Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada soskei NE?

Paemiau ir nukirpau tiutes gala ir pasakiau kad nukando pele, tai vis dar pasinesiodavo, bet i burna nebekisdavo.
Atsakyti
mums taip lengvai neisejo atsikratyt. vakar atidavem sunukiui, viskas buvo gerai, kol atejo miego metas. migdemes nuo 22 iki pirmos nakties. bet galvoju nepasiduosiu, tegul uzmiega be jos. oj kiek buvo isteriju, kukciojimu, verkimu, manesmusimu, vis prase, o as sakiau, kad pas suniuka. pagaliau apie 1 nakties uzmigo, bet apie 3 prabudo su dar baisese isterija, ir vis klyne soskes. bandziau panesiot, ir paglostyt, bet nepadejo. nusprendziau visig nekankint vaiko ir issitraukiau atsargine. siaip dienom jos nereikia, tik migdymuisi, bet ir miega su ja, jei pameta iskart pabunda ir iesko verkdama. mums jau greit 2 metukai. bet jauciu dar draugausim g.gif
Atsakyti
Man kažkaip pasisekė ax.gif Pas mane ji soskinė buvo.Dieną naktį doh.gif Bet kažkaip vieną vakarą užsibrėžiau,ėmiau ir nedaviau cool.gif Migdėsi dvi valandas.Bet užmigo.Šiandien penkta para be soskės.Vienintelis minusas,kad ilgai neužmiega.Apie valandą laiko duodas lovytėj doh.gif Tačiau išmiega visą naktį neprabudus thumbup.gif maniškei 1m. ir 8 mėn.
Atsakyti
po truputi neduodavom ir palaipsniui atprato smile.gif mazdaug1.5 metuku.
Atsakyti
Mums paskutiniu metu soskes pradejo reiketi visa diena, nes ismoko sakyti ,,kur sose?" Zurnale paskaiciau, kad nuo soskes formuojasi blogas sakandis, tad emiausi priemoniu. Kaip ir kazkuri mamyte nukirpau soskes gala ir mes jau antra diena miegam ir gyvenam be jos thumbup.gif
Atsakyti
gerai, kai vaikas taip lengvai atpranta, nes mums nukirpimas nepadejo. paima soske, supranta, kad nepatinka nukirpta, sviedzia lauk ir prasideda isterijos ir soskes reikalavimai. vel pamato ja, vel paima, vel supranta, kad kazkas su ja ne taip, ir vel meta ir vel verkia, kad duotumet jai soske. diena neduodu, bet naktim tai nezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
Mums kaip buvo maždaug 1m ir 6 mėn naktį iškrito iš lovytės soskė(niekados nepamesdavo naktimis iš lovytės). Aš ją paimiau ir paslėpiau... Kitą dieną pradėjus reikalauti nešdavau prie lango ir sakydavom ATE Ate... Nebėra... Ir labai greitai atpratome.. Man pačiai buvo labai keista - nes be soskės jinai nebūdavo...

O kurioms nesiseka atsikratyti soske - mane mama tais laikais atpratino nuo soskės užtepusi garstyčių. lotuliukas.gif Pabandykit...
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
o mes nuo soskes atpratom taip kad sunelis patc ja pamete ,ir suprato kad jos nebera smile.gif nors anksciau as pati sakydavau kad pametei ,kad suniukas pasijame ,bet nieks nepadedavo rekdavo verkdavo ,iki pamėlynavimo doh.gif bet kai patc pamete viskas buvo kitaip ,tada jau patc visiems sake kad pamete tiute mieste lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertukas: 09 rugpjūčio 2010 - 09:02
kai buvo kazkur 1,5 metu pries einant dienos miego jis pradejo oziuotis. Rekt, verkt, ir visaip kitaip koncertuoti doh.gif paskui kad sviede per kambari soske... vat tada as jam ir pasakiau kad jei ismetei tai atbegs pelyte ir issines. daugiau tu jos nepamatysi schmoll.gif . Dar paemiau nunesiau ir parodziau kad soskes jau nera (kai nemate isidejau i kisene). Nuo to karto tik karta buvo pries miega prisimines, kad soske kazkada turejo. Taip lengvai ir paprastai mes su ja atsisveikinom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2010 07 29, 11:46)
Mums paskutiniu metu soskes pradejo reiketi visa diena, nes ismoko sakyti ,,kur sose?" Zurnale paskaiciau, kad nuo soskes formuojasi blogas sakandis, tad emiausi priemoniu. Kaip ir kazkuri mamyte nukirpau soskes gala ir mes jau antra diena miegam ir gyvenam be jos  thumbup.gif

labai geras variantas nukirpt gala,ir veiksmingas drinks_cheers.gif as savo nekirpau bet ji turi viena soske ir pati jau atkando.nusprendziau daugiau nepirkt.diena net neprisimena.o vakare klausia kur soske.tai visalaik prizadu kad rytoj eisim pirkt nauja o dabar miegok. doh.gif vat kokia esu melage mamyte blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretta22: 10 rugpjūčio 2010 - 15:39
mes vakar paskutine soske kazkur praganem biggrin.gif kadangi jau anksciau pratindavau pietu miegelio eiti be soskes, tai vakare kazkaip nebuvo sunku uzmigti, bet nakti irzlesne buvo... snd vel pietu miegeliui uzmigom be soskes ir jau tuoj bus 4h kaip miega thumbup.gif bandysim ir toliau be tiutes gyvent smile.gif
Atsakyti
musu kleckas niekada nebuvo megėjas čiulptuko, bet kai dygo dantys vis pakramtydavo, taciau karta ejom pasivaiksčioti ir jis čiulptuką išmetė, nuo to laiko ir nedaviau pasakiau, kad viskas išmetei ir nebėra. Ir nereikalauja. Mums buvo 1m. ir pora kokiu dieneliu. Dar kazkuria diena rado zaislu dezeje toki čiulptuką, zaidimams duota, ir pamirsau paimti, galvojau kad isides i burna, bet pasiziurejo ir numete. Kazkaip super lengvai.
Atsakyti