiau, per savaitgalį išsiduksotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 02 05, 12:12)
ta prasme jei šįvakar išpurkščiau, per savaitgalį išsiduksotų  g.gif

stipriausia smarve tai praeitu, bet tas kvapas dar jausis kelias dienas ir kita savaite.
Atsakyti
Merginos man iškilo toks klausimėlis... doh.gif turbūt kvailokai pasirodysiu blush2.gif Kai klijuojat servetėlės didesnį motyvą (o kitos ir mažesnius) iš pradžių purškiat laką, o pasakykit man pradedančiajai, ar jūs užpurškiat iš viršaus (na ant pačio paveikslėlio) ar iš apačios (blogąją pusę)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 05, 12:14)
stipriausia smarve tai praeitu, bet tas kvapas dar jausis kelias dienas ir kita savaite.

dėkui, matysim kaip bus , nes išsmardinom gerokai mes ten, tik toks jausmas, kad persistengėm, nes pradėjo varvėti, kažkiek apvalėm, nes nesu niekad purškusi ir net nenutuokiau kike to reikia purškalo ten varyt doh.gif , nu pirmadienį bus rezultatas, matysim, ką prisidirbom
Atsakyti
Naktibalda, tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 07, 00:14)
Naktibalda, tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif

vieną pliusą iš kart pamatėm paveiksliukai stipriai paryškėjos ir spalvos tokios vaiskios biggrin.gif , tikiuosi neprisidirbom, ir nereiks griaužti man tų paveikslų , o tada jau nežinau ką reiktų daryt unsure.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 02 07, 00:53)
vieną pliusą iš kart pamatėm paveiksliukai stipriai paryškėjos  ir spalvos tokios vaiskios  biggrin.gif , tikiuosi neprisidirbom, ir nereiks griaužti man tų paveikslų , o tada jau nežinau ką reiktų daryt  unsure.gif

ačiū  4u.gif

griauzti nereiks lotuliukas.gif tiesiog dar karta nupurksit viska tuo laku, tik kur daugiau to lako bus kliuve, ten nereiks purksti 4u.gif

biski off topic: skaiciau ir as ta tema apie suniukus lotuliukas.gif gerai pasisakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti