Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (5 tema)

QUOTE(tusiukas8 @ 2009 07 29, 01:19)
http://www.poilsis-sventoji.lt/
dar cia dairiausi, visai nieko kotedziuko kambariukai. Musu seimynai 2 suauge 2 vaikai siule keturvieti uz 140 parai

mums uz tiek pat dvivieti siule...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 07 29, 14:40)
mums uz tiek pat  dvivieti siule...

kam jus imat tokius brangius..gi ten tik pamiegot einat..cia juk ne namai.o jura smile.gif
Atsakyti
Mes siuo metu Sventojoje. Orai puikus, prie juros vejota, bet kuopose kaip tik. Issinomavom kambariuka: 3 vietis su visais patogumais uz 75 lt.
Atsakyti
Mes buvome Sventojoje nuo liepos 18 iki 27 dienos, puikiai praleidome laika wub.gif orai buvo geri thumbup.gif tik pora dienu jura buvo audringa ir nesvari schmoll.gif bet tom dienom vaziavome pas Juozapa, kita diena i Vienkiemi, tai ir smagiai papramogavome smile.gif 6dieni buvome Titaniko gimtadieni, tai buvo super sou ir skanus tortas cool.gif

Palangoje, nelabai patiko pakeisti Basanaviciaus gatveje zibintai g.gif bet buvo smagi kelione laivu i atvira jura wub.gif

gyvenome Limetoje, iki juros 5 min, papludimi smeliukas, pasaka wub.gif jokiu akmenu schmoll.gif o kai ejome uz tilto, tai ten nelabai man patiko pliazas g.gif

ka galiu pasakyti apie Limeta, jau reikia remonto g.gif nes kiek kartu vaziuojam vis tas pats, jokiu pokyciu unsure.gif bet svarbiausia, kad svaru ir erdvu rolleyes.gif

O Sventoji man patinka, nes ramu ir jauku wub.gif didelis pliazas thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos,gal kuri galėtumėte man padėti,nes pamečiau šitos sodybos numeriuką doh.gif Idedu foto gal kuri atpažins,jinai yra Monciškėse,ošupio take,netoli jos yra invalidų draugija.Būčiau labai dėkinga,jei kas turėtų numeriuką tos sodybos

http://public.fotki....os/img0975.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 29 liepos 2009 - 20:39
Mes dabar kaip tik Sventojoj. Mums asmeniskai tai Sventoji liuks! Jau keli metai apsistojam Juros g. 28, netoli vandens boksto. Iki juros 3 min. Super. Salia dvi kavines, dvi parduotuves. Mes imam 2-ju kambariu butuka su mini virtuve, nes su dviem vaikais. Yra visi imanomi patogumai. Yra ir vieno kambario. Kainos nuo 120 iki 180 lt.
Atsakyti
Vakar grįžom iš Šventosios, tai galiu pasakyti kad kainos kambarių nuomos tai tikrai nekritę. Jei nors kiek normaliau tai visi prie kelio siūlantys prašo nuo 30Lt. Na yra ir pigiau kur viskas bendra....
Poilsiautojų tai tikrai nemažai, gal kad orai pasitaikė neblogi.
Kavinėse kainos irgi įvairiai, tiesiog reikia ieškoti. Netgi kur pernai lyg ir pigiai prie Policijos valgėme kavinėje, tai šiemet net ten brangiau pvz. dienos sriuba 3,90lt. blink.gif
Tai jau geriau į Galera ten dienos pietūs iki 17val. pigiau ir atmosfera fainesnė.
Mes buvom su šeima keturiese ir radom pas žmogų privačiam name trivieti su plius papildoma sulankstoma lovelė vienai nakčiai viso 70lt , WC ir dušas ant trijų gal kambarių, bet neteko eilėje laukti smile.gif
Atsakyti
širšių tai nėra šiemet visai biggrin.gif nei uodų nebuvo thumbup.gif
o pernai tai tikrai buvo baisu su vaikais. paplūdimyje širšės puolė ir puolė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2009 08 02, 09:42)
Na reiktu pamatyt kaip atrodo mano vaikuciu (ypac maziausios) rubeliai vakare ir bus aisku kame problema smile.gif

Tada ieškokit būsto su skalbykle 4u.gif Kiek buvau Šventojoje, neteko matyti skalbimo paslaugų, nebent, kaip kažkas rašė, bandyti tartis su kuo nors privačiai g.gif
Atsakyti
gyvenant pas šeimininkus manau, jie tikrai paskolintų savo skalbyklę, kad ir už mokestį rolleyes.gif o gyvenant viešbutuke, tai skalbykla turėtų būt biggrin.gif bent Palangoj mes turėjom.
bet drabužėlių vaikam prisidedu visokių ir nemazai, tai bėdų nebuvo. tą patį vakarą su rankom praskalaudavau ir kita diena vel švaru. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 08 02, 10:34)
gyvenant pas šeimininkus manau, jie tikrai paskolintų savo skalbyklę, kad ir už mokestį  rolleyes.gif o  gyvenant viešbutuke, tai skalbykla turėtų būt  biggrin.gif bent Palangoj mes turėjom.
bet drabužėlių vaikam prisidedu visokių ir nemazai, tai bėdų nebuvo. tą patį vakarą su rankom praskalaudavau ir kita diena vel švaru. biggrin.gif

Sutarem, kad vaziuosim pradzioj pora dienu, paskui ziuresim ka iseis susitart ir nuo to priklausys ar liksim.
O del skalbimo juk ne vien vaiku rubai yra. Mano pacios reikia kasdien skalbti, neturiu 15 poru kelniu ir dvigubai tiek maikuciu... O dar ranksluosciai. Neprisivesi gi 50, o bent jau as na gal antra diena galeciau ta pati ranksluosti i pliaza nusinest, bet jau trecia niekas manes neprivers to daryti schmoll.gif
Nemanau, kad va atostogos, tai galiu apsileisti... O kita vertus man atostogos ir neturiu jokio noro vakarus leisti skalbdama rankomis kruvas drabuziu ax.gif
Atsakyti
Vija, tai tik du variantai - arba vežatės daugiau, arba mokat daugiau ir turit variantą su skalbykle. mirksiukas.gif Manau, Šventojoj tikrai yra butų su skalbyklėm smile.gif O gyventi vienur ir lakstyti kažkur kitur, kad galėtum išsisklabt+išsidžiovint, nunešt-parnešt - man irgi neatrodo labai jau atostoginis variantas.

Aš paprastai vežuosi kiekvienam po 2 rankšuolsčius (kad būtų galima pakeisti), vaikams po kokius 5 šortus, kelias ilgas kelnes, krūvą maikučių, po dvejus maudymukus , po pora šiltesnių megztukų, striukes, minimum dvejas poras apavo (basutės ir crocsai)... Susidaro nemažai, bet koks skirtumas, kai mašina važiuoji ir kai viduj viską sudėti yra kur bigsmile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 rugpjūčio 2009 - 10:57