Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(nikofija @ 2009 09 17, 09:59)
Kiekvienas homeopatinis vaistas turi antidotų( priešnuodį arba vaistą apsinuodijimui gydyti) . Reiškia chamomilla ir buvo antidotas jūsų perdozuotam vaistui,bet ne visiems. Gal būt jūs perdozavot nux, pulsatilla arba camphora.  ax.gif O gerti ramunėlių arbatą manau galima. Eterinių aliejų negalima kartu vartot. Žodžiu homeopatiniai vartojami ( kaip berods obuoliausia ir rašė ) į švarią burną. Turi nebebūti jokio skonio burnoje prieš tai vartotų arbatų,pastos,maisto ir t.t. Po homeopatinių taip pat bent pusę val. nieko neimti į burną .  mirksiukas.gif

Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 17, 16:03)
Greisi taip paklausė, už tai taip ir parašiau mirksiukas.gif
Tiesą sakant, kad vaistas netiktų yra buvę. Savo mažesniajam iki 2 m. negalėdavau duoti stipresnę nei 6 potenciją, pvz. nuo Aconitum 30 visas raudonas ir nuleipęs gulėdavo kokį 10-15 min.
Čia forume, viena mergina yra minėjus apie individualią jos vaiko reakciją į Antigripiną 3 (nors kitam vaikui puikiai tiko).
Tačiau čia tik pavieniai atvejai, gal vienas iš 100. Tokį dalyką iš karto pastebi. ax.gif

Na nežinau,mano gydytoja visada sako,kad reakcija į vaistą( arba simptomų paūmėjimas) yra gerai. Tada reikia šiek tiek paretint intervalus. Ji pati gydė savo dukrai ausų uždegimą, tai sakė siaubas didžiausia pana cypė net nuo vaisto, bet paskui viskas praėjo ir pasveiko. ax.gif Arba nuo belladonos ,kai dažniau paduodi, tai ir vyzdžiai išsiplečia ir kartais haliucinuoti net pradeda, bet po to krenta temperatūra. Geriau haliucinacijos nuo vaisto,nei nuo aukštos temperatūros. doh.gif
Atsakyti
Kažkaip man pradeda atrodyt, kad nėra vienos/vieningos taisyklės kaip homeopatiškai gydyt. Kiekvienas gydytojas turi savo nuomonę. Ta prasme kokiais intervalais duot, turi ar neturi būt pablogėjimas. Vienas sako gerai kai pablogėja - veikia, kitas lyg ir gerai, bet 2 dienas nutraukia to vaisto davimą ir vaikas 2 dienas lieka "be nieko". Taip, kad...
Mano dukrai penkiametei, niekada nepadėdavo jokie vaistai 1 ar 3 kart per dieną duodami, bet kai pradėjau kas pusvalandį ar valandą - pradėjo veikt.
Aš nenorėčiau, kad mano vaikui pvz. prie ausų uždegimo, kuris ir taip pakankamai skausmingas, dar daugiau iki rėkimo skaudėtų...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 17, 17:37)
Kažkaip man pradeda atrodyt, kad nėra vienos/vieningos taisyklės kaip homeopatiškai gydyt. Kiekvienas gydytojas turi savo nuomonę. Ta prasme kokiais intervalais duot, turi ar neturi būt pablogėjimas. Vienas sako gerai kai pablogėja - veikia, kitas lyg ir gerai, bet 2 dienas nutraukia to vaisto davimą ir vaikas 2 dienas lieka "be nieko". Taip, kad...
Mano dukrai penkiametei, niekada nepadėdavo jokie vaistai 1 ar 3 kart per dieną duodami, bet kai pradėjau kas pusvalandį ar valandą - pradėjo veikt.
Aš nenorėčiau, kad mano vaikui pvz. prie ausų uždegimo, kuris ir taip pakankamai skausmingas, dar daugiau iki rėkimo skaudėtų...

Tai nieks specialiai taip nedarė ,tiesiog per dažnai pavartojo ir taip sureagavo. 4u.gif
Aš tai pradžioje ūmaus susirgimo duodu kas 15 min ištirpintą pora valandų,o paskui apie 5 kartus per dieną. Man sakė,kad ištirpinus vandenyje nėra taip svarbu kokia potencija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 17 rugsėjo 2009 - 17:06
QUOTE(Eima @ 2009 09 17, 18:37)

thumbup.gif
Pritariu. Man irgi 3, 5 ar 8 kartai per diena nepadeda. O kai pavarau kas pusvalandi ir dar padidindom dozem paprastai pramusa. Jei reikia ir nakti keliuos bent jau pirmas 3-4 valandas. Bet ne taip kad liga visai dingsta, tiesiog paprastai atsiranda energijos, o tuo paciu manau ir jegu kovot su liga. Be to, niekas nepramusa slogos, o tuo paciu ir kosulio (jei tik lasas nosyje, kosulys iskart puola). Nosiai ispusti taip, tinka daugelis tiek kompleksu, tiek pavieniu zirniuku. Bet slogai isgydyti - as tokio zirnio neradau. Gerkles iki pulingos anginos neuzleist, tempera numust, taip, pavyksta, bet tapti sveikiems po pusdienio nera pavyke.

O pablogejimas nuo zirniuku visu pirma, mano nuomone, reiskia netinkama dozavima netinkamomis potencijomis. Mums taip pasitaikyt gali, bet geriems gydytojams taip buti neturetu.

O siaip as turiu nuomone (siai dienai mes jau mate 4 homeopatus), kad Misiaus niekas nepralenks. Vien del to, visus taip erzininancio jo darbo budo, skirti zirniukus kelioms dienom ir skambint. Turbut nieks kitas geriau nei jis nezino, kaip gi tie zirniukai ir tikruju veikia. Pavydziu klaipedietems...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 17, 17:37)
Ta prasme kokiais intervalais duot, turi ar neturi būt pablogėjimas. Vienas sako gerai kai pablogėja - veikia, kitas lyg ir gerai, bet 2 dienas nutraukia to vaisto davimą ir vaikas 2 dienas lieka "be nieko".

schmoll.gif gydytojas (tas pats Misis) sakė, kad nuėmus vaistus, jų poveikis lieka dar 4 dienom mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt pasakyti nuo ko skiriami zirniukai Staphisagria?
gydytoja prirašė krūvą homeopatinių vaistų bet nepaaiškino nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 16, 22:04)
Giedrai, pavyko 'pagauti' bacilą? Pirmas variantas: skalavimas (medetkos, ramunėlės, druska+soda). Tada Angin-heel arba Mercurius heel (mano aplinkoj pastarasis geriau suveikia). Čia individualiai reiktų žiūrėti.
Jeigu viskas labai raudona, labiau paveikta dešinė - Belladonna
Labiau paveikta kairė - Lachesis
Pūliuoja su kvapu - Mercurius sol.
Peršti gerklės lanką - Phytolacca
Čia tik keli simptomai (brr... tikiuosi daugiau neprireiks nagrinėtis). Internete yra anotacijos, galima atsirinkti, kuris labiau tiktų (1 psl. yra nuorodos, kur galima pasiskaityti).

Obuoliausia, labai aciu, kad atsiliepi... smile.gif Tiesiog esu labai nusilpusi po dvieju nestumu, tai va vis ir sergu. Pati pradejau Angin-heel, o kita diena prieme Gema. Ji prie Angin-heel pridejo Belladonna, nors pas mane pulinukai kairej pusej, na ir siaip stiprinimui zirniuku paskyre. Jau geriau smile.gif
Atsakyti
Spindulka, kaip jums tada pavyko prasisukti? Vis pamirstu paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 18, 12:39)
Spindulka, kaip jums tada pavyko prasisukti? Vis pamirstu paklaust.

Ačiu neblogai praslydom,pirma diena buvo sunkiausiai,daviau Veratrum Homaccord kas pusvalandi pradžioj,o poto retinau,vėmimai sumažėjo,o viduriuot taip ir nepradėjo,sekančią dieną porą kartų apsivėmus buvo ir viskas thumbup.gif bet poto dar 3 kokias dienas daviau Lycopodium complex.
Atsakyti
mažajai sloga - geltonas sekretas tiesiog teka iš nosytės. ką duoti?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 16, 13:29)
Arba Tartephedreel arba Phosphor. Kiti tarpusavy labai netgi tinka. Dėl Umcalor ir Aflubin... Umcalor man asmeniškai nepatinka, o Aflubinas geras kai tik tik prasideda (nes ten potencijos labai mažos), kai įsisergi nebelabai ir padeda.

Bet pas jus gerklose jau... Aš duočiau Phosphor. Jei nespazmuoja ir nekosti priepoliais Droseros neduočiau, bet pridėčiau Beladoną (viduj bus garantuotai paraudę). Šalia neblogai Engystol eina...

Obuoliausia ir Eima - aciu labai kad gelbstit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maziukui lyg geriau, nebe toks uzkimes smile.gif
uztai dickis(15 metu) istrigo - kosina labai stipriai, pradzioj sausai, po to atsikosina (gausiai ir tirstai) Jam duodu Phosphor ir Drosera, girdau atsikosinima lengvinancias arbatas, bet kazkaip lyg ir nebeeina jam geryn unsure.gif
Gal kazka ne taip darau unsure.gif
Patarkit dar ax.gif blush2.gif
Atsakyti