Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

O mano mergicoms stebuklingai pagerėjo. Dičkė visai gerai laikosi, o mažė dar retkarčiais pripučia, bet sloga nebėga ir nebekoso. Mums tai nebūdinga, visos slogos apie 10 d. laikydavos. Matyt kažkurie iš žirniukų tiko.

Casual, kaip tavieji vaikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 23 rugsėjo 2009 - 14:36
QUOTE(nikofija @ 2009 09 23, 11:17)
Taip iš Klaipėdos. Man iš pažiūros irgi nepatiko. Bet paskaita patiko,buvo pilna salė žmonių. Aš kartais grįžtu sudirgusi iš tokių susibūrimų, bet jaučiausi gerai. Iki Naujų Metų palankysiu,paskaitos nemokamos. O paskui bus matyt. Nes šį metodą seniai po truputį bandau. Bet viena yra tik iš knygų, kita praktiškai išmokti. Reiks rimčiau pabandyti.  mirksiukas.gif

Koks jo vardas?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 09 23, 15:36)
Casual, kaip tavieji vaikai?

Aciu, kad paklausei blush2.gif 4u.gif
Maziukui neblogai, tik tirsti zali "bubai" rytais buna, bandau Merc.Solubilis, kol kas efekto didelio nepastebiu, bet bloget irgi neblogeja.

O su dickiu puoliau jau i nevilti - sakiau nebeduosiu nieko ir ishgrusiu i treniruotes, jei susirgs galutinai -prikishim antibijotiku, nes menesi laiko tasytis kazkur "tarpe" tarp sergantis ir sveikas irgi nera gerai. Kosina skardziai vakare ir is ryto.

O dar ir viduriniukas pradejo kosint ir sloguot blink.gif doh.gif matyt uzsikrete per shitas tris savaites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 09 23, 16:05)
Koks jo vardas?

Arūnas
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 23, 18:30)

Aišku, tada tas pats, apie kurį galvojau. cool.gif
Atsakyti
Na va, vakar pabuvojom pas gyd. Gemą... Nežinau nežinau, kažkai keistai. Aišku kaip ir priklauso valandą laiko klausinėjo nuo pat gimimo iki tėvelių vaikystės, bet... Mano vaiko taip ir net pirštu nepalietė... Nugi vis tiek kažkiek bent truputį apžiūrėt tai turėtų... Vat tai man nelabai patiko, lyg kažkas ne iki galo padaryta... Toks jausmas, kad neieškojo jokių priežasčių to kosuliuko apie kurį pasakojau, tik tuomet kai pasakiau, kad kita gydytoja įtaria, kad refliuksas, nes visi įmanomi tyrimai padaryti ir jie puikūs, jinai nuo refliukso išrašė žirniukų... Nu keistai kažkaip g.gif Atsimenu tą pačią Malychiną, kuri mano dukra + prie visų klausinėjimų ir Folio metodu pažiūrėjo ir rainelę dar įdėmiai žiūrėjo ir sakė į ką gali būt linkus, ir paklausė, ir limfmazgius pačiupinėjo. O gyd. Gema nieko. Išrašė nuo refliukso Lypocodium30, Calcium Carb6 ir dar kažkokį ko neturėjo, sakė bus savaitės bėgy. Duokit 2 mėnesius ir viskas. Sakau gerai, jinai tai ir viso gero. Sakau, o jums paskambint bent kaip mums seksis, jinai sako paskambinkit aišku. Žodžiu pirmas įsp9dis ne koks ir tikrai nesuprantu už ką 180 Lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 22, 14:45)
Kiekvienm šeimos nariui padeda kiti vaistai arba kompleksai. Vyresniajai dukrai nuo slogos padeda rinalergy. Euphorbium nepadeda. Jaunesnei kaip tik euphorbium padeda. Aš truputį pavargau atrinkinėti po vieną vaistą,todėl dažnai naudoju kompleksus. Man taip pat padeda euphorbium. Arba kai tik jaučiu,kad jau kimba virusiukas, tuoj pat geriu influcid. man labai gerai suveikia. Prie anginos vienai dukrai anginheel padeda,kitai visai ne. Jai padeda hepar sulphur. Hepar sulphur jai tinka ir kai užpuola konjunktyvitas.
Jaunėlei nuo kosulio gerai padeda HYOSCYAMUS, nes būna aiškiai išreikštas paūmėjimas valgant arba geriant. Kartais vartojam trečią antigripiną.
Imunitetui stiprinti COMPL. ECHINACEA ax.gif

Kadangi pačią užpuolė sloga, bandau atsirinkti kas padėtų: užkliuvo rinalergy, prie kokios slogos tinka, nes jis tipo prie alergijų.Man sloga vandeninga, nors ir nosis užburkus, čiaudėju, savijauta irgi ne iš geriausių. Coryzalia, Euphorbium neveikia, ką dar galėčiau išbandyti (iš paprastos vaistinės, vienkomponenčių nebus kam nupirkti šiuo metu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 09 24, 12:11)
Kadangi pačią užpuolė sloga, bandau atsirinkti kas padėtų: užkliuvo rinalergy, prie kokios slogos tinka, nes jis tipo prie alergijų.Man sloga vandeninga, nors ir nosis užburkus, čiaudėju, savijauta irgi ne iš geriausių. Coryzalia, Euphorbium neveikia, ką dar galėčiau išbandyti (iš paprastos vaistinės, vienkomponenčių nebus kam nupirkti šiuo metu)  g.gif

Mums dar labai tikdavo ACORININUM, bet paskutiniu metu jo kažkaip nebegaunu. Ir RINALLERGY pabandykite. Mes jį atradom pavasarį,kai atsirasdavo kažkokie lengvi alerginiai simptomai, bet žiūriu,kad visą laiką dukrai nuo slogos padeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 24, 11:03)
Na va, vakar pabuvojom pas gyd. Gemą... Nežinau nežinau, kažkai keistai. Aišku kaip ir priklauso valandą laiko klausinėjo nuo pat gimimo iki tėvelių vaikystės, bet... Mano vaiko taip ir net pirštu nepalietė...

Na, kiek buvau pas Misį su savo vaikais, tai niekada nė vieno irgi nelietė. Bet man ir neatrodė, kad būtina.
O pagal rainelę tikrai ne visi gydytojai mato ligas ir bėdas.
Aš Klaipėdoje žinau vieną oftalomolę, kuri pagal rainelę bėdas nusako.
Atsakyti
Nu atsiprašau, vaikas kosti ir nepaklausyt?
Atsakyti
O mus visais kartais apžiūrėjo, ir gerkles, ir plaučius klausė, ir limfmazgius čiupino (ir Gema, ir Misis). O Misis akivaizdžiai dar iš padilbų į vaiką žvilgčiodavo - ir sakė, tai jam duoda daug daugiau info nei visi tyrimai, paklausimai ir apžiūros.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 24, 13:20)
Nu atsiprašau, vaikas kosti ir nepaklausyt?

O ji stetoskopą turėjo?
Mes kosėjantys niekad nėjom. blush2.gif

QUOTE(vilytte @ 2009 09 24, 13:26)
O Misis akivaizdžiai dar iš padilbų į vaiką žvilgčiodavo - ir sakė, tai jam duoda daug daugiau info nei visi tyrimai, paklausimai ir apžiūros.

Va, kad žiūri į vaiką labai atidžiai, kad stebi, tai faktas, bet čiupinėti niekada nečiupinėjo. Nors gal ir bėdos mūsų buvo nečiupinėjamos. unsure.gif
Atsakyti