Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

3 laipsnio aš operuočiau, nes jau labaaai dideli...
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2009 10 07, 12:29)
Laba diena,
matau cia labai daug zinanciu mamyciu yra. Turim mes viena problema.... gal kasd nors galetu patarti ... Mano vaikiukui beveik 4 metukai. Jau metus vaikstom su sloga, darzelio nelankom, tik isvedam i lauka ir viskas , menesi namie, aisku vasara truputi lengviau buvo... o dabat tai is vis , vaikas lauko nemato. Ir pas mus tik sloga...buvom pas daktarus, sko 3 laipsnio adenoidai, reikia operuoti... bet taip nenoriu savo mazos mergaites operuoti. gal galit patarti, kaip galima dar issigydit tuos adenuoidus... juk kai kuriem pavyksta peraugti, pavyksta issigydit... o mus nori operuoti, nes jau lygiai metai kai sloga ir adenoidai 3 laipsnio...

Vienas dalykas, kad su sloga į lauką galima eiti, o antras - 3 laipsnio adenoidai jau dideli, paskui daugiau bėdų galit turėt. Gal ir galima išgydyt, bet gydymas bus ilgas. O klausos jums dar nepaveikė? Gal pagailėkit vaiko? unsure.gif
Atsakyti
Merguciai reikia patarimo.....mano sesers vaikui 13 metu, adenoidai isoperuoti,bet vis tiek nabagas vaikscioja su alergine sloga.Daresi tyrima alergiskas dulkiu ar namu erkutems....Gal yra kazkokiu homeopatiniu vaistu nuo to?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 10 07, 14:03)
Merguciai reikia patarimo.....mano sesers vaikui 13 metu, adenoidai isoperuoti,bet vis tiek nabagas vaikscioja su alergine sloga.Daresi tyrima alergiskas dulkiu ar namu erkutems....Gal yra kazkokiu homeopatiniu vaistu nuo to?

Aciu 4u.gif

Yra homeopatinių vaistukų. Mano vyras sėkmingai gydosi alerginę slogą homeopatiniais lašiukais, kuriuos paskyrė gydytojas homeopatas, o pagamino homeopatinė vaistinė. Kreipkitės į gydytoją. Tikrai paskirs gydymą pagal ligos požymius.
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 10 07, 15:48)
Yra homeopatinių vaistukų. Mano vyras sėkmingai gydosi alerginę slogą homeopatiniais lašiukais, kuriuos paskyrė gydytojas homeopatas, o pagamino homeopatinė vaistinė. Kreipkitės į gydytoją. Tikrai paskirs gydymą pagal ligos požymius.

Tai va kad jiems truputi tolikai iki to homeopato doh.gif doh.gif doh.gif Cia jam kaip alerginis rinitas..gal kitos mamytes is patirties ka nors patars blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Rhinital tabletės, Luffa Compositum lašai arba purškalas.

Reikia tik nepatingėt pavartyt temas ir rasit atsakymą į daugelį klausimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 10 07, 13:30)
3 laipsnio adenoidai jau dideli, paskui daugiau bėdų galit turėt. Gal ir galima išgydyt, bet gydymas bus ilgas.

Jei neklystu, tai lyg ir tujų eterinis aliejus mažina adenoidus. Rodos, kad atmintis manęs neapgauna. Seniau buvau skaičiusi forume, o dabar užsakiau vaistinėj, nuo rytojaus planuoju pradėt duot savo šešiametei (II laipsnio adenoidai - operuot labai neskubino, bandysim homeopatiją). Būkit geros, jei kas naudojo, patarkit kaip tai daryti. Ar nesuklysiu lašindama į kiekvieną šnervę prieš naktį po vieną lašiuką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 10 07, 22:59)
Jei neklystu, tai lyg ir tujų eterinis aliejus mažina adenoidus. Rodos, kad atmintis manęs neapgauna. Seniau buvau skaičiusi forume, o dabar užsakiau vaistinėj, nuo rytojaus planuoju pradėt duot savo šešiametei (II laipsnio adenoidai - operuot labai neskubino, bandysim homeopatiją). Būkit geros, jei kas naudojo, patarkit kaip tai daryti. Ar nesuklysiu lašindama į kiekvieną šnervę prieš naktį po vieną lašiuką?  4u.gif

mums gydytojas iš pradžiu liepė du kart dienoj lašint, o vėliau tik vakare.
Atsakyti
QUOTE(ainule28 @ 2009 10 07, 23:05)
mums gydytojas iš pradžiu liepė du kart dienoj lašint, o vėliau tik vakare.

Kurį laiką dukart ir kaip ilgai dar po vieną?
Atsakyti
Sveikutes,

gal kuri bandet vokieciu DHU homeopatini DETOX-KIT? g.gif Tai rinkinys (trys preparatai ) detoksikuojantis organizma ir stprinanatis imunine. Vyras pastoviai su sloga atsalus vaiksto, o man kazkokie spuogizmai nuolat ant veido (jauciu, kad nuo maisto, uzterstos aplinkos). I ji ieina Lymphomyosot laseliai, Nux vomica ir Berberis-Homaccord laseliai .

http://209.85.135.13...lient=firefox-a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyteee: 08 spalio 2009 - 08:21
Aciu, mamos uz patarimus 4u.gif
Mes jau beveik sveiki thumbup.gif. Sekamdieni isskrendam atostogaut, tai tikiuosi, akd slogos neliks visiskai ax.gif.
Galvoju veztis vaistuku, kazkur skaiciau, t.y. ankstensej temoj, kad reikia i folija vaistus vinioti, jei veziesi g.gif. Ar as ka nors maisau gal g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 07, 20:45)
Rhinital tabletės, Luffa Compositum lašai arba purškalas.

Reikia tik nepatingėt pavartyt temas ir rasit atsakymą į daugelį klausimų mirksiukas.gif

Aciu, as jau kaiurai skaitau visas temas, bet vat mums labaiu alergija namu erkutems......O apie tai nelabai raso, koks gydymas, tik kaip ju vengti.

O jusu pamineti vaistukai labiau sienligei...
Atsakyti