Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

*Greisi*, sprendžiant pagal aprašymą, kad iš pradžių buvo odos problemos, dabar alerginė sloga, galit greitu metu turėt problemų ir su kosuliukais... Reiktų bandyt griebt jautį už ragų dabar... Aš irgi su savo mažuoju bandau "griebt"...

Dėl Nasonex, atsimenu man tradicinė gydytoja yra sakius, kad gana stiprus ir didelį šalutinį poveikį turintis vaistas ir, kad net savo vaikui jo neduoda...
Bet čia jau turėtų profesionalas kažką pasakyt, nes aš pati sau tik su Euphorbiumu uoslę esu atgavus. Tiesa, purškiausi jį ~1,5 mėnesio kasdien. O prieš tai Olynthą 2 savaites papurškiau ir uoslę praradau doh.gif O apie LOR`us iš vis nieko gero pasakyt negaliu - nei apie vieną....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 05 rugsėjo 2009 - 08:26
QUOTE(Eima @ 2009 09 05, 09:25)
*Greisi*, sprendžiant pagal aprašymą, kad iš pradžių buvo odos problemos, dabar alerginė sloga, galit greitu metu turėt problemų ir su kosuliukais... Reiktų bandyt griebt jautį už ragų dabar... Aš irgi su savo mažuoju bandau "griebt"...

Dėl Nasonex, atsimenu man tradicinė gydytoja yra sakius, kad gana stiprus ir didelį šalutinį poveikį turintis vaistas ir, kad net savo vaikui jo neduoda...
Bet čia jau turėtų profesionalas kažką pasakyt, nes aš pati sau tik su Euphorbiumu uoslę esu atgavus. Tiesa, purškiausi jį ~1,5 mėnesio kasdien. O prieš tai Olynthą 2 savaites papurškiau ir uoslę praradau doh.gif O apie LOR`us iš vis nieko gero pasakyt negaliu - nei apie vieną....

Tai kaip man griebti tą jautį už ragų? unsure.gif Kosuliukų tikrai nesinori verysad.gif .Egzemą išsigydėme gan greitai.Nors diognozė buvo visam gyvenimui.Euphorbiumu purškėm kasdieną,be jokių rezultatų.Aš jau dabar matau ,kad tas nasonex labai stiprus tikriausiai ,nes papurškiau gal keturis kartus,o ir jau beveik nieko nebeliko.Bet man tikrai neramu,nes žinau,kad liga nedingsta.Purškiau dėl to,kad jau viskas nebėjo miegoti. verysad.gif
Atsakyti
O kas nosytėj darosi? Kodėl jis neprakvėpuoja? Ten snargliukai kokie ar tiesiog paburkus gleivinė?

Nuo alerginės slogos tabletytės Rhinital neblogos, dar Luffa compositum purškalas geras - irgi nuo alerginės slogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 05 rugsėjo 2009 - 09:04
QUOTE(Eima @ 2009 09 05, 10:03)
O kas nosytėj darosi? Kodėl jis neprakvėpuoja? Ten snargliukai kokie ar tiesiog paburkus gleivinė?

Nuo alerginės slogos tabletytės Rhinital neblogos, dar Luffa compositum purškalas geras - irgi nuo alerginės slogos.

Adenoidai tvarkoje,naktį miega gerai,bet jeigu prabunda pradeda traukia nosį,nervuojasi verkia.Nu ir tada arba dieną kaip sinusitas atrodo koks.Sakė gerklė ,net pamėlusi.Vis traukia nosį.Gleivinė visa siaubingai išburkusi.Dažniausiai visada traukia nosį,nors ir niekas nebėga.Kai purškiu tą purškalą apie keturias dienas,kaip minėjau visi simtomai išnyko.Bet teks nutraukti,bandyti homeopatinius preparatus ir ieškoti kokio homeopato.Ačiū už patarimus.Visų nuomones naudinga išklausyti.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 04, 22:52)
Opium, pačioj pradžioj šitokį 'gėrį' (vos pastebėjus) esu sustabdžius su Oculoheel. Šiaip, dar reikia žiūrėti, kas daros: kokios tos traiškanos, ašarojimai, sausumas akių ir pan.

oculoheel esu bandžius, kai lengvesnė eiga buvo, bet ir tai ilgokai užsitęsė gydymas, tai jau šį kartą ėmiaus stipriai veikiančių...
o buvo be skausmo, bet raudonos, traiškanojo ar pūliavo ,kaip čia paskius, labai, prabudus net akių nepraplėšdavo.
Atsakyti
dukrai prie miežio ant skruostikaulio išdygęs buvo spuogiukas, bet visai neseniai išsiaiškinau kad tai moliuskas. na jį kosmetikos kabinete gali išimti. bet kai buvau pas homeopatą dėl miežio, tai davė ir žirniukų nuo moliusko. bet kaip nervina tas lėtas veikimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 06, 12:26)
dukrai prie miežio ant skruostikaulio išdygęs buvo spuogiukas, bet visai neseniai išsiaiškinau kad tai moliuskas. na jį kosmetikos kabinete gali išimti. bet kai buvau pas homeopatą dėl miežio, tai davė ir žirniukų nuo moliusko. bet kaip nervina tas lėtas veikimas  doh.gif

Šiaip, moliuskai atsiranda dėl nusilpusios imuninės sistemos. Beje, gali ir mažoji užsikrėsti.
Daugiausiai rūpesčių kyla dėl to, kad moliuskai panašūs į paprastuosius spuogus. „Veido srityje spuogai dažnai yra spaudžiami, kitose kūno vietose jie laikomi karpomis ir atitinkamai naikinami,“ – sakė gydytoja B. Stankevičienė. Prieš ištraukiant moliuską, jis „pasisėja“, ir po kelių savaičių šalia atsiranda naujas moliuskas. Kartais moliuskai atsiranda akių srityje, pavyzdžiui, prie blakstienų. „Tada žmonės kreipiasi manydami, kad tai yra vadinamasis miežis, nors jis būna neskausmingas ir neauga,“ – pasakojo V. Medvedeva.
Atsakyti
Eima, lyg ir klausei apie gydytoją G.Galvydytę. Mes ja patenkinti, važinėjam iš Kauno. Esam sirgę ir ūmiai per tą laiką, kai pradėjom gydytis, konsultavo be jokių problemų telefonu. Šiaip per vasarą mums stipriai pagerėjo, bet be homeopatijos geriam kuris laikas Zyrtecą, grūdinamės kaip tik sugalvojam. Visą vasarą neapturėjom nei vieno kosulio priepuolio, lengvi pakosčiojimai yra buvę. Dabar atrodo, kad tie kosuliai dėl tų didelių tonzilių, nes kažkaip dažnai valgant užsikoso. Loristai aiškina, kad jos gali trukdyti.
Negaliu visų nuopelnų šiai gydytojai skirti, bet noriu. Nes praeitą vasarą ir su krūva tradicinės medicinos vaistų ir homeopatija, prasirgom visą vasarą, nors atrodė, kad darom viską kas tik įmanoma.
Atsakyti
Mergaitės ar kuri esat bandžiusi homeopatinį jodą ar kalium jodatum?Alergologė sakė, kad gerai esant dažnai bėgančiai slogai.
Prasidėjo ruduo, mūsų dičkė į darželį ir ....sloga, gerklė. Po kelių dienų ir mažiukas iš paskos-bėga nosis, ašaroja blizga akys,patinę.Nors tempos nėra.Duodu Allum cepa+Calcium carbonicum.Ale dar rezultato jokio....
Mums vis bėdos su ta mažiuko bėgančia nosim, paskui viskas pereina į ilgus kosulius.Ech, kol vasarą mergina sėdėjo namie, tol ir brolis nesirgo.Kažkoks užburtas ratas. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
palaikykit ir priminkit, kaip aš jaučiausi pradžioje gydydama miežį unsure.gif bo tas moliuskas jau "brinksta" aplink raudona darosi ir aišku, aš noriu viską mesti ir lėkti pas kosmetologą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 07, 21:53)
palaikykit ir priminkit, kaip aš jaučiausi pradžioje gydydama miežį  unsure.gif bo tas moliuskas jau "brinksta" aplink raudona darosi ir aišku, aš noriu viską mesti ir lėkti pas kosmetologą  unsure.gif

O kuo blogai kosmetologas?
Gali ir pati, bet vaistus vis tiek gerkit.
Atsakyti
"sprogo" , bet paraudimas nedingo ir rupūžė ant tos kojos nė pro kur nedingo schmoll.gif
Atsakyti