[quote=Obuoliausia,2009 09 28, 22:02]
Rusiškai:
http://bestmedbook.com/gomeo.htm
Ačiū už nuorodą
QUOTE(vilytte @ 2009 09 29, 09:27)
Krika, matomai neatidziai ziuri
http://www_koob_ru/sinelnikov/
Tik netikrinau kaip ten einasi parsisiust.
http://www_koob_ru/sinelnikov/
Tik netikrinau kaip ten einasi parsisiust.
šitą mačiau, bet ieškojau homeopatijos
durnystė, norint parsisiųsti, būtinai reikia aplankyti rekomenduojamas reklamas. ten atseit bus taimeris ir tada gali parsisiųsti. tų reklamų neatidaro. o be jų norint parsisųsti - reikia susimokėti
[quote=nikofija,2009 09 29, 11:52]
Ačiū už nuorodą
[/quote]
Prisijungiu, atrodo vėl ilgam bus ką veikt
Ačiū už nuorodą
[/quote]
Prisijungiu, atrodo vėl ilgam bus ką veikt
Tai va... Kaip jau anksčiau minėjau mano mažyliui fiziologinis refliuksas. Ką tik paėmiau gydytojos užsakytus vaistukus Assa Faetida. Nustebau tik, kad potencija 30. O mazgis mano tik metukinis... Na žiūrėsim. Tiesa papildomai išrašius nuo refliukso Calcium Carbonicum 6 ir Lycopodium 30. Pastarąjį nuėmiau, nes kažkaip daugiau kosėt iš kart pradėjo. Nuėmus kosulys sumažėjo... Ir šiaip apie jį pasiskaičiau, kad maniškiui ir neturėjo tikt. Tik aišku negana to jis sugalvojo apsirgt. Matai užsimanė nuo sesės virusiuką pasiskolint
QUOTE(Eima @ 2009 09 30, 20:45)
Tai va... Kaip jau anksčiau minėjau mano mažyliui fiziologinis refliuksas. Ką tik paėmiau gydytojos užsakytus vaistukus Assa Faetida. Nustebau tik, kad potencija 30. O mazgis mano tik metukinis... Na žiūrėsim. Tiesa papildomai išrašius nuo refliukso Calcium Carbonicum 6 ir Lycopodium 30. Pastarąjį nuėmiau, nes kažkaip daugiau kosėt iš kart pradėjo. Nuėmus kosulys sumažėjo... Ir šiaip apie jį pasiskaičiau, kad maniškiui ir neturėjo tikt. Tik aišku negana to jis sugalvojo apsirgt. Matai užsimanė nuo sesės virusiuką pasiskolint
Potencija nepriklauso nuo amžiaus. O paūmina simptomus kaip tik žemos potencijos dažniau. Jei kosulys paūmėjo,tai vis tik laikausi savo nuomonės,kad kaip tik vaistukas tinka. Tik reikia pradžioje paretinti intervalus. Jei vaistukas netinka,tai jis apskritai neveikia ir nebūna jokio poveikio.
homopatija, mane domina, labai aciu uz informacines zinutes
QUOTE(nikofija @ 2009 09 30, 23:36)
Jei kosulys paūmėjo,tai vis tik laikausi savo nuomonės,kad kaip tik vaistukas tinka.
Aš tai nežinau kaip tuos paūmėjimus vertint. Jau rašiau, kad mano mažesniajai netinka niekas kas su ežiuole. Ant dienų buvo taip, kad dičkei į mokyklą į buteliuką vandens įvarvinau kelis lašus Beladonos homacord (kaip tik gerklė raudona buvo). Grįžtant iš mokyklos mažė pradėjo rėkt, kad baisiai gert nori. Ir atsigėrė iš sesės to buteliuko. Keli lašai ant mažo mineralinio buteliuko, jau tikrai nemaniau, kad gali kas blogo nutikt. Ant kitos dienos kasomės, vaikas sako, kad mane "sukando uodai". Po paros praėjo viskas.
Šiaip Sinelnikovas apie tuos pablogėjimus rašo, kad jei paaštrėjo tie simptomai, kuriuos gydom, vadimasi vaistas veikia. Atsiradus naujų, papildomų negalavimų, vaisto naudojimą reiktų nutraukt. Turbūt tai ir yra teisingas skiriamasis požymis.
Sveikos merginos,
Noriu patarimo.Mano merginai uzsitesus sloga, jau atrodo, kad viskas baiginejasi, ir vel dabar kelios dienos tokia skysta, tasi, kaip kiausinio baltymas ir dar prie to jauciasi karkaliukas ir pakosti, bet ne sausai.....Ka patartumet is homeopatiniu????Labai labai aciu uz atsakyma...
Noriu patarimo.Mano merginai uzsitesus sloga, jau atrodo, kad viskas baiginejasi, ir vel dabar kelios dienos tokia skysta, tasi, kaip kiausinio baltymas ir dar prie to jauciasi karkaliukas ir pakosti, bet ne sausai.....Ka patartumet is homeopatiniu????Labai labai aciu uz atsakyma...
Įtariu, bus natrium muriaticum Žiūrint, kokio amžiaus. Jeigu ne kūdikis, gal geriau 30 potencija. Žirniukų skaičius - kiek metų (suaugusiam -9 ž.).
Dar yra variantas "Kompleksas nuo sinusito" (gamina Rotušės a., Kaune).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 01, 17:39)
Įtariu, bus natrium muriaticum Žiūrint, kokio amžiaus. Jeigu ne kūdikis, gal geriau 30 potencija. Žirniukų skaičius - kiek metų (suaugusiam -9 ž.).
Mums 1,7 men.....Ir mes is Klaipedos:)
Šitus žirnius (ir kompleksą) galit įsigyti pas gyd. Misį (čia klaipėdietės aiškiau gali pasakyti).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 01, 18:09)
Šitus žirnius (ir kompleksą) galit įsigyti pas gyd. Misį (čia klaipėdietės aiškiau gali pasakyti).
Aciu