QUOTE(Casual @ 2009 09 21, 00:03)
Atradau kur buvau uzkishus beladonna. ar bandyt man ja duoti dickiui shalia antigripino 3 ir Phosphor ?
dar radau zirniukus Merc.Solubilis . idomu kam jie skirti nebepamenu
dar radau zirniukus Merc.Solubilis . idomu kam jie skirti nebepamenu
Merc. solubilis mums buvo skirtas kai vaikui nosytė nuolat buvo pasikišus, o rytais didžiausių pastangų dėka pripūsdavom "kažką" žalio, klampaus, lipnaus ir sprindžio ilgio. Taip galą kaip pagaudavom, tai ir traukdavom kaip virvę. Tada ir kosėjom.
Be to jis tinkamas ir esant panašioms gerklės problemoms. Tik kiek jau aš suprantu, tai arba Beladona ar merc. sol. Pastarasis gal net labiau tinkamas. Nors į kompleksus kartais abu deda.
Dar pagalvojau, kad reiktų gal žirniukus tirpint ir tada gurkšnot ištisai - šiaip tirpinti efektyviau veikia.
O šiaip galima ir be arbatų išsiverst arba paprasčiausiai žalios arbatos daug karštos gert. Šiaip kaip Obuoliausia ir rašė - garinimai. Plius karštos druskos kompresai ant krūtinės, kaklo (tik širdelės neapriškit), kojų kaitinimas, nosies plovimas, druskos su soda gargaliavimas. Šiluma gleives atpalaiduoja, o skyščiai plauna ir leidžia pasišalinti.
Sveikit greičiau
Eima, iš kur tokios žinios apie žoles? Ačiū, aš apie čiobrelį pvz. to nežinojau, o mano panikė ją labai mėgsta. O liepžiedžiai irgi turi kokį dirginantį poveikį?