QUOTE(Crystalline @ 2009 07 21, 13:56)
Neretai buna taip, kad po daznu antibiotiku vartojimu atsiranda bronchitai, itariamos bronchines astmos ir pan.Eiga neretai buna tokia: gerkle- antibiotikai-bronchitas, taip?
Jusu atveju, manau, profesionalaus homeopato pagalba turetu buti veiksminga. Kazkodel man atrodo, kad tas paskutinysis sirgimas kaip buvusio sirgimo tasa ( itariama skarlatina), tiesiog taip organizmas valosi
Nevisai. Ne gerkle musu silpnoji vieta. Mums budavo bet koks persalimas ir iskart bronchitas, tai nuo bronchitu mums ir skirdavo antibiotikus. Kai pradejom gerti priesuzdegiminius (singulair) ir purkstis hormonus, tai ligos bronchitais paprastai nebesibaigdavo, bet savaite nesergam, dvi sergam - tai toks uzburtas ratas, kuris jau isseme mano kantrybe. Karta ir plauciu uzdegima turejom, ir labai sunkiai A gripu sirgom, zodziu... Ana bent vasara nesirgom, o sia jau trecias kartas
Nezinau, ar tai sutapimas, ar ne, bet sikart susirgom pirma karta lauke prie baseiniuko zaisdami su saltu vandeniu, kad jau visos apie baseiniukus prabilo
O pas homeopata tikrai nusprendziau nuvesti, nes musu isbandytas kelias, akivaizdu, gero nedaug duoda.
Papildyta:
Vilytte, teks ir man mokytis susigaudyt vaiko gerkleje ir nosyje
O kol kas dar tamsus miskas...