merginos turiu klausima,o kuo jus lakuojate, teptukais? placiais ar kokiais? o gal geriau butu voleliu kokiu niekad nesu darius, tad ir kyla tokiu klausimu
QUOTE(gloss @ 2009 12 20, 21:22)
merginos turiu klausima,o kuo jus lakuojate, teptukais? placiais ar kokiais? o gal geriau butu voleliu kokiu niekad nesu darius, tad ir kyla tokiu klausimu
Sveika. Aš lakuoju teptuku, 2 cm pločio, labai švelniu. Pirkau "Meno mūzoj". Bet skaitinėjau, kad ir voleliu galima lakuot . Pati nebandžiau...
QUOTE(gloss @ 2009 12 20, 22:22)
Taip, galima ir švelniu teptuku, ir voleliu, o aš lakuoju dažniausiai kempinėle
QUOTE(Tina Les @ 2009 12 21, 12:08)
Taip, galima ir švelniu teptuku, ir voleliu, o aš lakuoju dažniausiai kempinėle
Sveika, Tina Les . Kempinėle lakuoji, tai tapšnoji ? O paviršiaus lygumui tai neturi reikšmės? Dažyt tai teko ne kartą kempinėle, bet lakuoti tai neteko.
QUOTE(rimute7 @ 2009 12 21, 15:03)
Sveika, Tina Les . Kempinėle lakuoji, tai tapšnoji ? O paviršiaus lygumui tai neturi reikšmės? Dažyt tai teko ne kartą kempinėle, bet lakuoti tai neteko.
Taip, tapšnoju, bet taip paspausdama, kad nesiburbuliuotu Na, i visokius griovelius ar statesnio kampo briauneles tai kartais tenka ir teptuku lako pakaisioti, bet jei pavirsius lygus, tai man geriausia kempinele Bet lako imu taip saikingai, kad nevarvėtų nuo kempinėlės Dar labai geras patarimas, jau nuskambėjęs forume, - įvilkti kempinėlę į kaproninę kojinę. Taip darau ir lakuodama
Aš turiu ir sintetinį, ir akrilinį laką - bet ant sintetinio purškiamo pas mane griežtai juodom didelėm raidėm parašyta - po lakavimo nenaudoti akrilinio lako
tai kaip išties yra?
tai kaip išties yra?
QUOTE(Avijacija @ 2009 12 15, 19:30)
na pagrinde priklauso nuo to kokią sendinimo priemonę naudoji. Dauguma sendintojų netoleruoja akrilinio lako. Tenka porą sluoksnių nupurkšti sintetiniu ir tik tada lakuoti įprastu akriliniu laku.
turiu klausimeli padariau darbeli medini nulakavau akriliniu laku bet sumasciau ant virsaus papurksti sintetini.........noriu dabar sendinti Retro sendintoju jis regis vait spirito pagrindu tai vadinasi po itrinimo vel nupurksti ir lakuoti tados tik vel vaitspirito pagrindo laku at taip? koki geriau senukuose butu pirkti kad negeltonetu baisiai?
Sveiki,
noriu paklausti, ar yra koks nors LAAABAI blizgus akrilinis lakas?
Turiu labai blizgu aliejini laka, bet jis geltonuoja
noriu paklausti, ar yra koks nors LAAABAI blizgus akrilinis lakas?
Turiu labai blizgu aliejini laka, bet jis geltonuoja
nea tas paprastas smirdantis gali buti vaitspiritinis. alkoholinis dar kitoks
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 28, 17:09)
o jis ne geltonas?