Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

O aš radau, kad Kalium Muriaticum žaliai sinusitinei slogai g.gif Ot ir suprask, kad nori paprastas žmogau...
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 12, 15:32)
Kalium muriaticum - tiek baltos apnašos ant gleivinių, tiek baltos pieno spalvos išskyros. Tirštos pieniškai baltos gleivės gerklėje.

Tau medalis, jeigu suveiks 4u.gif bigsmile.gif Nes man jis užsifiksavęs prie baltų tonzilių apnašų (iš esmės, pobūdis panašus).

QUOTE(Eima @ 2009 10 12, 15:39)
O aš radau, kad Kalium Muriaticum žaliai sinusitinei slogai g.gif  Ot ir suprask, kad nori paprastas žmogau...

Nemaišai su Kalium bichromicum?

Spindulka, kas kiek Coryzalia duodat? Gal pamėginti kokius 3-4 k. kas valandą ir žiūrėt poveikį? Atskirai nuo kosulio duot nereikia - turi būti vienas vaistas, kuris veiktų viską (ir kosulys, įtariu, nuo galine nosiaryklės sienele tekančio sekreto).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 spalio 2009 - 15:46
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 12, 16:44)

Spindulka, kas kiek Coryzalia duodat? Gal pamėginti kokius 3-4 k. kas valandą ir žiūrėt poveikį? Atskirai nuo kosulio duot nereikia - turi būti vienas vaistas, kuris veiktų viską (ir kosulys, įtariu, nuo galine nosiaryklės sienele tekančio sekreto).

kas 2-3 val po tablete.Padažnint? Nu ir man atrodo,kad kosulis nuo tekančio sekreto,bet neramina tik tai,kad jis tirštas ir žalias,bijau,kad nenueitu į bronchus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 12, 15:44)
Nemaišai su Kalium bichromicum?

Obuoliausia 2008 11 07, 19:03
Paskelbta: #538

Kalium Muriaticum - šlykštus sinusitinis snarglys (pučiasi kaip "virvės" žalios spalvos, nemalonus kvapas)

Va kur radau blush2.gif blush2.gif Bet jūs geriau pasakykit kokioj sudėty yra šis dalykas? Bandžiau per google, bet Lietuvoj nei vienam vaiste jo nėr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 12 spalio 2009 - 15:52
QUOTE(Eima @ 2009 10 12, 17:51)
Obuoliausia  2008 11 07, 19:03
Kalium Muriaticum - šlykštus sinusitinis snarglys (pučiasi kaip "virvės" žalios spalvos, nemalonus kvapas)

Va kur radau blush2.gif  blush2.gif

Na aš Popovo knygoj pažiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 12, 15:51)
Obuoliausia  2008 11 07, 19:03

Va kur radau blush2.gif  blush2.gif Bet jūs geriau pasakykit kokioj sudėty yra šis dalykas? Bandžiau per google, bet Lietuvoj nei vienam vaiste jo nėr...

Och tu.... blush2.gif Manęs prašau necituoti. Čia liapsusas (t.y. sumaišyta bichromicum su muriaticum).
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 12, 15:55)
Na aš Popovo knygoj pažiūrėjau.

O iš kur žinai kurį žiūrėt? Knygoj gi apie slogą nieko nėra... Aišku gal durnas klausimas, bet... Vat suima kažkas ir kaip pasižiūrėt, jei turiny tokios kaip tavo ligos nėra?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 10 12, 15:03)
Okaip su jogurtu, dayg valgo/geria?

retai ir po nedaug.

spindulka, o pulsatilla? maniškei ji prie baltos ir prie žalsvesnės slogos, ir kosulio.
Atsakyti
Nėra Kali mur gatavuose... Jeigu nebūtų kitokios išeities, duok žinoti, išsiųsiu (tik ne šiandien - nes jau užsikasiau visokiose smulkmenose).

Pulsatilla irgi yra Coryzalia (pulsatillai dar būdinga, kad vaikas verksmingas, kaip ta leipi gėlelė - šilagėlė- nori būt prie mamos/ant rankų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 spalio 2009 - 16:08
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 12, 16:03)
Och tu.... blush2.gif Manęs prašau necituoti. Čia liapsusas (t.y. sumaišyta bichromicum su muriaticum).

Aš nieko bloga nenorėjau ax.gif 4u.gif 4u.gif
O ką gali pakomentuot dėl Allium sat 3? Ar galima 1 metukų po 1 žirniuką 3 kart?
O jei nieks nesikeis, pasinaudosiu pasiūlymu dėl atsiuntimo.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 10 12, 17:05)
retai ir po nedaug.

Tada gerai, nes MB vieni draugai nutarė vietoj mišinio (kurio vaikas nenorėjo) naktimis duot jogurto, to pasekmė - trimetei visai nuėsti priekiniai dantukai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 12, 18:03)
O iš kur žinai kurį žiūrėt? Knygoj gi apie slogą nieko nėra... Aišku gal durnas klausimas, bet... Vat suima kažkas ir kaip pasižiūrėt, jei turiny tokios kaip tavo ligos nėra?

Priekį knygos pasidariau labai trumpą aprašą (žalios, baltos, vandeningos išskyrosir t.t.), dar susibraukiau knygą (po kelis esmingus požymius), + buvau jį pirkus. Kažkaip taip ir atgaminau. Misis sakė, kad Popovo knyga labai nepatogi ekstra naudojimui - ale akurat doh.gif
Atsakyti