Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada soskei NE?

QUOTE(laurinux @ 2010 07 08, 18:09)
Pabandykit kirpt tiutės galą po truputėlį,  daug kam pasiteisino toks būdas. O beje, jau tokio amžiaus vaikelis ir protelio turi, tai pabandykit mūsų variantą: išmeskit į šiukšlinę, gal padės ir nebereiks. Arba atiduokit kačiukui, šuniukui, kartu išmeskit pro langą ar dar ką nors sugalvokit, kad vaikas suprastų, kad jos nebėra, drąstiškai atimti tikrai nerekomenduočiau - įvarysit vaikui stresą.

P.S. Neseniai buvom zoologijos sode, tai matėm beždžionėlės narve gal 5 soskes. Tai taip ir nesupratom, ar beždžionėlė atėmė, ar patys vaikai ten įmetė, bet tai irgi variantas su tiūte atsisveikinti  smile.gif
Nenuleiskit rankų, tikrai manau , kad kažkuris variantas ir jums padės  mirksiukas.gif Sėkmės  4u.gif

bandem ja pacia isprovokuoti kad ismestu tai daeina iki siukslines nes sakom ismeskm tute eisim i lauka nebereikia tai ji nueina atidaro siuksliu deze susinervina trenkia durimis pareina ir pasideda soske kur nors saugiai. labai bijau kad nebutu koks isterijos priepuolis jei ismesim.
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 10, 01:58)
Mano sunelis soskes taip ir ne paeme, bandziau duot pora kartu tai spjaudavo lauk, atseit patys ta guma ir valgykit o man papukas skaniau.As tai kazkaip tiesa sakant nesuprantu kam jinai reikalinga...

siaip soske gerai palengvina mamai darba. nuramina vaika. bet kai jos atsikratyti reikia tai tikras vargas. As ir girdejusi apie atvejus kad vaikas tiesiog spjauna soske o tevai bando vis tiek duoti bet galiausiai nusiramina nes vaikui jos tiesiog nereikia.
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2010 07 09, 19:42)
Na buna tokiu atveju,jei nieko nesiimi ir nedarai vaikas iki beveik 4metu su soske neissiskiria, mano nuomone, kad kiekvienu tevu pasirinkimas nuo kada ir kaip, atpratinti vaikuti nuo soskes, taip pat kaip mokiname vaikuti slapintis ant puoduko, juk jei  nesiimtume kokiu nors priemoniu, vaikutis neaisku iki kokio amziaus vaiksciotu su "papmersu" g.gif  Taip kad as nemanau, jog  norint ji kazko ismokinti ar nuo kazko atpratinti  imantis kazkokiu budu, vadinama vaiko virkdinimu ir pan.  rolleyes.gif

na, ant puoduko juk irgi nepratinam per prievarta smile.gif Juk jei sodinsi vaika ant puoduko su verksmais, klyksmais ar pan, kazin, kaip baigsis tas atpratinimas.
Viskas savo laiku ir savaime mirksiukas.gif
Bet paaiskint vaikui, kad soske tokiam amziui nera labai grazu, manau yra gerai. Kaip ir su pampersu 5 meciui nera grazu vaiksciot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2010 07 10, 13:52)
na, ant puoduko juk irgi nepratinam per prievarta smile.gif  Juk jei sodinsi vaika ant puoduko su verksmais, klyksmais ar pan, kazin, kaip baigsis tas atpratinimas.
Viskas savo laiku ir savaime mirksiukas.gif
Bet paaiskint vaikui, kad soske tokiam amziui nera labai grazu, manau yra gerai. Kaip ir su pampersu 5 meciui nera grazu vaiksciot mirksiukas.gif

Na pritariu, per prievarta to nederetu daryti, tada neaisku kaip viskas gali baigtis, manau kad ir pasekmes po tokiu dalyku atsiranda, jei per prievarta kazko mokinti, atpratinti ir pan. Tik aisku tiem dalykam manau yra ribos mirksiukas.gif
Atsakyti
maniske su soske draugavo iki 3 metu. Zinau, kad dantukams negerai, bet ji niekaip neuzmigdavo be jos ar siaip kai neramu budavo reikedavo. Po to savaime vienos issimete, kitos suplyso ir kai dingo paskutine tai sakiau, kad naujai pirkti nera pinigeliu, kokia savaite buvo sunkesne, nes vis prisimindavo, po to vis reciau, o po to visai pamirso.
Atsakyti
Mano gėlytei 1m.9mėn vis dar draugauja su soskėm. Dienos metu ji jos neima, einant pasivaikščioti irgi neimam, bet užmigti be jų negali..
Atsakyti
Maniskei 1.5 dar draugaujam, kai einam nakciai miegoti bigsmile.gif
diena is tolo nereikia, tai manau, kad po truputi bandysim atsikratyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na va mes pagaliau jau visa savaite kaip be soskes, net neprisimena kad tokia butu, na bet truputi bijau jei budama su vaikais pamatytu pas kazkuri soske, tai tuomet nezinau kaip reaguotu g.gif Bet siai dienai mums jos nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
Na o mes soskes nebeciulpiam nuo 1m.8men - dabar mano berniukui 2 metukai. O atpratinimas buvo gana paprastas, paslepiau viena diena ryte ir viskas, pietu miega sekesi labai sunkiai uzmigti, bet jau nakciai jis jos nebeieskojo, pasiseke, kad nebuvo dideliu skandalu ax.gif
Atsakyti
Mes nebeimam papkio nuo 1 m.8 men. thumbup.gif ,o buvo taip:kompanijoj viena drauge padaze papki i druska ir padave dukrytei,aisku,jai nepatiko,sako "kaka",kadangi pro sali bego suo,as atseit jam ir "numeciau" papki,savaite dar prasinesiojau kartu,bet tik jai atsiminus apie papki,pati sakydavo "teu auau" ir viskas,tuo ir baigesi,negalvojau,kad taip greit pavyks smile.gif
Atsakyti
atejau pasiskaityt patarimu, mum katik metukai suejo, o jau noreciau,kad vaiks su tiute atsisveikintu smile.gif
Atsakyti
va ir mums atejo laikas atsisveikint su tiutiu.maniskiui beveik 1,5 metu.tai vakar jis i siuksline pats ismete tiuti.o kai atejo laikas miegot, visur ieskojo, pasakiau,kad pats ismete...suprato mano dickis ka padare-vis kartojo, kad nebera tiutio. tai sunkiai sianakt buvo doh.gif miegojom kartu. na ziuresim kaip toliau eisis.
Atsakyti
Pas mus aciu Dievui tokiu problemu nera ax.gif jau nuo gimimo soskes neimdavo rolleyes.gif per prievarta kartais sukisdavau, kai verkia, taip tai neimdavo, o tiek ju buvau pripirkus biggrin.gif
Atsakyti