Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 14, 22:45)
Casual, ta sloga kokio pavidalo (skysta, spalva kokia, lauke atsiveria ar kaip tik užsikemša) ir kosulys kada labiau pasireiškia (nakčia, tik atsigulus, ryte)? Kada lengvėja? Gerklės raudonos?
Kartosiuos, bet sausam trachėjiniam kosuliui, t.y. tracheitui gydyti, dažnai tinka Tartephedreel (net ir su sloga). Gali būti užimtas (užspaustas) galugerklis, su kutenimu.

Belladonna žinau, tik kaip ūminiu atveju vartoti: labai staiga atsirandantis negalavimas (pvz. temperatūra sušoka per mažiau nei valandą iki 39, raudonas veidas/gerklė/ausis). Gali būti vėmimas, beveik visada galvos skausmas, skauda akis. Jums tikriausiai ne tas atvejis...

Distanciniu būdu pagal kelių žodžių aprašymą ne ką daugiau galiu parašyti. unsure.gif

Greisi, man pavyko penktadienį įsiprašyti į Parapharm ax.gif  taip per netyčia. Tiesiog paskambinau telefonu ir paklausiau, ar turi, ko reikia. Kažkaip galėjo tuo metu parduoti, ir pardavė. Nes šiuo metu atiduoda tiktai gydytojų užsakymus.

Obuoliausia - aciu labai 4u.gif ax.gif
Dickiui vakar gydytoja sake tracheitas yra , gerkle raudona, tai rytoj pirksiu tada Tartephedreel (kosina visa diena taip bjauriai, bet nakti ramu; sloga skysta uzgulus, bet skaidri, lauke lyg atsileidzia)
maziukas kosina kiek maziau, gerkle rausva bet be puliu, sloga rytais buna su geltonai-zalia spalva, o per diena nebega visai, bet nakti nosiuke uzgula. Irgi tiktu shitas Tartephedreel ?

Gyd prirashe Actifedo g.gif ar galima kartu vartoti?

Atsakyti
Actifedą kokį? Jei geltoną, jis padeda mažindamas paburkimą nosies gleivinėje, taip pat atkimšdamas eustachijaus vamzdį (kurį užkimšus, prasideda ausies uždegimas) ir dar yra truputį priešalerginis... Tiesa, jis veikia centrinę nervų sistemą ir nuo jo migdo. Bet kai labai žiauriai būna užsikimšus, aš saviškei duodu 1 kart prieš naktį blush2.gif Tada mažiau kosti, nes ne taip snargliukai gerkle teka ax.gif

O dėl papildų.... 95 proc. vitaminų ir papildų gaminami iš nekokių žaliavų. Kalbėjau ir su laboratorijom, kurios daug tyrė... Tačiau renkasi kiekvienas asmenišai. Aš neduodu ir pati nevartoju, ir nesiruošiu to daryt, kad ir kokia reklama būtų ir pan... Tai tiek 4u.gif

Siūlyčiau prie tracheito pridėt Droserą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 15 rugsėjo 2009 - 19:47
QUOTE(Eima @ 2009 09 15, 20:46)
Actifedą kokį? Jei geltoną, jis padeda mažindamas paburkimą nosies gleivinėje, taip pat atkimšdamas eustachijaus vamzdį (kurį užkimšus, prasideda ausies uždegimas) ir dar yra truputį priešalerginis... Tiesa, jis veikia centrinę nervų sistemą ir nuo jo migdo. Bet kai labai žiauriai būna užsikimšus, aš saviškei duodu 1 kart prieš naktį blush2.gif Tada mažiau kosti, nes ne taip snargliukai gerkle teka ax.gif

buvo bajeris, kai gydytoja man geltoną actifedą išrašė. o aš be dozatoriaus (t.y. arbatinio ar kokio ten šaukšto) normavau gurkšniais. ir niekaip nesupratau kodėl visas dienas miegu doh.gif gydytojai pasisakiau, tai ji nustebo, nes nei vienas jos pacientas (vaikas ar paauglys) tuom nesiskundė. na aišku, aš savo "normų" nesakiau paskui hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
O dėl papildų.... 95 proc. vitaminų ir papildų gaminami iš nekokių žaliavų. Kalbėjau ir su laboratorijom, kurios daug tyrė... Tačiau renkasi kiekvienas asmenišai. Aš neduodu ir pati nevartoju, ir nesiruošiu to daryt, kad ir kokia reklama būtų ir pan... Tai tiek 4u.gif

Bet nejaugi nėra normalių?
Juk gamintojas negali pateikti melagingos info. Jis tiesiog jos nepateikia, jei ką. O jei pateikia, tai gal nemeluoja? g.gif
Atsakyti

Siūlyčiau prie tracheito pridėt Droserą.

4u.gif 4u.gif

o kaip su dozem? blush2.gif

maziukas dar ir uzkimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 09 15, 21:36)
Bet nejaugi nėra normalių?
Juk gamintojas negali pateikti melagingos info. Jis tiesiog jos nepateikia, jei ką. O jei pateikia, tai gal nemeluoja? g.gif

Kokia info? Niekas nepateikinėja informacijos apie žaliavas ir kur jas gauna ar kas parduoda. O meluot nereikia nieko, tiesiog mokėt pateikt taip kaip reik.

QUOTE(Casual @ 2009 09 15, 23:04)
4u.gif  4u.gif

o kaip su dozem? blush2.gif

maziukas dar ir uzkimo  verysad.gif

Jei užkimo, tai virusas nusileido jau į gerklas, Tartephedreel pakeisčiau į Phosphor Homacord ir Drosera palikčiau 3 kart per dieną. O jei gerklė raudona (o greičiausiai taip ir yra) pridėčiau Belladona (man ji kažkaip labiausiai pasiteisinus prie bet kokios gerklės). Dėl kiekių... Koks vaiko amžius ir simptomų dažnumas? Šiaip Heel kataloge rašo kitas proporcijas negu, kad skiria gydytojai homeopatai. Visi iki vieno Heel lašus jie skiria ne mažiau 5 lašų, nepriklausomai nuo vaiko amžiaus. Aš bandžiau duot kaip rekomenduoja gamintojai - man nepasiteisino, tiesiog nesuveikdavo ir dažniausiai viskas komplikuodavosi. Todėl duodu kaip rekomenduoja gydytojai po 5 lašus, dičkei gydytoja liepė duot po 8 lašus (jai 6 metai bus vasarį, bet gydytoja sakė ji didelė)...
Atsakyti
Aš homeopatinėje vaistinejė vaikams nupirkau vitaminų, davė kaip visiškai natūralius, ant pakuotės tas pats parašyta "visiškai natūralus". Negeria tik jų doh.gif . Bet ką pvz. apie tokius galvot? Soria Natural, Total complex. Be to kažkada dičkei tik gimus, kilo įtarimų, kad trūksta geležies, tai gyd. šituos irgi (prisiminiau, kai pamačiau dežutę) buvo skyrus kaip vienintelius natūralius ir leistinus vartot kūdikiui.

Eima, pradėjai gal hom. česnaką? Įdomu būtų kaip ten jis veikia.
Atsakyti
Apie homeopatinius vitaminus info jokios neturiu... Kalbėjau tik apie vaistinėse esančius.

Česnaką dabar pradėsiu, nes Druskininkuose pora savaičių buvau, tai ten vietoj česnako pušyne sėdėdavom po keletą valandų kasdien...
Atsakyti
ar gali homeopatiniai vaistai suveikti kai jau gerą mėnesį nebevartoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 16, 09:24)
ar gali homeopatiniai vaistai suveikti kai jau gerą mėnesį nebevartoju  g.gif

Suveikti ne, bet jei buvo ilgai vartota ir buvo kažkoks poveikis, tai jis vis dar gali tęstis.
Atsakyti
velnias..... nežinau ar geriant (gėriau apie mėnesį) buvo poveikis ar ne, bet dabar (po vaistų gėrimo praėjo gal mėnuo) yra negerai schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 16 rugsėjo 2009 - 07:34
QUOTE(Giedrai @ 2009 09 15, 17:29)
Labai labai prasau pagalbos. Zindau ir man prasideda angina sad.gif Skauda dar nestipriai, temperaturos nera, bet jau matau maza balta taskeli sad.gif Ka patartumete vartoti?

Mums labai padeda Angin Heel 4u.gif
Atsakyti