Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(nikofija @ 2009 09 11, 11:38)
30 potenciją du kartus dienoj ? Kaip įdomiai dozuoja. Aš žinau,kad tokią pakankamai aukštą potenciją reikia vartoti maždaug kas trečią dieną. Na jeigu reikia ,kartais skiriama keletas dozių viena po kitos, bet mėnesiais...?

Man tai nieko keisto smile.gif .
Mums 200 potenciją porą kartų savaitėj ne vienas gyd. homeopatas yra skyręs. O 30 pot. tai irgi ne tik ši gydytoja, Misis lašiukus buvo išrašęs kasdieniam vartojimui po kelis kart - dalis preparatų 30 pot.
Nuo 200 pot. yra buvę kelis kart nepaaškinamų reiškinių, nuo 30 nieko panašaus. O mažę pvz. nuo didžiosios dalies hom. žirnių iki 12C potencijos sėkmingai beria blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 09 11, 10:40)
Greisi, mums 7 m., skirta po 6 žirniukus, manau jums kokie 4-5 tiktų.

Šiaip homeopato skirti vaistukai turbūt visi turėtų būti vadinami konstituciniais, ar ne? Tik vieni būna daugiau į kokį organą orientuoti, o kiti kaip ir visą organizmo sistemą. Tai šituos veikiančius bendrai visą organizmą, aš konstituciniais ir suprantu.

Konstitucinis vaistas turėtų būti vienas. Bet jį dažnai būna pakankamai sunku parinkti. Konstitucinis vaistas veikia giliai, prie chroniškų susitgimų vartojamas aukštomis potencijomis ( MB SULPHUR daviau net 1000 ir dar aukštesnę, bet su gydytojos paskyrimu) . O kiti vaistukai suveikia tiesiog simptomiškai.
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 09 11, 10:46)

Nuo 200 pot. yra buvę kelis kart nepaaškinamų reiškinių, nuo 30 nieko panašaus. O mažę pvz. nuo didžiosios dalies hom. žirnių iki 12C potencijos sėkmingai beria blink.gif

O kokie tie nepaaiškinami reiškiniai,jei ne paslaptis? ax.gif O,kad beria, tai kaip ir nieko blogo, reiškia veikia. Po to bėrimas turi praeiti. Aš sūnui daviau hepar sulphur 200 , ir jį išbėrė, tai mūsų gydytoja sakė labai gerai,reiškia tinka vaistas. Po to bėrimas praeina. Tiesiog tuo metu reikia truputį paretinti intervalus tarp vaistukų vartojimo ( čia tik šiaip iš praktikos). mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikofija, pas ką gydėtės?
Dičkė po Pusalsatikos 200, buvo pradėjus periodiškai vemt, nutraukus Pulsatilą vėmimai iš kart liovės. Kartą savaitėj naudodavom, kartą savaitėj vemdavom (5 kart taip buvo).
O mažę beria nuo žemų potencijų. Nuo žolių. Ežiuolės, medetkos, ramunės - beje augaliniams preparatams šiems jinai irgi alergiška. Kyla tikra alergija, mano supratimu, o ne homeopatinis sveikimas. Nuo aukštų potencijų (pradedant 12 C - kaip šioj temoj aiškinomės nuo šios pot. jau nelieka nei vienos veikliosios medžiagos molekulės) jau neberia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 11 rugsėjo 2009 - 10:04
man irgi įdomu pas ką gydotės?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 11, 11:13)
man irgi įdomu pas ką gydotės?

Aš dabar jau savo šeimą ir savo gyvūnus ūmiais atvejais gydau pati, kai reikia pasikonsultuoju su A Mickevičiene
http://www.siauliuli...p...194&lang=lt

Labai faina,kad šie pasiplepėjimai privers mane vėl pagilinti žinias,nes jau buvau apsnūdus. Kadangi man labai įdomios jūsų aprašytos reakcijos, paklausiu apie jas gyd.Aldonos nuomonės . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 11 rugsėjo 2009 - 10:39
Sveikos, dukrai (3 m.) tik apsveikus nuo tonzilito iš karto prasidėjo sausa sloga - užgulusi nosis, žalios spalvos išskyros išsipučia tik papurškus jūros vandens į nosį.
Purškiu nosytę 3 k./1 įpurškimas "Euphorbium Compositum" ir duodu "Coryzalia" po 1 tab/3k. Vakar vakare, kai prasidėjo sloga, daviau 3 tab., t.y. po 1 tab. kas valandą, paskui nuėjom miegot.
Ar tinka "Coryzalia", ar geriau būtų "Cinnabsin" pažaliavusiai nosiai? Nosis nevarva visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke: 11 rugsėjo 2009 - 10:44
QUOTE(nikofija @ 2009 09 11, 10:57)
MB SULPHUR daviau net 1000 ir dar aukštesnę, bet su gydytojos paskyrimu) .

Sulphur nuo ko yra?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 09 11, 11:54)
Sulphur nuo ko yra?

Prašau neįsižeisti,bet neteisingas klausimas nuo ko yra homeopatinis vaistas. Atsakymas nuo visko.
Kiekvienas konstitucinis (genetinis) žmogaus tipas turi atitikmenį gamtoje – homeopatinį vaistą, kuris veikia visas jo organizmo sistemas. MB konkrečiai skyrė, kai sirgo virškinimo ligomis( turėjo akmenuką tulžies pūslėje). Pradžioje veikdavo trumpiau ir po kiek laiko sakydavo,kad jam vėl kažkas jau negerai, po sekančių dozių jau ilgiau gerai jausdavosi ,kol visiškai pasveiko. Todėl paskyrus aukštas potencijas,negalima pasakyti kada reiks gerti pakartotinai,reikia sekti savijautą kada baigsis poveikis. Kartais užtenka vienos aukštos potencijos dozės, kad veiktų visą gyvenimą. ( Čia jau iš to,ką esu skaičius ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 11, 12:12)
Prašau neįsižeisti,bet neteisingas klausimas nuo ko yra homeopatinis vaistas. Atsakymas nuo visko.
  Kiekvienas konstitucinis (genetinis) žmogaus tipas turi atitikmenį gamtoje – homeopatinį vaistą, kuris veikia visas jo organizmo sistemas. MB konkrečiai skyrė, kai sirgo virškinimo ligomis( turėjo akmenuką tulžies pūslėje). Pradžioje veikdavo trumpiau ir po kiek laiko sakydavo,kad jam vėl kažkas jau negerai, po sekančių dozių jau ilgiau gerai jausdavosi ,kol visiškai pasveiko. Todėl paskyrus aukštas potencijas,negalima pasakyti kada reiks gerti pakartotinai,reikia sekti savijautą kada baigsis poveikis. Kartais užtenka vienos aukštos potencijos dozės, kad veiktų visą gyvenimą. ( Čia jau iš to,ką esu skaičius  ax.gif )

Aišku. Dėkui.
Tiesiog mano dukra gėrė, bet ne tokios aukštos potencijos.
Tai buvo labai įdomu, kokios dar priežastys, kad skiria jį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2009 09 11, 11:43)
Sveikos, dukrai (3 m.) tik apsveikus nuo tonzilito iš karto prasidėjo sausa sloga - užgulusi nosis, žalios spalvos išskyros išsipučia tik papurškus jūros vandens į nosį.
Purškiu nosytę 3 k./1 įpurškimas "Euphorbium Compositum" ir duodu "Coryzalia" po 1 tab/3k.  Vakar vakare, kai prasidėjo sloga, daviau 3 tab., t.y. po 1 tab. kas valandą, paskui nuėjom miegot.
Ar tinka "Coryzalia", ar geriau būtų "Cinnabsin" pažaliavusiai nosiai? Nosis nevarva visiškai.

Manau, kad cinnabsin geriau, coryzalia labiaulerinei beganciai ciaudinciai sogai

Greisi, mano vyrui Misis Klaipedoj labai sekmingai parinko lasiukus nuo alergines slogos. Jam pavasarias nuo ziedaduliu begdavo nosis, asarodavo akys, ciaudedavo, nieztedavo gerkle. Dabar normaliai jauciasi ir kias ligas homeopatikai gydyts pradejo smile.gif. Lasiukai Parapharmoj gaminti. Juose alium cepa 50 potencijos nuo slogos ir dar keletas komponentu zemesniu potenciju. Jei domina, galeciau pasifruoti, nes tas gydytoju rastas ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 09 11, 14:50)
Manau, kad cinnabsin geriau, coryzalia labiaulerinei beganciai ciaudinciai sogai

Greisi, mano vyrui Misis Klaipedoj labai sekmingai parinko lasiukus nuo alergines slogos. Jam pavasarias nuo ziedaduliu begdavo nosis, asarodavo akys, ciaudedavo, nieztedavo gerkle. Dabar normaliai jauciasi ir kias ligas homeopatikai gydyts pradejo smile.gif. Lasiukai Parapharmoj gaminti. Juose alium cepa 50 potencijos nuo slogos ir dar keletas komponentu zemesniu potenciju. Jei domina, galeciau pasifruoti, nes tas gydytoju rastas ... smile.gif

Būtų įdomu.Taip pat ieškau pas ką čia Kaune vesti.
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 09 11, 13:50)

Nebūtinai... ax.gif Paskaitykite apie Pulsatilla, Kalium bichromicum. Tikrai ne varveklinė.
Atsakyti