QUOTE(sega01 @ 2010 09 11, 18:43)
Oi mums su soske buvo
kadangi planuojam i darzeli,taigi tetis nusprende kad viskas reikia baigti soske,nesisejus i darzeli visi vaikai ciulps paskui,o kam reikia

Taigi tetis su svirkstuku ipyle i ja garstyciu svelniu,taigi pradzioje ji pamate kad joje kazkas negerai, bande nuvalyti,nejo,tada paspausti,kazkiek isbego,o tada i burnyte,kaip idejo,taip ir isiziojo patraukusi,soske iskrito,aisku jai truputi sokas

,na bet nieko kaip tik saukia tute,taip mes jai parodom i jos soske,ir ka ji ja svyst ant zemes,dar taip kelis kartus,ir nebereikia jos

Paksui ant galo galo,ta savo tute ismete lauk i suklyne
Aisku pamate viena diena parduotuveje mergyte su soskyte,tai ant visos parduotuves,tutee,tai as jai juk savo tute ismetei i siukliu kibira ir viskas pakolkas jos mums jau nebereikia,be jos gyvenam jau 1,5men.
begalo gera ideja reiks man ir bandyt, nes dantukai jau padygo, dabar tik antri kruminiai bet tikiuosi jie dar nedygs ir pavyks atpratinti, nes man baisu ziuret kai keliu metu vaikas su soske...
Mano nuomone vaikui negalima duoti soskes kaip nusiraminimo, kaip kazkuri mama rase jei neduodi soskes jauciasi nemylimas ir t.t tada atsiranda priklausomybes, priklausomybes atsiranda tada kai vaikas tik sunerimes girebiasi soskes, o kai uzauga atranda kitu budu nusiraminti...
as niekad nedaviau vaikui soskes kad ir kaip ji verktu ar rektu...Niekad nepratinau niekad nedaviau niekad ir nerekejo, jei labai isrekdavo(aisku ne del to kad soskes neduodu), tai imdavau koki daikta ir bandydavau ja sudominti, kai ateidavo apsikabindavau pamyluodavau, tada dingdavo visos asaros labai greitai!!!as tai vat taip suprantu vaikui isreiskiama meile, o ne tik cypt soske burnon ir vaikas tylus...
Nieko tikrai nenoriu izeisti tiesiog parasiau kaip amn atrodo