Truputį klausimą turiu nevisai į temą
Ar būtina laikyti pagamintus žirniukus ne tik plasmasiniuose indeliuose ,bet ir folijoje? kas gali atsitikti?
gal yra kokių žirniukų riebalinėms liaukutėms išvalyti? dukrai ant žando po akim atsirado riebalinis spuogelis. o ir pas mane po spuogo liko gilus riebalinis gumbelis.
Folija reikalinga tik transportavimui nuo tų blogų spindulių (atsiprašau, bet galva neveikia, žodžius pamirštu ) apsaugoti
Folija reikalinga tik transportavimui nuo tų blogų spindulių (atsiprašau, bet galva neveikia, žodžius pamirštu ) apsaugoti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 07 29, 14:29)
Tai kaip suprantu namuose galima laikyti be folijos? tik kur vykstant?
taip, tik reikėtų laikyti toliau nuo šaldytuvo, miktobangės, televizoriaus, kompo ir kt. ir nuo tiesioginių saulės spindulių
QUOTE(krika @ 2009 07 29, 15:16)
taip, tik reikėtų laikyti toliau nuo šaldytuvo, miktobangės, televizoriaus, kompo ir kt. ir nuo tiesioginių saulės spindulių
Labai ačiū
O kaip tylu o aš noriu pasikonsultuot ,mano dukros gerklė raudona,na tiksliau tie lankai,nuo vakar dienos pakosti,bet tada kai daugiau pašukauja,padainuoja,arba kai pereinam per lauką.Ką duot? Duodu Hepar sulfur6,ir Antigripinąnr3,na gal truputi apmažėjo kosuliukas,bet dar kosti.Ką dar dadėt,o gal ką nutraukt?
QUOTE(spindulka @ 2009 07 31, 19:41)
O kaip tylu o aš noriu pasikonsultuot ,mano dukros gerklė raudona,na tiksliau tie lankai,nuo vakar dienos pakosti,bet tada kai daugiau pašukauja,padainuoja,arba kai pereinam per lauką.Ką duot? Duodu Hepar sulfur6,ir Antigripinąnr3,na gal truputi apmažėjo kosuliukas,bet dar kosti.Ką dar dadėt,o gal ką nutraukt?
Kaip suprantu, pagerėjo nuo šitų, vadinas kažkuri komplekso sudedamoji tinka. Šiaip, reiktų vertinti daugiau dalykų - kuri pusė, koks kosulys.
Dar truputį įdomybių:
http://www.delfi.lt/...php?id=23378135
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 08 01, 21:31)
Kaip suprantu, pagerėjo nuo šitų, vadinas kažkuri komplekso sudedamoji tinka. Šiaip, reiktų vertinti daugiau dalykų - kuri pusė, koks kosulys.
Dar truputį įdomybių:
Dar truputį įdomybių:
Kažko pritruko,nutraukiau Hepar sulfur ir vietoj jo daviau Mercurius Heel ir Antigripiną3nr,nes tas kosulys toks daugiau nuo sudirgintos gerklės,šiandien jau lyg ir gerai.
O dėl pomidorų tai geras,išsisaugojau gal prireiks
Vilytte, esu skaičius homeopathyandmore, reikėtų ten pasiieškoti forume.
kai mano mažoji prastai miega tai gydyotjas skiria chamomila
na ką, puse mėnesio pagėriau savo vaistus, tai galiu pasakyti - PMS baisiausias baisiausias buvo pirmą kartą toks per visą mano nugyventą gyvenimą nuo veido spuogai dingo, tik niekaip neapleidžia krūtinės, pasmakrės ar pačio smakro dėl ciklo, kol kas nežinau. pažiūrėsiu - ar sutrumpėjęs bus
na ką, puse mėnesio pagėriau savo vaistus, tai galiu pasakyti - PMS baisiausias baisiausias buvo pirmą kartą toks per visą mano nugyventą gyvenimą nuo veido spuogai dingo, tik niekaip neapleidžia krūtinės, pasmakrės ar pačio smakro dėl ciklo, kol kas nežinau. pažiūrėsiu - ar sutrumpėjęs bus