Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(ezra @ 2009 10 12, 14:03)
O kas atsitiks, jei naudos pastą su fluoru klaipėdietis?

Galima susirgti fluoroze.
Aš pati dabar neturiu laiko ieškoti info apie fluoro žalą.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 10 12, 15:15)
Galima susirgti fluoroze.
Aš pati dabar neturiu laiko ieškoti info apie fluoro žalą.

O kokia tikimybė? Man atrodo, kad maža. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 10 12, 12:04)
O ar nebus fluorozė dėl tų parudavusių dantų? Ar domėjotės fluoro kenksmingumu?

dantų gydytoja išaiškino kad tai buteliuko kariesas, nes mėgdavom užmigti su buteliuku, ir dantukų gedimą įtakojo kalcio trukumas nėštumo metu. tai dabar belieka nepražiopsot ir penktais gyvenimo metais, kai formuojasi nuolatiniai dantukai papildomai duoti kalcio
vaikui dar nėra trijų metų o dantukai jau nupuvę blink.gif
Pastą naudojam be floro, tik gaila vis negaunam be mentolio, taip pat Weledos.
Vandenį taip pat dažniausiai stengiames šaltinio gert...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 12, 14:13)
Pasiskaitykit čia:
http://www.hpathy.co...atment-cure.asp

Kiek žinau, dažniausiai skiriama Cina ir Arthemisia.
Dar yra Heel kompleksas Tanacet Heel (nesu tikra, ar parduodamas visose vaistinėse, reiktų teirautis besispecializuojančiose, gal užsakyti).
O jūs pas klasikinį ar Folio homeopatą lankotės? Folio turi galimybių patikrinti, kokio tipo 'gėris' veisiasi, pagal tai ir atrinktų.

Aciu Jums labai 4u.gif lankomes pas klasikini homeopata, bet siuo atveju galvoju apie Folio, bet kol kas tik ieskau info, galvoju pas ka Kaune nuvedus, nes zinau tokiu ateju, kad istirt istyre, bet paskyre cheminius praparatus, tai sito tikrai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Merginos priminkit kas duodama prie slogos, kai neužsikimšę, o tiesiog gleivės balkšvos ir teka galine sienele (baltesnės nei kiaušinio baltymas). Nu niekaip nerandu doh.gif Kas įdomiausia, kad šiaip nosis nebėga, kartais (kokius 5 kart per dieną) nuvalau nosį ir viskas, o kai pasižiūrėt gerklę norėjau - žiūriu baltas krioklys ant galinės sienelės...
Atsakyti
Ir aš su klausimu
Mano dukra(beveik3) nuo penktadienio sloguoja,prasidėjo nuo vandeningos slogos su čiauduliu,kuri nuo vakar perėjo į žalią ir klampią slogą,dar pradėjo kosėt kai tik atsigula,matomai nuo tekančios slogos.Šiandien jau visiškai žalia ir klampi sloga ir nosis užgulus.O dar ir temperaturos turi 37,8.Patarkit ką duot?

Purškiau EUPHORBIUM COMPOSITUM,TARTEPHEDRIL giržiau,ir 3 kart dienoj daviau MERCURIUS HEEL,nes gerklė siaubinga buvo.
Atsakyti

Kūdikių karieso profilaktikai:

Kreosot,
Staphisagria,
Syphilinum

Mažų vaikų karieso profilaktika:

Calcium carbonicum,
Calcium phosphoricum,
Calcium fluoratum,
Fluoricum acidum,
Mercurius solubilis,
Silicea,
Medorrhinum,
Sepia,
Syphilinum,
Selen

Reikia atsirinkti, kuris tinka.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 12, 15:02)
Merginos priminkit kas duodama prie slogos, kai neužsikimšę, o tiesiog gleivės balkšvos ir teka galine sienele (baltesnės nei kiaušinio baltymas). Nu niekaip nerandu doh.gif Kas įdomiausia, kad šiaip nosis nebėga, kartais (kokius 5 kart per dieną) nuvalau nosį ir viskas, o kai pasižiūrėt gerklę norėjau - žiūriu baltas krioklys ant galinės sienelės...

Jeigu rasi ir pasidalinsi žiniomis, būsiu dėkinga rolleyes.gif Nes turiu, įtariu, panašų variantą, ir iki galo nepavyksta iškrapštyti (mano didesniajam baiginėjasi sloga visada taip, ir gali trukti iki kelių savaičių).
Kai kur rašo Nux vomica panašiu variantu (maniškiui neatitiko), Hydrastis.
Kartais suveikia Allium sativum (česnakas), kartais kompleksas nuo sinusito. Dar praplaunu nosį vandeniu (pompele, ne jūros vandens purškalu iš vaistinės) - palenkus galvą šonu, turi išbėgti.

QUOTE(spindulka @ 2009 10 12, 15:10)
Ir aš su klausimu
Mano dukra(beveik3) nuo penktadienio sloguoja,prasidėjo nuo vandeningos slogos su čiauduliu,kuri nuo vakar perėjo į žalią ir klampią slogą,dar pradėjo kosėt kai tik atsigula,matomai nuo tekančios slogos.Šiandien jau visiškai žalia ir klampi sloga ir nosis užgulus.O dar ir temperaturos turi 37,8.Patarkit ką duot?

Purškiau EUPHORBIUM COMPOSITUM,TARTEPHEDRIL giržiau,ir 3 kart dienoj daviau MERCURIUS HEEL,nes gerklė siaubinga buvo.

Jeigu yra nemalonus kvapas, unsure.gif tikriausiai Kali bichromicum (yra Coryzalia ir komplekso nuo sinusito, gaminamo Rotušės a. sudėtyje).
Jeigu prasideda vandeninga su čiauduliu - Allium cepa su Aconitum (galima, įvertinus niuansus, ir vieną kurį). Dažnai padeda 'užrišti' varveklį.
PLAUKIT vandeniu (paprasta pompele iš vaistinės, ne jūros vandeniu). Išvalo tikrai geriau nei perkamas purškalas.
Principą galit rasti google 'netty pot' (yra youtube net pavyzdžiai, kaip daroma). Aš naudoju paprastą drungną vandenį, nes labai išdirgus nosies gleivinei sūdytas vanduo siaubingai graužia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 spalio 2009 - 15:22
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 12, 15:20)
Jeigu rasi ir pasidalinsi žiniomis, būsiu dėkinga rolleyes.gif  Nes turiu, įtariu, panašų variantą, ir iki galo nepavyksta iškrapštyti (mano didesniajam baiginėjasi sloga visada taip, ir gali trukti iki kelių savaičių).
Kartais suveikia Allium sativum (česnakas), kartais kompleksas nuo sinusito. Dar praplaunu nosį vandeniu (pompele, ne jūros vandens purškalu iš vaistinės) - palenkus galvą šonu, turi išbėgti.

Kaip aš tikėjausi, kad tu žinosi biggrin.gif

Praplaut savo mazgiui (1 metukai) bijau nesigaus. Bandysiu duot česnaką... Kaip tik man padarė 3 potencijos, tai sakau bandysiu duot kokius 3 kart per dieną. Ne per daug, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 12, 17:02)

Kalium muriaticum - tiek baltos apnašos ant gleivinių, tiek baltos pieno spalvos išskyros. Tirštos pieniškai baltos gleivės gerklėje.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 12, 15:32)
Kalium muriaticum - tiek baltos apnašos ant gleivinių, tiek baltos pieno spalvos išskyros. Tirštos pieniškai baltos gleivės gerklėje.

Ot tai doh.gif doh.gif Kur jį man Vilniuj rast? Einu ieškot kieno sudėty yra...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 12, 16:20)

Jeigu yra nemalonus kvapas,  unsure.gif tikriausiai Kali bichromicum (yra Coryzalia ir komplekso nuo sinusito, gaminamo Rotušės a. sudėtyje).
Jeigu prasideda vandeninga su čiauduliu - Allium cepa su Aconitum (galima, įvertinus niuansus, ir vieną kurį). Dažnai padeda 'užrišti' varveklį.
PLAUKIT vandeniu (paprasta pompele iš vaistinės, ne jūros vandeniu). Išvalo tikrai geriau nei perkamas purškalas.
Principą galit rasti google 'netty pot' (yra youtube net pavyzdžiai, kaip daroma). Aš naudoju paprastą drungną vandenį, nes labai išdirgus nosies gleivinei sūdytas vanduo siaubingai graužia.

Tai taip ir dariau,bet va pasidarė žalia sloga ir kelis kartus nusičiaudėjo ir dar užgulimas,kvapo lyg ir nėr g.gif komplekso Rotušės vaistinėj neturiu galimybės nusipirkt,bijau,kad nesikomplikuotu į kokį ausų uždegimą ar sinusitą verysad.gif Buvom pas gydytoją tai skyrė tik lašiukus į nosį ir Klenbuterolio(jis panašus kaip ventolinas) Tai palikt coryzalia? gal koks homeopatinis purškalas ar vaistai yra pirkt vaistinėj nuo sinusito? Ir ką nuo kosulio duot? Tartephedril su Drossera gal?
Atsakyti