Ir as grizau is Sventosios. Ogi gyvenama plota ieskojome tenai:
1. Kadangi buvome tik 2se ir su automobiliu, apvazinejom su pakeles siulytojais ne viena vieta. Isvada - pakelese stovintys brangininkai
2. Vaziuoji per gatveles ir ziuri, kur vietu yra. Mes taip ir radom Gyvenom pas Leopolda, taip atrodo vadinasi.
3. Kainos nuo iki, nuo protingu iki visai rysio su protu neturinciu.
Kalbejau su seimininke, ji labai nustebo, kada pradejo zmones eiti ir klausti, ar yra vietu, sako, arba pastovus klientai, arba zmoniu nebudavo, kad ateitu ir ieskotu nakvynes...
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 16, 12:02)
o kokios vaivorykštėj kainos , mes ten netoliese vaikštinėjom ir man iš pažiūros visai patiko
Lova 30Lt, mes turejom pasieme dvivieti, mokejom 60Lt parai, su tualetais namuku negavom, nes yra uz tokia pat kaina, 2-iem kambariam 1-as tualetas, kriaukle, bet lyg tais ten terasos nera, kuri man taip patiko, nes ir lauko baldai yra, ten kavyte gerti neralus dalykas, dabar prisiminus nostalgija apima
O berods 4-ietis, su visais patogumais kambaryja 150Lt parai. Mano manunymu kokybe gerokai pralenkia kaina
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2009 08 16, 22:53)
O tulikai tie patys TOI-TOI stovi, ar jau pakeite?
Tualetai tie bendri normalus, tvarkingi, prie kriaukliu muilas, nepalyginsi su energetiko, pernai teko ten buti
Dusas 6Lt 15min.
Virtuve normali su karstu vandeniu, keptuves yra. Zodziu man ten patiko Vaivorykstej
Sveikos,
Mes grįžom iš Energetiko, gyvenom keturviečiam namelyje, na, ką galiu pasakyti, jeigu neilgam, viskas puiku, nes pernelyg nekreipi dėmesio į sąlygas, juk atvažiuoji būti prie jūros, o ne namely tupėti , vienas esminis minusas- wc, bjaurūs, purvini, reikia laukti eilėj, teko net žiaugčioti virtuvė taip pat prasismelkusi įvairiausiais nemaloniais kvapais, na, bet nieko tokio, išverdi ggreitai ką vaikams, ir viskas.
Puikiausia, kad jūra prie pat, o ir užsinorėjus į wc(kas man, , dabar itin aktualu) iš kopų nueini iki jų per porą min. (deja, į tuos pačius smirdinčius ).
Mes buvom dvi paras, tai viskas buvo liuks, iškskyrus tą nelemtą wc. Kitą vasarą, jei vyksime ilgesniam laikui, rinksimės nakvynę tik su patogumais.
Gero poilsio visoms
Papildyta:
Tiesa, pamiršau paminėti, rezervuojant namuką tel. moteriškė pasakė, kad kaina 100 Lt parai, tiek ir pervedžiau avansu, nuvykus už antrą parą paprašė sumokėti tik 60 Lt, tai mes ir nesiginčiijom turbūt kainas nustatinėja, kaip joms užplaukia
Mes grįžom iš Energetiko, gyvenom keturviečiam namelyje, na, ką galiu pasakyti, jeigu neilgam, viskas puiku, nes pernelyg nekreipi dėmesio į sąlygas, juk atvažiuoji būti prie jūros, o ne namely tupėti , vienas esminis minusas- wc, bjaurūs, purvini, reikia laukti eilėj, teko net žiaugčioti virtuvė taip pat prasismelkusi įvairiausiais nemaloniais kvapais, na, bet nieko tokio, išverdi ggreitai ką vaikams, ir viskas.
Puikiausia, kad jūra prie pat, o ir užsinorėjus į wc(kas man, , dabar itin aktualu) iš kopų nueini iki jų per porą min. (deja, į tuos pačius smirdinčius ).
Mes buvom dvi paras, tai viskas buvo liuks, iškskyrus tą nelemtą wc. Kitą vasarą, jei vyksime ilgesniam laikui, rinksimės nakvynę tik su patogumais.
Gero poilsio visoms
Papildyta:
Tiesa, pamiršau paminėti, rezervuojant namuką tel. moteriškė pasakė, kad kaina 100 Lt parai, tiek ir pervedžiau avansu, nuvykus už antrą parą paprašė sumokėti tik 60 Lt, tai mes ir nesiginčiijom turbūt kainas nustatinėja, kaip joms užplaukia
Mes penktadieni vaziuojam i Vilnele Salygas ten turim superines , net ir noredamas nerasi prie ko prikibti Gal tik pati Sventoji kliuna su savo siukslynais, piktzolynais Gal kas uzmatet kokia kulturine veikla nusimato nuo 21d. -gal spektaklis koks ar koncertas, paroda..
QUOTE(Nirida @ 2009 08 18, 11:38)
Lova 30Lt, mes turejom pasieme dvivieti, mokejom 60Lt parai, su tualetais namuku negavom, nes yra uz tokia pat kaina, 2-iem kambariam 1-as tualetas, kriaukle, bet lyg tais ten terasos nera, kuri man taip patiko, nes ir lauko baldai yra, ten kavyte gerti neralus dalykas, dabar prisiminus nostalgija apima
O berods 4-ietis, su visais patogumais kambaryja 150Lt parai. Mano manunymu kokybe gerokai pralenkia kaina
Mes gyvenom taip pat dvivietyje, bet kadangi buvom su mažu vaiku, tai parūpino su tualetu, bet be terasos
Šiaip mums irgi patiko, turbūt geriausi nameliai šventojoj, nes kai padarėm ekskursiją per šventąją, tai plaukai šiaušėsi nuo tų baisių namukų....Kaip buvom prieš 10 metų taip ir stovi griuvenos netvarkytos..baisu
QUOTE(MO @ 2009 08 18, 14:05)
100 Lt parai, tiek ir pervedžiau avansu, nuvykus už antrą parą paprašė sumokėti tik 60 Lt, tai mes ir nesiginčiijom turbūt kainas nustatinėja, kaip joms užplaukia
kad ir keturvietis, bet kaina iš kosmoso gelmių-praėjom ir pro energetiko kvartalą-tikrai baisu
O mews vakar parvezem is Sventosios jums lietaus
Net ir tornada juroj susisukusi matem, gelbetojai vis "maldavo" besimaudanciu lipti is vandens. Tokio gamtinio reikalo maniau Lietuvoj nepamatysiu plika akimi, ale klydau...
Net ir tornada juroj susisukusi matem, gelbetojai vis "maldavo" besimaudanciu lipti is vandens. Tokio gamtinio reikalo maniau Lietuvoj nepamatysiu plika akimi, ale klydau...
Mes radom apie 2km nuo Sventosios centro tokia sodyba su nuomojamais nameliais. Kadangi pajuryje mums buvo per salta ir ten labai trumpai budavom, namelyje ir prie jo praleidom daug laiko. Ten smelio deze pilna zaislu, supynes, traktorius minamas. Geriau su vaikais ir but negalejo Beje seimininke ir rubus pora kart isskalbe Tualetai ir dusai lauke, bet nesudare problemu. Taip pat buvo virtuve nemaza, pilna visokiausiu indu. Namelyje 2 dvigules sofos, lova ir dar fotelis (nezinau ar iskleidzimas), saldytuvas ir spintele. Dar stalas ir kedes, kuriuos galima laikyti tiek viduj, tiek lauke. O kainavo mum 80Lt/parai. Uz nameliu laukai, ganesi karvyte, kuria mergytes eidavo vis pamaitint. Kitoj pusej netoli miskas. Jei dar kada vaziuosim LT i pajury butinai grisim ten pat
Kiemas
Namelis
Kiemas
Namelis
QUOTE(Medute55 @ 2009 08 18, 15:42)
Mes penktadieni vaziuojam i Vilnele Salygas ten turim superines , net ir noredamas nerasi prie ko prikibti Gal tik pati Sventoji kliuna su savo siukslynais, piktzolynais Gal kas uzmatet kokia kulturine veikla nusimato nuo 21d. -gal spektaklis koks ar koncertas, paroda..
berods 22 ar 23d bus rodomas jungtinis lietuvos teatru spektaklis "Amerika pirtyje".
Gal Vija23 galėtumėt tos sodybos tel .nr. ar adresą.
QUOTE(graazke @ 2009 08 18, 21:19)
jo butu neblogai
QUOTE(graazke @ 2009 08 18, 20:19)
Kad zinokit neturiu nei adreso, nei telefono Telefona rasiu veliau, o kur randasi galiu parodyti. Bent jau kol mes buvom nei karto nebuvo taip, kad visi nameliai butu pilni, tai as ir kitakart jei vaziuosiu tai taip, neuzsisakiusi. Tuo labiau, kad man atrodo, jog kaina priklauso nuo to kaip seimininkei patiksi Pvz mums is pradziu pasake jog 100, o kai apziurejom ir pasakem, kada norim namelio, sako 80. Dar gerai, kad gali atvaziuot kad ir 9 ryto jei yra tusciu nameliu, o isvaziuot tik tos dienos kai jau turi isvaziuot vakare.
Reikia netrukus pravaziavus 'Nendrine pastoge', is kart uz misko sukti i desine ir tada kaireje matysis tas oranzines spalvos namas, bei namukai.
labai gerai skamba .lauksim telefoniuko