QUOTE(aniuta0515 @ 2009 08 08, 00:54)
vat ir man nepatinka, kai jau didelis vaikas su soske, ir nemanau kad tai yra gerai

bet dabar nenoriu pradet, nes mes dabar ne namuose ir po poros savaiciu mus laukia skrydis namo, galvoju, gal namuose, savoj aplinkoi, tai pasiseks geriau...
Dar toki klausimeli turiu, kaip manot, kai grisim namo, kada geriau pradet ar pacia pirma diena, kai bus daug ispudziu, vis del to kelione lektuvu, ilga kelione masina, apie 3 val pries lektuva ir val. po lektuvo, grizimas namo ( jau nebuvom daugiau nei 2 men.) susitikimas su namiskiais, ir t.t ar geriau palaukt darpora savaiteliu, kol pripras prie aplinkos?
Aš tai palaukčiau, ir taip vaikui daug įspūdžių,stresas dėl aplinkos pasikeitimo, o jei dar ir čiulptukas staiga dingtų
Prieš kelias dienas prieš vakarinį miegą paslėpiau savo sūnaus čiulptuką. Iš pradžių žaidė-nepastebėjo,kad jo nėra(naudodavo tik miegodamas),vėliau pradėjo prašyti,bet kadangi kalbėti nemoka tai apsimečiau,kad nesuprantu ko nori

Susitempė visus žaislus į lovą ir pirmą naktį be čiulptuko miegojom kartu,užmigo tik 12 nors šiaip eina miegoti 22 val.Antrą dieną jau geriau sekėsi,o dabar dar prašo prieš miegą čiulptuko,bet negaves pasikuičia ir užmiega.Beje ramiau miegoti pradėjo be čiulptuko

]Mano vaikis[/URL]