Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Prie zalio plastilino Kalium bichromicum tiktu.
Atsakyti
Eima, reiktų bent 1 val tarpo tarp žirniukų ir Tonsilgono.
Casual, tokioj situacijoj, kai ir homeopatiniai nelabai pramuša, sinupretą duodu irgi su valnddos tarpu.
Taip abiem atvejais pgl mūsų hom.gyd.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 27, 16:45)
Prie zalio plastilino Kalium bichromicum tiktu.

Aciu, Eima smile.gif
o cia Heel-o ar zirniukiniai? jei paleistuve per rytoju nesutvarkys reikalo - reiks vel kazka bandyt doh.gif
jau finansai sunkiai benesha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 09 27, 16:30)
o ta gydytoja kur Rotushes a.homeopatineje vaistineje uzsirashyti vizitui galima idomu kaip?  g.gif
as su vaiku "bubais" toliau vargstu. Maziui plastilinas nosyje zalias blink.gif  tiek daviau tu merc Solubilis zirniuku ir neatsikisho doh.gif
tai nuo vakar lashinu i nosi paleistuves sultis - bent jau nosis issivalo unsure.gif
o toliau net nebezinau ko imtis, musu apylinkine vis dar nemokamose atostogose, o vaduojanti per dvi apylinkes dirba, tai be temperaturu neprisikasim schmoll.gif

Kad girdėjus,kad ten ne kas.Nu teks pas kokią Vaivarienę žygiuoti.Tiesa dar į Šiaulius vis nulekiam.Nikofija gal pas tavo minėtą gydytoją būtų gerai nueiti kaip galvoji?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 09 27, 16:30)
o ta gydytoja kur Rotushes a.homeopatineje vaistineje uzsirashyti vizitui galima idomu kaip?  g.gif
mmm

man atrodo ten ne viena dirba, galima pasiskambint vaistines telefonu, vaistininke ir uzregistruoja. Buvau pas Edita Jaskeleviciene ( pavardes nelabai atsimenu, gal ir blogai parasiau), na man nelabai patiko kad skyre vien tik Heel vaistukus, nors uz 30 min sumokejau tik 50 lt.
Atsakyti
labas, kas iš homeopatinių nujima nosies užgulimą, kai išskyrų nedaug ir jos skaidrios? nepaleidžia mūsų slogos šį rudenį niekaip verysad.gif

atradau namie žirniukus Bronia kompleksą, tik neprisimenu prie kokio kosulio jie vartojami g.gif gal žinot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmora: 28 rugsėjo 2009 - 07:41
Manajam kai nosį užgulia yra svarbi kuri pirma pusė, jei dešinė padeda allium cepa, jei kairė bandau euphrasia ir lycopodium ax.gif
tikiuosi gerai parašiau pavadinimus g.gif
Atsakyti
Tai, kad Lycopodium dešinei pusei...
Atsakyti
Sveikos, turiu tokią problemą, mano mažiukui 18 mėn. ir jam ant barzdos prie lupyčių atsirado viena karputė, po to vis daugiau ir daugiau, klausiau gydytojų ką daryt, sako praeis kiek laiko ir išnyks, bet aš taip negaliu laukti, nuėjau į homeopatijos vaistine čia Airijoj, tai tokia miela (jau amžiuje) moterytė pasiulė Thula tablėtyčių sako, kad turėtu padėti. Gal žinote kokių kitokių priemonių, prašau patarkite. Ačiū. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2009 09 28, 14:29)
Sveikos, turiu tokią problemą, mano mažiukui 18 mėn. ir jam ant barzdos prie lupyčių atsirado viena karputė, po to vis daugiau ir daugiau, klausiau gydytojų ką daryt, sako praeis kiek laiko ir išnyks, bet aš taip negaliu laukti, nuėjau į homeopatijos vaistine čia Airijoj, tai tokia miela (jau amžiuje) moterytė pasiulė Thula tablėtyčių sako, kad turėtu padėti. Gal žinote kokių kitokių priemonių, prašau patarkite. Ačiū. verysad.gif

Turbūt suklydote rašydama pavadinimą. 4u.gif Turėtų būti THUJA. Mano dukrai ant paduko buvo karpa. Ir aš daviau Thuja. Bet kartu tepiau vaistinėje pagamintu tepalu nuospaudoms. Thuja daviau pirmiau,ir iš pradžių nebuvo rezultato. Paskui pradėjau tepti vakarais ,ir pranyko. Tai dabar ir nežinau kas padėjo. Už tat mano gydytoja pataria nenaudoti iš karto keletos vaistų,nes paskui neaišku kuris padėjo. Bet,kad taip norisi kuo greičiau įveikti ligas. doh.gif
Bet ant pado ir ant lūpų turėtų skirtingu vaistu būti gydoma. Bandysiu pažiūrėti repertoriume, jei ką rasiu,parašysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 28 rugsėjo 2009 - 14:24
mano berniukui gyd paskyre chamomilla po 3z 2xd nuo kosulio..
kaip manot ar uztenka tik ju, taip sausai koseti pradejo, dar vakar slapiai kosejo..
ka dar galeciau salia ju duoti ax.gif
beje koks gyd. homeopato M... darbo laikas (cia klaipedietems)

o nuo begancios slogos su ciauduliu alium cepa mums padejo smile.gif
Atsakyti
[quote=nikofija,2009 09 28, 15:22]
Turbūt suklydote rašydama pavadinimą. 4u.gif Turėtų būti THUJA. Mano dukrai ant paduko buvo karpa. Ir aš daviau Thuja. Bet kartu tepiau vaistinėje pagamintu tepalu nuospaudoms. Thuja daviau pirmiau,ir iš pradžių nebuvo rezultato. Paskui pradėjau tepti vakarais ,ir pranyko. Tai dabar ir nežinau kas padėjo. Už tat mano gydytoja pataria nenaudoti iš karto keletos vaistų,nes paskui neaišku kuris padėjo. Bet,kad taip norisi kuo greičiau įveikti ligas. doh.gif
Bet ant pado ir ant lūpų turėtų skirtingu vaistu būti gydoma. Bandysiu pažiūrėti repertoriume, jei ką rasiu,parašysiu. mirksiukas.gif
[/quote

Taip tai Thuja, o tos karputės ne ant lupų, o ant barzdytės ir eina žemyn link kaklo. Būčiau labai dėkinga už informacija.
Atsakyti