Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mergaitės, padėkit išgydyti katino kosulį. Kosti kaip pensininkas savaitę jau. Galvojau, kad iškosės kokį plaukų gniutulą ir baigsis, bet, deja, ne. Kaip dozuoti tokiems žvėrims žirniukus?
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2009 09 13, 14:11)
na seip zirniukai skiriami pagal vaiko metus,jei 5m tai 5 zirniukai,didziausia doze yra 10 zirniuku.t.y tiek suaugusiems tiek vyresniems nei 10m vaikams daugiau neskiriama.
Papildyta:

Kaune galiu parekomenduoti gyd.Gudavičienę

O kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 09 13, 08:42)
Parasysiu trumpai... Cia ne homeopatu nuomone, o zmoniu dirbanciu tiesiogiai vaistu kurime/gaminime... Jokiu papildu ir vitaminu savo vaikams neduoda, ir patys nevartoja...

Tai vat ir tą aš žinau ir girdėjau. Bet... susidūriau su tokia GNLD kompanija, kuri gamina dar ir papildus, viskas yra ekologiška, tai ir susimėčiau. Nes juos žino ir medikai, teigia, kad ir vartoja patys. g.gif
Atsakyti
Ezra, jaučiu viena vieta, kad čia iš esmės tas pats, kaip Herbalife. Daug pigiau ir efektas tas pats būtų įsigijus kokybiškus eilinius papildus.
Tiesą sakant, saviškiams žiemos antroj pusėj duodu vit. C ir žuvų taukų (bet be priedų, t.y. skonių kvapų, tiesigo kapsulėmis).
Papildyta:
QUOTE(Viksvaite @ 2009 09 13, 19:33)
Mergaitės, padėkit išgydyti katino kosulį. Kosti kaip pensininkas savaitę jau. Galvojau, kad iškosės kokį plaukų gniutulą ir baigsis, bet, deja, ne. Kaip dozuoti tokiems žvėrims žirniukus?

Katinas nuo kirminų gavęs vaistų?

Jeigu kosti taip sausai "pensininkiškai", mažu Tartephedreel padėtų. g.gif Jeigu panašu į šiaip persišaldymą (pvz. dar matosi sloga), mėgink Antigripiną 3 (savo triušiui daviau, kai čiaudėjo ir nosis buvo apsivėlus tirštom gleivėm, ašarojo akis). Šito pakankamai plati sudėtis, nes atitaikyti mono būtų sudėtinga.
Ryklę manyčiau, šansų be apžiūrėt... unsure.gif Tokiai masei tikrai turi užtekti vieno lašo (jeigu žirniais - 1 žirnio).
Aš savajam triušiui kai daviau, įkišau vieną žirnį arba 1/3 tabl.
Atsakyti
laba vakara, o gal kas zino kokiu atsiliepimu apie vilniaus homeopate Daiva Jakuboniene? Laba aciu, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 09 13, 20:33)

Nėra labai svarbu kiek žirniukų duoti, svarbiausia dažnumas. Vaikams ir gyvūnams geriausia ištirpinti stiklinėje vandens keletą žirnelių ir duoti po arbatinį šaukštelį.
Papildyta:
[quote=Obuoliausia,2009 09 13, 22:46]

Tartephedreel vartoti reikia atsargiai,nes jame yra jodo. Yra J jautrių žmonių, dažniausiai tai būna šviesaus gymio žmonės. 3 antigripinas bent maniškiams labiau kaip tik nuo slogos ir padeda,nuo kosulio kažkodėl nelabai. Bet galima bandyti žinoma,juk kiekvienam kitaip. ax.gif Yra ACOSARUM nuo kosulio arba compl. Drosera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 14 rugsėjo 2009 - 08:55
Nikofija, man įdomu dėl to jodo. Pvz. aukštesnėse potencijose (nuo 12C) nelieka gi materialios medžiagos molekulių.
Nes mano vienas vaikas turėjęs skydliaukės sutrikimų (tfu-tfu, dabar viskas normoje) ir aš nepastebėjau neigiamo poveikio. Gal čia tiesiog vartojant ilgą laiką?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri gali pasakyt, kuriam is tu rusisku puslapiu galima pagal liga susirasti vaistus. Noreciau apie skarlatina pasiskaityt. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 13, 22:46)
Ezra, jaučiu viena vieta, kad čia iš esmės tas pats, kaip Herbalife. Daug pigiau ir efektas tas pats būtų įsigijus kokybiškus eilinius papildus.
Tiesą sakant, saviškiams žiemos antroj pusėj duodu vit. C ir žuvų taukų (bet be priedų, t.y. skonių kvapų, tiesigo kapsulėmis).

Aišku. Na, GNLD teigia, kad tai natūralūs produktai, o ne sintetika, kaip vaitinėse. g.gif Pvz., žuvų taukai gaminami iš lašišų raumenų.
O aš saviškiams kažkaip jokių papildų neduodu. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ka gi, tenka vel uzsukti i gelbetoju bureli ax.gif

Gal patartumet: vaikam (15, 11, 3) sloga ir toks nemalonus kosulys - lyg is kokio gilaus vamzdzio eitu -toks garsus lyg nuo padu unsure.gif na toks lyg "UUU" is giliai; be aatsikosinimo bet nera draskantis
kuom gelbeti? unsure.gif
tureciau tureti beladonna homicordum (ar pan - labai atsiprashau, nepamenu tiksliai) - ar gelbes? ar tinka?
planuoju visus nusivest vakare pas gydytoja, bet musiske atostogose, o pavaduoja tai tokia ziezula nepatikima doh.gif

Patarkit mergaiciukes, labai bijau kad i kokius bronchus ar plaucius nepereitu- jau buvom tureje toki "malonuma"

Obuoliausia, ana syki buvau viska pagal tavo rekomendacijas susipirkus ir sugirdzius - iki siol Aciu Tau 4u.gif
Papildyta:
P.S. visi negalavimai taip palaipsniui susikaupe - jokio uminio proceso kaip ir nebuvo..... dickiui jau gera savaite, viduriniukui jau gal kokios 3-4 dienos nosis bega, o maziui nuo uzvakar [po biski...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 14 rugsėjo 2009 - 13:52
Gal kas turite gyd.Gudavičienės kontaktus?
Ir gal kas žinote kada parapharm atidarys ?Buvau,o ten remontas doh.gif .Kur dabar Kaune geriau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 14, 17:12)
Gal kas turite  gyd.Gudavičienės kontaktus?
Ir gal kas žinote kada parapharm atidarys ?Buvau,o ten remontas  doh.gif .Kur dabar Kaune geriau pirkti?

Aš vaistus perku Rotušės aikštėj,lyg vadinas Muziejaus homeopatinė vaistinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spindulka: 14 rugsėjo 2009 - 16:55