Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(inguliukas24 @ 2009 08 12, 20:40)
Mamos, gal galit ka patart nuo radikulito, visus metus su juo kankinuos, bet dabar kad sueme, kad baisu g.gif Gal zinot, ka veiksminga su kuo pasitept ir siaip, bet kokia informacija naudinga 4u.gif

šiuo atveju man tai jau tik tdadiciskas gydymas žinomas: B grupes vit ir dicloberl infekcijos...
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 08 12, 19:09)
Aš kelis kart bandžiau iškvost gydytoją, kaip dar galėčiau mušt temperatūrą apart to mano paminėto būdo, bet pasakė, kad daryt kaip darau . na, gal čia mano vaikui pagal ją tinkamiausi vaistai, nžn, bet pasisekdavo numušt, kokia aukšta temeratūra bebūtų.

va būtent, kad mano mažajai pagal simptomus tik beladonna tikdavo
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 08 12, 19:40)
Mamos, gal galit ka patart nuo radikulito, visus metus su juo kankinuos, bet dabar kad sueme, kad baisu g.gif Gal zinot, ka veiksminga su kuo pasitept ir siaip, bet kokia informacija naudinga 4u.gif

Iš esmės turi padėti Spascupreel + Traumeel (tiek tabl., tiek tepalas, tik gerai įtrinti).
Dar vit. B (užkrito prekinis pavadinimas, ten yra "arkliškos" B dozės)
Dar būdavo su gyvatės/bičių nuodais tepalai, bet pavadinimų tikrai nepamenu...

Patarčiau perkratyti savo "kompiuterį" ir pamėginti atrasti, dėl kokios priežasties jis įsisėdo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 12 rugpjūčio 2009 - 22:01
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 08 12, 20:40)

Tuo pačiu galuojuosi dabar. Klaipėdos Homeopatas leidžia į nervo šaknelę nugaron vaistus. Pavadinimas lygu Reumoheel ar kažkas panašaus. Ir liepė daryti kompresą:
Stiklinėje verdančio vandens ištrirpinti arbatinį šaukštelį sodos ir arbatinį šaukštelį jodo. Tirpalas pabąla. Smarvė nereali smile.gif. Dėti kkarštą kompresą ant nugaros.
Išbandžiau pati - veikia.
Atsakyti
Aciu, reiks isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
As ir toliau nemiegu, hom. kava atrodo neveikia. Pora naktu per pastaraja savaite ismiegojau, o toliau blink.gif . Atrodo jokios itampos, per likusia miego dali paryciais issimiegu normaliai, bet vakarop tiesiog luztu ir ... neuzmiegu. Visi miega, o as lipu is lovos, ir einu skaityt.
Ka daryt?
Atsakyti
Vilytte, o prieš tai veikė? Vienas galimų variantų - padidinti potenciją. Pagal dėsnius, jeigu tai yra visiškas atitikmuo, turi suveikti ir negalavimas dings.
Arba: skaitai materia medica ir ieškai greta esančio vaisto, kuris turi daug panašumų su Coffea ir labiau atitinka tave. bigsmile.gif

Dar kitas variantas: laiminga skaitai knygas (blyn, kad man taip, aš vakare galiu ir nosim į klaviatūrą užmigti, jeigu labai reikia) bigsmile.gif

O neturėtum kas atsiųstų Bacho gėlių esencijos? Esu iš jų išbandžiusi tiktai Clematis ir Rescue remedy. Jos būtent visokiems emociniams-mentaliniams sunkumams įveikti g.gif

Krika, auuuu... Kaip einas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 14 rugpjūčio 2009 - 22:01
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 08 14, 23:00)
Krika, auuuu... Kaip einas?

nieko, dėkui 4u.gif diagnozė enterovirusas (? jei teisingai iš atminties parašiau). šiandien 4 para jau be temperatūros. vis tik ėmiausi tradicinės medicinos vaistų unsure.gif bėrimas laikosi.

kitai dukrai - miežis nyksta akyse thumbup.gif

o aš doh.gif vakar pamiršau vaistų dozę sugerti. šiandien galvojau gerti, bet jau sidro išpliumpinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 08 15, 00:20)
kitai dukrai - miežis nyksta akyse  thumbup.gif

Vau, kaip fainai smile.gif

Pas mano dičkę (su kurios kosuliais kovojam) atsirado požymis, kuris buvo pasirodęs 8 mėnesių. Pūslelė akytėj, neskauda, neniežti, bet akytė stipriai paraudus ir matosi orinė pūslelė. Tada kūdikystėj nei vienas akių daktaras nežinojo kas tai, skirti vaistai neturėjo jokio efekto. Paskui pamažu dingo ir iki šiol (t.y. 7 metus) nebuvo pasirodę. Tai turbūt pats pirmasis sunegavimas, liga, kuris man buvo sukėlęs didelį nerimą. Pradedu galvot, kad grįžtam į pačią pradžią, kitoj savaitėj varysim pas homeopatę - įdomu kokia bus jos nuomonė.

Obuoliausia, ačiū. Bet kažką siųstis iš kažkur jėgų neturiu, o apie ligas skaityt jau visai nenoriu. Bandysiu gal Cofea stipresnę kitoj savaitėj imti. Galų gale tie psichoemociniai sutrikimai iš tikrųjų labai jau painūs.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 08 15, 16:08)
Pas mano dičkę (su kurios kosuliais kovojam) atsirado požymis, kuris buvo pasirodęs 8 mėnesių. Pūslelė akytėj, neskauda, neniežti, bet akytė stipriai paraudus ir matosi orinė pūslelė. Tada kūdikystėj nei vienas akių daktaras nežinojo kas tai, skirti vaistai neturėjo jokio efekto. Paskui pamažu dingo ir iki šiol (t.y. 7 metus) nebuvo pasirodę. Tai turbūt pats pirmasis sunegavimas, liga, kuris man buvo sukėlęs didelį nerimą. Pradedu galvot, kad grįžtam į pačią pradžią, kitoj savaitėj varysim pas homeopatę - įdomu kokia bus jos nuomonė.

o čia ne riebalinė liauka? kažkokią pūslelę tarp blakstienų ir MB turi, bet nei rausta nei skauda g.gif
Atsakyti
Pas mus ant rainelės.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 08 15, 21:45)
Pas mus ant rainelės.

blink.gif console.gif
Atsakyti