QUOTE(spindulka @ 2009 10 12, 16:10)
Ir aš su klausimu
Mano dukra(beveik3) nuo penktadienio sloguoja,prasidėjo nuo vandeningos slogos su čiauduliu,kuri nuo vakar perėjo į žalią ir klampią slogą,dar pradėjo kosėt kai tik atsigula,matomai nuo tekančios slogos.Šiandien jau visiškai žalia ir klampi sloga ir nosis užgulus.O dar ir temperaturos turi 37,8.Patarkit ką duot?
Purškiau EUPHORBIUM COMPOSITUM,TARTEPHEDRIL giržiau,ir 3 kart dienoj daviau MERCURIUS HEEL,nes gerklė siaubinga buvo.
Mano dukra(beveik3) nuo penktadienio sloguoja,prasidėjo nuo vandeningos slogos su čiauduliu,kuri nuo vakar perėjo į žalią ir klampią slogą,dar pradėjo kosėt kai tik atsigula,matomai nuo tekančios slogos.Šiandien jau visiškai žalia ir klampi sloga ir nosis užgulus.O dar ir temperaturos turi 37,8.Patarkit ką duot?
Purškiau EUPHORBIUM COMPOSITUM,TARTEPHEDRIL giržiau,ir 3 kart dienoj daviau MERCURIUS HEEL,nes gerklė siaubinga buvo.
Cinnabario nepamirskit, vienas is pirmosios pagalbos homeopatiniu esant sinusitinei tirstai slogai, kartu tirstos slogos atvejais- homeopat. tujos aliejuka lasinti i nosi.
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2009 10 12, 14:58)
O as tai itariu, kad mano vaikas (6 metu) turi kirminu Cheminiais vaistais niekada negydau, su homeopatija draugaujam, bet dabar kazkaip pasimeciau. Zinau, kad yra "Weledos" kompleksas, bet Lt jo negausiu. Siaip naudojam individualiai parinktus preparatus, bet man atrodo, kad nuo kirmeliu tiktu koks nors kompleksas. Gal galit ka nors patarti? Buciau labai dekinga
Galit bandyti Cina 6 kartu su Teucrium 6.
Cia kompleksinis, bet ne pas mus
krika, o kuo savo sinusita gydei?