Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 05, 18:30)

Parapharm remontuojama (bent jau praeitą savaitę dar buvo remontuojama).

vis dar remontuoja?o ant duru kabejo uzpraeita sestadieni lapelis,kad nuo 28 rugsejo jau dirbs...
bet tarkim Heel vaistuku asortimentas labai skurdus vaistinese.Tarkim Šeimos vaistinese sekmadieni tik ketvirtoj gavau Tartephedreel lasiuku.uzsakyti gali,bet ta pacia diena daug kur negausi...
Atsakyti
Tiesą sakant, pastarąją savaitę-ilgiau nelabai kur buvau, o ir nereikėjo. Gal jau atsidarė. ax.gif

Pakankamai daug Heel vaistų yra Putinaičio vaistinėj (Natura Munda pastate, Naugardo g., Senamiestis) ir Baltbiola (Studentų-Baranausko sankryža, jie yra Heel veterinarinių vaistų atstovai, tai turi pakankamai daug 'žmogiškų' vaistų, kurių kitur nelabai yra).

Atnaujintas puslapis:

http://www.heel.lt/index.php

Info minimalistinė, bet jau nors tiek. dar ten būdavo anksčiau "Biologinės medicinos" žurnalai. Įdomu, jie dabar bus prieinami plačiajai auditorijai ar tik gydytojams... g.gif Nes info būdavo pakankamai įdomios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 05 spalio 2009 - 20:33
Mamos 4u.gif
Ar galit patarti ka duoti 7 men. leliukui nuo slogos?
Pries dvi savaites suslogavom, paskui emem koseti. Gerem allium cepa ir chamomilla. Kaip ir buvom pasveike, bet paskui atkritom. Tuomet visa savaite daviau umcalor. Kosulys ir sloga jau buvo praeje, o siandien vel doh.gif. Nebekosti, bet sloga baisuline istisai varva, ciaudi leliukas.
Kaip manot ar jam vel duot allium cepa? Nes tas chomomilla juk nuo kosulio g.gif. Ar allium cepa tinka prie tekancios slogos? O gal reiketu isvis kokius kitokius vaistukus pagerti g.gif ?
Galvoju gal ryt nulekti iki Misiaus, bet neuzsirasius gali tekt ilgai laukt, o su maziuku -sunku. Juolab, kad dygsta dantukai, tai toks irzlus pasidare.
Patarkit, mamytes ka jam duot 4u.gif
Atsakyti
Duokit Allium Cepa. Dar gerai būtų Aconitum (mažam patarčiau 6 potenciją, jeigu 30 nesat davę).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 05, 19:30)
Šiuo metu vienintelė normali homeopatinė vaistinė yra Rotušės a.
Parapharm remontuojama (bent jau praeitą savaitę dar buvo remontuojama).
Tos kitos homeopatinės - pardavinėja Heel ar DHL (rodos taip vadinas, vokiečių homeopatiniai vaistai) produkciją  4u.gif

man draugė sakė, kad Parapharm jau dirba - ji pati ten praeitą savaitę pirkosi vaistus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kaune homeopatiniais zirniukus dar gamina KMU vaistine, Sukileliu g. 51, is cia ir i Muziejaus vaistine juos tiekia.
Noriu paklausti, kas gydetes moliuskus, ka vartojot?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 06, 00:24)
Duokit Allium Cepa. Dar gerai būtų Aconitum (mažam patarčiau 6 potenciją, jeigu 30 nesat davę).

Aš tai manu,kad prie ūmių susirgimų visiems reikia žemas potencijas vartoti. O prie chroniškų bet kurio amžiaus žmogiukams gerai padeda aukštesnės. Šiaip tai 30 potencija skaitosi aukšta. Aš asmeniškai iki 30 potencijos, esant ūmiam atvejui , tirpdau ir vartoju dažnai. Gydytoja sakė,kad ištirpdyti švelniau veikia. Galima tirpdant išgerti, kol dar visai neištirpę,po to ištirpusius,taip gausis šiek tiek skirtinga potencija
Ačiū, merginos, už informaciją apie vaistines. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 10 06, 12:19)
Aš tai manu,kad prie ūmių susirgimų visiems reikia žemas potencijas vartoti. O prie chroniškų bet kurio amžiaus žmogiukams gerai padeda aukštesnės. Šiaip tai 30 potencija skaitosi aukšta. Aš asmeniškai iki 30 potencijos, esant ūmiam atvejui , tirpdau ir vartoju dažnai.  Gydytoja sakė,kad ištirpdyti švelniau veikia. Galima tirpdant išgerti, kol dar visai neištirpę,po to ištirpusius,taip gausis šiek tiek skirtinga potencija
Ačiū, merginos, už informaciją apie vaistines. 4u.gif

nupirkau aconitum 6. As tirpdau, nes kitaip ir neiseitu tokiam mazam suduot.
Kas kiek laiko kazin duot? Ar 3 kartus per diena, o gal kaip pradzioj kas dvi valandas g.gif ?
Ir dar klausimas kiek laiko, juk praejus simptomams vistiek dar reikia gerti g.gif. bet ar veiksminga duot kokia savaite? Gal paskui reiketu keist i koki beladona?
Jetus, kaip gerai, kad radau tokia tema doh.gif. Tiesiog isganymas jus esat notworthy.gif
Atsakyti
Gal kuriai įsiminė kas tinka,kai teka tik iš dešinės skaidrus "vandeniukas" ? ax.gif Visą laiką galvojau,kad mano kairė pusė aktyvesnė, dabar gi žiūriu tik iš dešinės teka. Ir iš vis sloga kažkokia kitokia,nei dažniausiai būna. Bet pradžioje pavartojau lycopodium,kurio anksčiau nevartodavau ax.gif . Gal įtakojo tai?
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 06, 12:25)
nupirkau aconitum 6. As tirpdau, nes kitaip ir neiseitu tokiam mazam suduot.
Kas kiek laiko kazin duot? Ar 3 kartus per diena, o gal kaip pradzioj kas dvi valandas g.gif ?
Ir dar klausimas kiek laiko, juk praejus simptomams vistiek dar reikia gerti g.gif. bet ar veiksminga duot kokia savaite? Gal paskui reiketu keist i koki beladona?
Jetus, kaip gerai, kad radau tokia tema doh.gif. Tiesiog isganymas  jus esat notworthy.gif

Aš pradžioje duodu kartais netgi kas 15 min , pavyzdžiui kai staiga sukyla temperatūra. Prie slogos kas pusvalandį keletą kartų,paskui pereinu prie 5-6 kartų per dieną. Aconitum paprastai padeda ligos pradžioje,po to reiktų keisti į kitą pagal simptomus. Ir aconitum padeda kai susirgimas pasireiškia staigia pradžia. Aconitum keisti į belladonna nereikia,nes jie tinka arba vienas arba kitas. 4u.gif
Atsakyti
Su slogom įdomiai, pvz., mums gyd. Misis, kai skundžiamės sloga ar nosies užgulimu bei kosuliu, visada skiria kosuliui vaistą, o sloga kažkaip savaime prapuola.

arbuzina, užbėkit pas gydytoją, jis tikrai priims 5 min.tarp kitų pacientų, su tokiu mažyliu pačiai geriau neeksperimentuoti, juolab kad atkritot.

villyte, spongia sausam kosuliui, slogai kažkaip nepastebėjau poveikio.

Dar turiu kompleksinį homeopatinį vaistų tirpalą Nr. 12, gamintą Parapharm. ( lietuvišką), sudėtis: Phosphorus 50 (būtent 50-taip užrašyta ant etiketės), Aconitum 100, Belladonna 30, Phytolacca 50. Panaudojau savo nuožiūra kaip pirmosios pagalbos vaistą - labai raudoną gerklę ir bekylančią t penkiamečiui " sutvarkė" per 2 val.,vartojom taip: 5 lašus įlašinau į stiklinę vandens ir daviau gerti 2 val. kas 15 min. po gurkšniuką. Tiesiog akyse išnyko gerklės raudonis ir išsimušė į dešinį skruostą. Po ranka neturėjau reikiamų žirniukų, o šie lašiukai padėjo. Bet čia jau aukštos potencijos ir mums tuo momentu tikęs vaistas.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 05, 23:45)
Mamos 4u.gif
Kaip manot ar jam vel duot allium cepa? Nes tas chomomilla juk nuo kosulio g.gif. Ar allium cepa tinka prie tekancios slogos? O gal reiketu isvis kokius kitokius vaistukus pagerti g.gif ?
Galvoju gal ryt nulekti iki Misiaus, bet neuzsirasius gali tekt ilgai laukt, o su maziuku -sunku. Juolab, kad dygsta dantukai, tai toks irzlus pasidare.
Patarkit, mamytes ka jam duot 4u.gif

Mano pavasarinukė šešiom dienom jaunesnė už tavąjį. Ir su tokiom pačiom ligelėm Misį atakuojam. Jis sakė, kad 70 % leliukų ligų išgydo chamomilla ir calcium carbonicum. O vartoti vaistus reikia tol, kol visiškai išnyksta simptomai. Pradžioj dažniau, o pabaigoj rečiau (1 kartą dienoj) ir mažesnėm dozėm.

Kai maniškei mažiausiajai buvo sloga su čiauduliais ir draskantis gerklę kosulys, gydytojas skyrė chamomilla ir kalium bichromicum. O alium cepa sakė neduoti, nes aš jį daviau, kol priskambinau gydytojui.

Kantrybės daiginantis dantis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
matau cia labai daug zinanciu mamyciu yra. Turim mes viena problema.... gal kasd nors galetu patarti ... Mano vaikiukui beveik 4 metukai. Jau metus vaikstom su sloga, darzelio nelankom, tik isvedam i lauka ir viskas , menesi namie, aisku vasara truputi lengviau buvo... o dabat tai is vis , vaikas lauko nemato. Ir pas mus tik sloga...buvom pas daktarus, sko 3 laipsnio adenoidai, reikia operuoti... bet taip nenoriu savo mazos mergaites operuoti. gal galit patarti, kaip galima dar issigydit tuos adenuoidus... juk kai kuriem pavyksta peraugti, pavyksta issigydit... o mus nori operuoti, nes jau lygiai metai kai sloga ir adenoidai 3 laipsnio...
Atsakyti