Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

merginos turiu klausima,o kuo jus lakuojate, teptukais? placiais ar kokiais? o gal geriau butu voleliu kokiu g.gif niekad nesu darius, tad ir kyla tokiu klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 12 20, 21:22)
merginos turiu klausima,o kuo jus lakuojate, teptukais?  placiais ar kokiais?  o gal geriau butu voleliu kokiu   g.gif   niekad nesu darius, tad ir kyla tokiu klausimu  blush2.gif

Sveika. Aš lakuoju teptuku, 2 cm pločio, labai švelniu. Pirkau "Meno mūzoj". Bet skaitinėjau, kad ir voleliu galima lakuot g.gif . Pati nebandžiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 20 gruodžio 2009 - 22:41
QUOTE(gloss @ 2009 12 20, 22:22)
merginos turiu klausima,o kuo jus lakuojate, teptukais?  placiais ar kokiais?  o gal geriau butu voleliu kokiu  g.gif  niekad nesu darius, tad ir kyla tokiu klausimu  blush2.gif

Taip, galima ir švelniu teptuku, ir voleliu, o aš lakuoju dažniausiai kempinėle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 12 21, 12:08)
Taip, galima ir švelniu teptuku, ir voleliu, o aš lakuoju dažniausiai kempinėle  4u.gif

Sveika, Tina Les smile.gif . Kempinėle lakuoji, tai tapšnoji g.gif ? O paviršiaus lygumui tai neturi reikšmės? Dažyt tai teko ne kartą kempinėle, bet lakuoti tai neteko.
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 12 21, 15:03)
Sveika, Tina Les smile.gif . Kempinėle lakuoji, tai tapšnoji g.gif ? O paviršiaus lygumui tai neturi reikšmės? Dažyt tai teko ne kartą kempinėle, bet lakuoti tai neteko.

Taip, tapšnoju, bet taip paspausdama, kad nesiburbuliuotu 4u.gif Na, i visokius griovelius ar statesnio kampo briauneles tai kartais tenka ir teptuku lako pakaisioti, bet jei pavirsius lygus, tai man geriausia kempinele ax.gif Bet lako imu taip saikingai, kad nevarvėtų nuo kempinėlės ax.gif Dar labai geras patarimas, jau nuskambėjęs forume, - įvilkti kempinėlę į kaproninę kojinę. Taip darau ir lakuodama mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu ir sintetinį, ir akrilinį laką - bet ant sintetinio purškiamo pas mane griežtai juodom didelėm raidėm parašyta - po lakavimo nenaudoti akrilinio lako g.gif

tai kaip išties yra?

QUOTE(Avijacija @ 2009 12 15, 19:30)
na pagrinde priklauso nuo to kokią sendinimo priemonę naudoji. Dauguma sendintojų netoleruoja akrilinio lako. Tenka porą sluoksnių nupurkšti sintetiniu ir tik tada lakuoti įprastu akriliniu laku.

Atsakyti
turiu klausimeli padariau darbeli medini nulakavau akriliniu laku bet sumasciau ant virsaus papurksti sintetini.........noriu dabar sendinti Retro sendintoju jis regis vait spirito pagrindu tai vadinasi po itrinimo vel nupurksti ir lakuoti tados tik vel vaitspirito pagrindo laku at taip? koki geriau senukuose butu pirkti kad negeltonetu baisiai?
Atsakyti
Sveiki,

noriu paklausti, ar yra koks nors LAAABAI blizgus akrilinis lakas?
Turiu labai blizgu aliejini laka, bet jis geltonuoja sad.gif
Atsakyti
Labas merginos, gal man kas atsakysit, koks lakas yra alkoholinis?
Tas paprastas smirdantis? g.gif
Atsakyti
nea tas paprastas smirdantis gali buti vaitspiritinis. alkoholinis dar kitoks
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 28, 12:12)
Sveiki,

noriu paklausti, ar yra koks nors LAAABAI blizgus akrilinis lakas?

Johnstones.

user posted image
man jis geriausias is blizgiu, kokius naudojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 28 gruodžio 2009 - 17:13
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 28, 17:09)
Johnstones.

user posted image
man jis geriausias is blizgiu, kokius naudojau

o jis ne geltonas?
Atsakyti