Kažkuri minėjot kad perkat vaistukus Mažeikiuose homeopatinėj vaistinėj. Kur jinai randasi Mažeikiuose?
mano trimečiui dešinė nosytės pusė užsikimšo,ašarojo akytė,netgi pakraujuodavo nosytėj truputį.tai puoliau pagal požymius ieškoti,kas čia jam tiktų...lašindavau ir thuja oleum.o pasirodo,problema buvo visai kitokia...sumąstė vaikinas porolono į nosytę įsikišti...čia tam,kad mamos lašiukai ir jūros vandenukas neįbėgtų.ištraukiau tokį nemažą gabaliuką.baigėsi dešinės pusės užsikimšimas
QUOTE(krika @ 2009 09 19, 09:36)
mažajai sloga - geltonas sekretas tiesiog teka iš nosytės. ką duoti?
Jei sekretas tirstokas, ,,sinusitinis'', tai gerai tiktu Cinnabaris 6 arba is kompleksiniu -Cinabsin ( i jo sudeti ieina cinnabaris), i nosyte lasinti homeopatini tujos alieju.
Mes praejusiose temose pernai daug kartu aptarinejome homeopatinio tujos aliejaus poveiki tirstesnei slogai
Obuoliausia, apie spongia: pati ligos pradzia-sausas kosulys, gali buti kirbinantis. Mums buvo atvejis, kai nei Tartephedrilis, nei phosphor nepadejo, tiesiog po sauso kosulio pavartojus siuos preparatus vaikas pradejo atsikoseti, bet taip tragiskai, kad buvo diagnozuotas bronchitas ir israsyti antibiotikai. Ir idomiausia,kad sie pozymiai nekito: nei blogejo, nei gerejo. Spongia 6 reikala sutvarke per 3 dienas, antraja diena buvo ryskus pagerejimas. Tik noriu perspeti,kad jei reikalas atrodo rimtas, geriau neeksperimentuoti ir vartoti tradicines medicinos vaistus.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2009 09 20, 15:49)
..sumąstė vaikinas porolono į nosytę įsikišti...čia tam,kad mamos lašiukai ir jūros vandenukas neįbėgtų.ištraukiau tokį nemažą gabaliuką.baigėsi dešinės pusės užsikimšimas
Siaubas , gerai, kad taip sekmingai viskas issisprende.
mano trimečiui dešinė nosytės pusė užsikimšo,ašarojo akytė,netgi pakraujuodavo nosytėj truputį.tai puoliau pagal požymius ieškoti,kas čia jam tiktų...lašindavau ir thuja oleum.o pasirodo,problema buvo visai kitokia...sumąstė vaikinas porolono į nosytę įsikišti...čia tam,kad mamos lašiukai ir jūros vandenukas neįbėgtų.ištraukiau tokį nemažą gabaliuką.baigėsi dešinės pusės užsikimšimas
gerai kad tu ištraukei, nepamenu kiek man buvo metų bet aš lygiai taip pat porolono susikišus buvau į nosį. teko kviestis daktarus į pagalbą
Papildyta:
QUOTE(Crystalline @ 2009 09 20, 16:50)
Jei sekretas tirstokas, ,,sinusitinis'', tai gerai tiktu Cinnabaris 6 arba is kompleksiniu -Cinabsin ( i jo sudeti ieina cinnabaris), i nosyte lasinti homeopatini tujos alieju.
Mes praejusiose temose pernai daug kartu aptarinejome homeopatinio tujos aliejaus poveiki tirstesnei slogai
aš jau pasidaviau. ryt pas gydytoją važiuojam. nupirkau jau sinupreto. cinabsino turėjau kelias tabletes - sudaviau. nupirkau čia reklamuojamo qiuxx ir vakar jau sulašinau tujos aliejų, nes tik pasitrindavo nosytę, taip ir verkti pradėdavo
Krika, pasiskaityk dar apie Pulsatilla
QUOTE(Casual @ 2009 09 19, 10:49)
Maziukui lyg geriau, nebe toks uzkimes
uztai dickis(15 metu) istrigo - kosina labai stipriai, pradzioj sausai, po to atsikosina (gausiai ir tirstai) Jam duodu Phosphor ir Drosera, girdau atsikosinima lengvinancias arbatas, bet kazkaip lyg ir nebeeina jam geryn
Gal kazka ne taip darau
Patarkit dar
uztai dickis(15 metu) istrigo - kosina labai stipriai, pradzioj sausai, po to atsikosina (gausiai ir tirstai) Jam duodu Phosphor ir Drosera, girdau atsikosinima lengvinancias arbatas, bet kazkaip lyg ir nebeeina jam geryn
Gal kazka ne taip darau
Patarkit dar
Gali būt, kad arbatas, kurias vartoji atsikosėjimui, mažina homeopatinių veikimą...
Kokias arbatas girdai? Jei čiobrelį - jis tinka pačioj pradžioj,vėliau gali dar labiau dirgint gleivinę, be to kiek atsimenu jis aitrus, o tai gali mažint homeopatinių veikimą... Dar čiobrelis ne tik skystina, bet ir dar "gamina" daugiau gleivių, kas gali pasunkinti kosulį...
Tik norėjau pasakyt, kad ir apie žolytes reik daugiau žinot prieš jas duodant
QUOTE(Eima @ 2009 09 20, 18:34)
Gali būt, kad arbatas, kurias vartoji atsikosėjimui, mažina homeopatinių veikimą...
Kokias arbatas girdai? Jei čiobrelį - jis tinka pačioj pradžioj,vėliau gali dar labiau dirgint gleivinę, be to kiek atsimenu jis aitrus, o tai gali mažint homeopatinių veikimą... Dar čiobrelis ne tik skystina, bet ir dar "gamina" daugiau gleivių, kas gali pasunkinti kosulį...
Girdau raudoneli, siandien dar shalavija parsiveziau (bet kol kas dar nedariau nieko) , nusipirkau juodaji ridika sultims spausti .... ar nieko?
planavau dar debesylo shaknu pripirkti, bet jau kaina tai sulig kiekvienu sykiu i virshu lipa - nebeiperku kaip tycia sode didziulis auga - but gerai iskasti bet ten sudetingas reikalas su shaknu paruoshimu...
Apie debesylą nežinau, bet šalavijas veikia ir viduriukus - nenustebk jei paviduriuos. Bet jis gerai dezinfekuoja gerklyte. Kaip jis tinka su vaistukais nežinau, bet jis gana stiprus.... Aš ko gero nerizikuočiau ir pasirinkčiau arba žolytes, arba vaistukus...
Nes pvz, kažkada sudaviau Tartephedreel kartu su aviečių lapais Situacija gerokai pabloginau...
Nes pvz, kažkada sudaviau Tartephedreel kartu su aviečių lapais Situacija gerokai pabloginau...
QUOTE(Eima @ 2009 09 20, 18:55)
Apie debesylą nežinau, bet šalavijas veikia ir viduriukus - nenustebk jei paviduriuos. Bet jis gerai dezinfekuoja gerklyte. Kaip jis tinka su vaistukais nežinau, bet jis gana stiprus.... Aš ko gero nerizikuočiau ir pasirinkčiau arba žolytes, arba vaistukus...
aciu, reiskia kol kas pasiliksiu ties homeopatija
tiesiog nervai mano neatlaiko kai vaikai serga norisi priduot visko ir gausiai, kad tik greiciau
Atradau kur buvau uzkishus beladonna. ar bandyt man ja duoti dickiui shalia antigripino 3 ir Phosphor ?
dar radau zirniukus Merc.Solubilis . idomu kam jie skirti nebepamenu
dar radau zirniukus Merc.Solubilis . idomu kam jie skirti nebepamenu
O tai kaip tu pastebėjai, kad porolonas yra?
QUOTE(ainule28 @ 2009 09 20, 12:36)
Kažkuri minėjot kad perkat vaistukus Mažeikiuose homeopatinėj vaistinėj. Kur jinai randasi Mažeikiuose?
Vingiorykstes vaistine, ji yra pries poliklinika mikrorajone