Įkraunama...
Įkraunama...

Lakas dekupažo darbams

Teko tik gerus atsiliepimus girdėti, o dirbti - ne.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2009 11 10, 18:17)
Beje, gal dirbate ir su poliurataniniu vandens pagrindu sios firmos. Kokie butu tada atsiliepimai? Ar ji galima po to sveisti ar visgi jis labiau i akrilinius lakus panasus ir duoda tokia labiau plevele. As dabar susidomejau tais poliureataniniais lakais vandens pagrindu. Butu idealu, jei savybes butu kaip poliureatano, o dziutu ir irankius butu galima plauti kaip akriliniu.

Aš naudoju šios firmos poliuretanini laką vandens pagrindu. man jis labai patinka. Trečias lakas kurį bandau ir nežadu kito ieškoti biggrin.gif Džiūsta greitai, šveičiasi gerai (tiesa, aš prieš šveitimą vistiek kokį pusdienį leidžiu padžiūti smile.gif ) O kad yra vaitspiritiniu pagrindu - nežinojau. Ar, pvz. jis tinka lakavimui padėklų, padėkliukų po puodeliais - na, žodžiu, ar nelimpa karštas puodelis, kai padedi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 11 09, 12:44)
kadangi tik planuoju isigyti blizgio sumazinimui pirmaji, tai jo nezinau. Dėkui už patarimą, nesibaiminsiu sugadinti darbelį  4u.gif

Jei dar nepirkai, galiu savo atiduoti jis pas mane į pabaigą eina (nespėsiu visų savo susipirktų išnaudoti). Blizgumą tikrai gerai sumažina. smile.gif

QUOTE(aistukas @ 2009 11 10, 17:17)
Beje, gal dirbate ir su poliurataniniu vandens pagrindu sios firmos. Kokie butu tada atsiliepimai? Ar ji galima po to sveisti ar visgi jis labiau i akrilinius lakus panasus ir duoda tokia labiau plevele. As dabar susidomejau tais poliureataniniais lakais vandens pagrindu. Butu idealu, jei savybes butu kaip poliureatano, o dziutu ir irankius butu galima plauti kaip akriliniu.

Šiuo metu naudoju ir esu labai patenkinta. smile.gif Greitai džiūna, gerai dengia. Jau po pusvalanduko šveisti galima ir jis iš mano visų bandytų geriausiai šveičiasi, t.y. nesilupa kaip plėvelė, kas dažniauaiai akriliniams būdinga. Tikrai rekomenduoju šį laką 4u.gif
Kad ant padėkliukų neliptų puodukas, pabaigai purškiu su aerozoliniu, apie kurį psl. atgal rašiau smile.gif
Atsakyti
Bite, Dajne, Balte, aciu uz atsakymus. Matyt kai pabaigsiu savo akrilini, isigysiu si poliureatanini vandens pagrindu.
Del vaitspiritinio atsparumo karsciui dar nebandziau, bet as specialiai juo padaengiau senai padarytus padekliukus, nes tikiuosi, kad jis bus atsparus. Galesiu veliau isbandziusi parasyti kaip jis elgiasi.
Beje, Dajne, noriu perspeti, kad vaitspirito pagrindu lakas duoda geltoni, kurio tas kitas vandens pagrindu, neturi, taip, kad sviesiam darbui reikia ivertinti si niuansa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 11 lapkričio 2009 - 11:21
Sveikos. Nusipirkau Latvišką EKOAKVA laką, bet jis tirštokas, sakytum, pusiau želės konsistensijos g.gif ? Ar ir turi toks būti? Kai tepu, tai sakytum "bėga" nuo teptuko? Gal jis sugedęs? Ar gal praskiesti vandeniu? Prašau, patarkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2009 11 11, 12:18)
Bite, Dajne, Balte, aciu uz atsakymus. Matyt kai pabaigsiu savo akrilini, isigysiu si poliureatanini vandens pagrindu.
Del vaitspiritinio atsparumo karsciui dar nebandziau, bet as specialiai juo padaengiau senai padarytus padekliukus, nes tikiuosi, kad jis bus atsparus. Galesiu veliau isbandziusi parasyti kaip jis elgiasi.
Beje, Dajne, noriu perspeti, kad vaitspirito pagrindu lakas duoda geltoni, kurio tas kitas vandens pagrindu, neturi, taip, kad sviesiam darbui reikia ivertinti si niuansa.

Ačiū. Geltonumo tai jau nenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Blogumas tame, kad turbut visi vaitspiritiniai lakai duoda geltonuma.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 11, 10:48)
Jei dar nepirkai, galiu savo atiduoti jis pas mane į pabaigą eina (nespėsiu visų savo susipirktų išnaudoti). Blizgumą tikrai gerai sumažina. smile.gif

Dėkui, balte, jau nusipirkau doh.gif
Tau jis nepatiko? Kuo?
Atsakyti
gal kuri matete, kur butu galima nusipirkti Altaxin aqua lako Kaune, arba gal galite patarti koky laka butu galima naudoti lakuojant vaikiska lovyte g.gif 4u.gif
nes kazkaip nesinori baudoti paprasto lako, juk vaikas vistiek kartais pagrauzia koki krasta lovytes doh.gif unsure.gif

Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 11 24, 21:22)
gal kuri matete, kur butu galima nusipirkti Altaxin aqua lako Kaune, arba gal galite patarti koky laka butu galima naudoti lakuojant vaikiska lovyte  g.gif  4u.gif
nes kazkaip nesinori baudoti paprasto lako, juk vaikas vistiek kartais pagrauzia koki krasta lovytes  doh.gif  unsure.gif

Is anksto dekui 4u.gif

Ermitaže prie dekupažo prekių yra lakas specialiai vaikiškiems baldeliams ir pan. Ne tik prie dekupažo prekių bet ir skyriuje prie apdailos medžiagų (lakų). Bet čia Vilniuje unsure.gif Nežinau ar Kaune yra Ermitažas, tur būt ne?
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 24, 23:56)
Ermitaže prie dekupažo prekių yra lakas specialiai vaikiškiems baldeliams ir pan. Ne tik prie dekupažo prekių bet ir skyriuje prie apdailos medžiagų (lakų). Bet čia Vilniuje unsure.gif Nežinau ar Kaune yra Ermitažas, tur būt ne?

taiva, tame ir baisiausia, akd sio parduotuves kaune nera sad.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=aistukas,2009 11 09, 12:34]

Nusipirkau uzvakar Johnstone's poliureataninini laka vaitspirito pagrindu.

Mačiau šitą laką, bet nesiryžau jo pirkt g.gif . Manau, kad turėtų labai "kvepėti" g.gif ? Ar labai stiprus kvapas?
Turiu vandens pagrindu greitai džiūstantį pusiau blizgų šios firmos laką. Džiūna tiesiog akyse thumbup.gif , labai greit . Esu patenkinta, tik norėčiau daugiau blizgesio.
Atsakyti