Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveikos, tik pasidžiaugsiu, kad su Cinnabsin įveikiau po virusinės infekcijos atsinaujinantį sinusitą biggrin.gif Užtruko ~8 dienas. Jokių papildomų priemonių nenaudojau, nes nestuke.gif , tik rytais arba vakarais sau nosį praplaudavau natrio chloridu, gėriau daug šiltų skysčių. Tiesiog pūliai pradėjo skystėti ir lengvai išsivalė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 22, 12:41)
Prie bėgančio tinka Aconitum, kaip tik su čiauduliu...
O gerklė jei raudona ko neduodi Belladonnos? Pridėk dar Anginheel ir bus pakankamai stiprus vaistas.

Aconitum į Aflubiną įeina, o jo daviau tikrai dažnai. Turbūt jau beprasmiška jį duot, nors šiaip, kad jis varvančiai slogai aš ir nežinojau. Kitą kart reiks gal stipresnio jo nusipirkt ir išbandyt.
Bet geriausiai, kad Greisiai užkalbėjus apie Merc. solubilis, nebežinodama ką duot mažei, du kart jį jau sudaviau. Nepatikėsit gerklė neberaudona, jau tris kart žiūrėjau, sakau apšvietimas netoks ar kas. Neberaudona, o kosulio kokiais 50 proc. mažiau. O nuo vakar kosėjo kas kokios trys minutės blink.gif Net valgyt pasiprašė.
Dičkei vėmimas matyt virusinis - pradėjo krekšt intensyviai, bet irgi lyg jau kažką šlapio pradedu girdėt. Na kažkaip bandysim kapstytis.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 22, 10:03)

tai nebesusigaudau ,kuris čia stipresnis ?Vis skaitau apie tas potencijas ir neįkertu.

Kuo aukštesnė potencija, tuo giliau vaistas veikia. Aukštomis potencijomis gydoma,kai yra chroniški įsisenėję susirgimai. Žemomis - ūmūs. 4u.gif Nors skirtingi gydytojai skirtingai skiria.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 22, 15:10)
Kuo aukštesnė potencija, tuo giliau vaistas veikia. Aukštomis potencijomis gydoma,kai yra chroniški įsisenėję susirgimai.  Žemomis - ūmūs.  4u.gif Nors skirtingi gydytojai skirtingai skiria.

Nikofija, o kuo jus paprastai gydotes, kai susloguojate, suvirusuojate, kosite? Tiesiog idomu, nes is tikro kiekvienas gydytojas gydo savaip, kartais visai idomiais deriniais.
Atsakyti

Papildyta:
Dar antigripiną veinas įsiūlė,kuom jie ten visi skiriasi?
[/quote]

Pirmas skirtas ,kai susirgimas prasideda staiga. Įeina aconitum ir belladona ( abiejų aprašymuose staigi ligos pradžia). Vieniems padeda aconitum,kitiems -belladonna. tiesiog padarytas kompleksiukas. Jei žinote kuris jums padeda ,geriau vartoti vieną kurį iš jų.
Antras mums nepadeda,matyt sudėtyje nėra mums panašių vaistų.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 09 22, 11:41)
o jums uzsikimsusi nosyte buvo?
maniskiams abiems labai kemsasi nosytes,ka patartumet?kai isvalau,tai tirstus,gelsvai zalius...bet vakare uzgula ir neprakvepuoja...
ir gerkles skausmas,toks draskantis.ypac sukosejus unsure.gif

taip nosytė užgulusi ir niekada niekas nebėgo.Jau galima sakyti chroniškas dalykas,o kai pasigauna kokią slogą,tai dar didesnis užgulimas.Nu bet tikiuosi jau pradėsim sveikti.Bet mes niekada nekostim,tik pakimstam.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 09 22, 14:27)
Nikofija, o kuo jus paprastai gydotes, kai susloguojate, suvirusuojate, kosite? Tiesiog idomu, nes is tikro kiekvienas gydytojas gydo savaip,  kartais visai idomiais deriniais.

Kiekvienm šeimos nariui padeda kiti vaistai arba kompleksai. Vyresniajai dukrai nuo slogos padeda rinalergy. Euphorbium nepadeda. Jaunesnei kaip tik euphorbium padeda. Aš truputį pavargau atrinkinėti po vieną vaistą,todėl dažnai naudoju kompleksus. Man taip pat padeda euphorbium. Arba kai tik jaučiu,kad jau kimba virusiukas, tuoj pat geriu influcid. man labai gerai suveikia. Prie anginos vienai dukrai anginheel padeda,kitai visai ne. Jai padeda hepar sulphur. Hepar sulphur jai tinka ir kai užpuola konjunktyvitas.
Jaunėlei nuo kosulio gerai padeda HYOSCYAMUS, nes būna aiškiai išreikštas paūmėjimas valgant arba geriant. Kartais vartojam trečią antigripiną.
Imunitetui stiprinti COMPL. ECHINACEA ax.gif
Atsakyti
Kas lankotės pas gyd. Gemą... Kiek kainuoja pirmas kartas? Ryt vakare einam, o nežinau kiek pinigėlių pasiimt...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 22, 14:54)
Kas lankotės pas gyd. Gemą... Kiek kainuoja pirmas kartas? Ryt vakare einam, o nežinau kiek pinigėlių pasiimt...

Buvo 70, dabar gal 100
Atsakyti
Vakar buvau SU-DŽOK paskaitoje. Ar niekas nebandote taip gydytis šalia homeopatijos? Man gerai padeda. ax.gif
Atsakyti
Nikofija, kas veda paskaitas? Iš Klaipėdos? Pernai buvau pasišovus, paskui susibalamutinau (vyriškis koks tai keistas pasirodė šnekant) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 23, 11:06)
Nikofija, kas veda paskaitas? Iš Klaipėdos? Pernai buvau pasišovus, paskui susibalamutinau (vyriškis koks tai keistas pasirodė šnekant) ax.gif

Taip iš Klaipėdos. Man iš pažiūros irgi nepatiko. Bet paskaita patiko,buvo pilna salė žmonių. Aš kartais grįžtu sudirgusi iš tokių susibūrimų, bet jaučiausi gerai. Iki Naujų Metų palankysiu,paskaitos nemokamos. O paskui bus matyt. Nes šį metodą seniai po truputį bandau. Bet viena yra tik iš knygų, kita praktiškai išmokti. Reiks rimčiau pabandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti