Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (5 tema)

QUOTE(VAIDAZ @ 2009 08 12, 18:41)
Patalynės nesivežiau, sakiau, kad jeigu ka, nusipirksiu maximoj. Patalynę, beje, visai nebloga davė, ir jei daugiau nei vienai nakčiai nemokamai, o jei vienai nakčiai, tai penki lt. O vat dėl "adijalų" tai namukuose yra po du žmogui, bet tokie baisūs...
Mat mieli tautiečiai juos nešasi į paplūdimį, kad karališkai pailsėt... doh.gif
Dušas penkiolika min aštuoni lt... Nebuvau, su vaikais baseinėlį mažą iš maximos pasiėmę buvom, jame turkšdavomės, vandenį nešėmės iš jų vandentiekio, beje, gėrimui netinkamas. Būtinai reikia nusipirkt kokį penkialitrinį geriamo parduotuvėj.

labai ačiū už info 4u.gif dabar beliks bijot, kad nebūtų sujungtas namelis, nes važiuojam keturi suaugę ir du pusantriniai vaikiukai su maniežais g.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar grizom ,is Sventosios ,buvom ''Salduves''poilsio namuose,uz trivieti 100lt,buvo patalyne-baltute thumbup.gif ,kiekvienam po du ranksluoscius,dusas,wc,kiekviename aukste virtuve,televizorius fojie smile.gif aplinka tvarkinga,zodziu super pailsejom biggrin.gif oras buvo puikus smile.gif masinos aiksteleje aptvertoje teritorijoj,kuria saugo du sunys :)iki juros kokios 5-7min,nors man tas atstumas nera svarbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 12 rugpjūčio 2009 - 19:49
QUOTE(VAIDAZ @ 2009 08 12, 18:41)
Patalynės nesivežiau, sakiau, kad jeigu ka, nusipirksiu maximoj. Patalynę, beje, visai nebloga davė, ir jei daugiau nei vienai nakčiai nemokamai, o jei vienai nakčiai, tai penki lt. O vat dėl "adijalų" tai namukuose yra po du žmogui, bet tokie baisūs...
Mat mieli tautiečiai juos nešasi į paplūdimį, kad karališkai pailsėt... doh.gif
Dušas penkiolika min aštuoni lt... Nebuvau, su vaikais baseinėlį mažą iš maximos pasiėmę buvom, jame turkšdavomės, vandenį nešėmės iš jų vandentiekio, beje, gėrimui netinkamas. Būtinai reikia nusipirkt kokį penkialitrinį geriamo parduotuvėj.

doh.gif doh.gif doh.gif Kaip taip galima ilsetis g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,aš su savo šeimyna atostogavome Monciškėse,nameliuose.Para 70lt,bet labai patiko,tereikėjo vežtis švarią patalynę ir maisto,nes daugiau viskas buvo,nuo šaukšto iki muštinių keptuvės,na tik laukinis toletas,bet ir tas gerai prižiūrėtas.Šeimininkė labai gera moteriškė thumbup.gif Žodžiu jei ne lietus dar būtume ir pabuvę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2009 08 12, 23:01)
Sveikos,aš su savo šeimyna atostogavome Monciškėse,nameliuose.Para 70lt,bet labai patiko,tereikėjo vežtis švarią patalynę ir maisto,nes daugiau viskas buvo,nuo šaukšto iki muštinių keptuvės,na tik laukinis toletas,bet ir tas gerai prižiūrėtas.Šeimininkė labai gera moteriškė thumbup.gif Žodžiu jei ne lietus dar būtume ir pabuvę ax.gif

Gal kokiu foto turi g.gif
Atsakyti
Turiu,bet cia nemoku ikelt 4u.gif
Atsakyti
per www.radikal.ru patogu, po to zalia nuoroda cia nukopijuot tereika.
Atsakyti
http://images49.fotk...icture79-vi.jpg

Stai tokiuose namukuose gyvenome thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 13 rugpjūčio 2009 - 18:10
QUOTE(Donma @ 2009 08 13, 20:09)

Jai gali kokius kontaktus blush2.gif
Koks atstumas iki juros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jankeliukas: 13 rugpjūčio 2009 - 23:15
QUOTE(Donma @ 2009 08 13, 19:09)

prašyčiau ir aš kontaktų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va grizau is Sventosios, tai galiu pasakyti, kad i Pro kastona kojos daugiau nekelsiu. Ten tokios salygos, kad baisu, o dar neskaitant to, kad lovoj gyvena blakes, kurios mane ir vyra suede taip ziauriai, kad reikejo ir mediku pagalbos doh.gif visa laime, kad savo maza kudiki migdziau jos manieze, o tai buvo kilusi mintis pasiimti ir pas save i lova doh.gif
Apie viska nuo pradziu, pries 2 savaites pasiskambinau ir rezervavau 2 dviviecius kambrius su visais patogumais, virtuve, dusu ir t.t. na kad butu tikrai geri kambariai, dar pasakiau, kad man reikalingas pirmas aukstas, nes busiu su kudikiu, uztikrino, kad bus, uzsirase duomenis ir t.t. turejom ten buti pirmadieni, o penktadieni ji man skambina ir sako, kad ji ten kazka susimaise ir negali duoti dvieju dvivieciu, pasiule viena dvivieti ir viena trivieti kambari, na as sutikau. Pasiklausiau kada atvykti, sako kada norit, sakau busim apie 14 val. ar bus jau viskas paruosta, taip taip taip. Na ka ramia sazine ir isvaziavom, nuvaziavom jau po 14 val. prisistaciau, ji tokia pasimetus sako turiu kelis dar kambarius, tai gerai sakau, mes rezervave buvom, ji kogero to neisgirdo, nuvede i trivieti kambari, ten jis ant garazo antram aukste, laiptu statumo nemoku apsakyti, kambariukas man labiau dvivieti primine, nei trivieti, sakau gerai imam, kur bus kitas (mano tevams) sako dar nelaisvas, kaip tai sakau, na va sako isejo i pleza ir raktu nepaliko doh.gif kadangi buvom labai alkani ir maziuke miegoti norejo nusprendem valandziuke pasivaikscioti po Sventaja ir papietauti. Grize jau radom ir ta kita kambari laisva, ten ju tam gyvenamam name, nu bet kai parode kambari, tai vos is smarves nenukritau, nuo dulkiu net nosi riete blink.gif paprsatas kambarys su dvigule lova ir senovine ju spinta, kuri perisismelkus naftalinu doh.gif pabandem dar paieskoti kazko geresnio, bet viskas buvo rezervuota, na ka apsistojom ten. Bet ta moteriske vis dar nesuprato, kad cia atvaziavo tie,kurie buvo rezervave, ji tik vakare manes paklause ar Jus busit N... sakau taip, nu va sako, tai ir palikau Jums tuos kambarius (nu pamascius, jei mes nebutumem mes, tai kas tada, ji tuos kambarius butu isnuomavus kitiem? g.gif ) Iejus i kambari visu pirma nusivaliau visur dulkes, nes nzn kiek laiko nebuvo valyta, norejau issisluoti grindis, ale neradau jokio daikto panasaus i sluota, sumetem klumsius ir prie juros. Grizom velai vakare, norejau uzsivirti vaikui vandens misinukui, bet kai pamaciau koks sluoksnis kalkiu virdulyje, atsisakiau tos minties doh.gif teko eiti pirkti naujo savo virdulio, tiesa dar pries isvykstant as ir ta jos virduli nupirkus citrinos rugsties isvaliau doh.gif saldytuvas buvo tik pas mus, tai vaiksciojom vieni pas kitus valgyti ar arbatos gerti, nes pas tevus nebuvo nei virdulio, nei saldytuvo, nu zodziu nieko, wc ir dusas bendras doh.gif kvapas kambaryje apsaugok Dieve blink.gif vakare pabandziau nusiprausti po dusu, kai pamaciau koks grybelis aplinkui duso kabina, tai kazkaip be tapkiu eiti atsoko noras doh.gif Rankas plautis kriaukleje irgi buvo baisu, nes bega per apacia vamzdzio viskas, tai tuo paciu ir kojas nusiplauni lotuliukas.gif O smagiausia buvo nakti, kadangi miegojau prie pat lango, tai galima sakyti nemiegojau, langai ten neuzsidaro, nes issbrinke ir besidarinedamas langas visa laika girgzda doh.gif gerai, kad mano maziuke kietai miega, tai jai netrukde tas gyrkst gyrkst... ryte po miego poros valandu atsikelus pajutau, kad mane kazkas suede blink.gif visas kojas nieztejo taip, kad net baisu, o aplink ikandima buvo taip sutine, kad kaip guzai atrode, na pagalvojau uodai, bandziau ju ieskoti, bet neradom. Visa diena praleidom prie juros, namo tik misinuko pasidaryti parlekdavau. Sekancia nakti vel tas girgzdejimas lango ir kai jau atsibudom prasvitus juokinga nebeatrode, abu su vyru tokie sutine ir sukasti atsikelem, kad net baisu buvo ziureti, tik veidas ir rankos nepaliestos, apziurejau maziuke, viskas gerai, jai nieko. Na ka susimokejom moteriskei uz tevu kambari 50 lt uz musu 80 lt mirksiukas.gif blink.gif nenorejau gincintis, tik kuo skubiau pas daktarus, grize apsilankem pas medikus ir ka jus manot, ogi mus suede blakes, kurios gyvena lovose blink.gif israse tepaliuku visokiu ir sake po 10 dienu turetu praeiti blink.gif o niezejimas o skauda, fui... Tai vat tokie mano atsiliepimai apie Pro kastona, mano kojos daugiau ten nebus ir kitiems nesiulau, mes gi uzsisakem du dviviecius kambarius su visais patogumais, atskira virtuve (o viruve buvo bendra, ten irgi baisu, viskas apmauroja, nevalyta) ir t.t. ir buvo pasakyta, kad kaina nesvarbi, o ka gavom blink.gif
Turiu ir nuotrauku pridarius, bet gal jusu geriau nesiurpinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 14 rugpjūčio 2009 - 12:57
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 08 14, 01:14)
Jai  gali  kokius  kontaktus blush2.gif
Koks  atstumas  iki  juros g.gif

Na nedidelis,už tų namelių yra pušyniukas jame dar galima palapinę pasistatyti ir škart už pušyno dar keli žingsniai ir kopos bigsmile.gif Mes ten buvome pirmą kartą ir sakau labai patiko,ir šeimininkė gera ir kas svarbiausia tereikia savo patalynės ir maisto,sakau kad ne tas bjaurus oras tai dar būtume buvę bigsmile.gif O kontaktus galiu duoti 8676 36455,8676 36453 mirksiukas.gif
Atsakyti