nu jei neklystu, tai SWED BANKAS tikrai yra, ten kur knygynas. ieini i vidu, tai salia knygyno ir yra bankomatas. nu bent jau pernai jis buvo tikrai.
o kas liecia vila inga, tai jau cia labai daug komentaru buvo apie ja ir kiek skaiciau, tai visi geri. netingek pasiskaityt nors zinau, kad daug laiko uzims kol viska perskaitysi
P.S. vakar kalbejau su drauge, tai sake, kad lyja sventojoje. bet atrodo svtg vel gera ora pranesa.
QUOTE(wetta @ 2009 08 12, 10:57)
gal kam teko pabuvot vila-inga?kokie butu atsiliepimai,mes uzsirezervavom nuo penktadienio,beje gal kas nesenai esat gryze is sventosios?kokie oreliai?labai bijom susalt
manau šilti rūbai pravers, mes pirmą naktį vos nensnusikalenom , sušalom juodai miegojom nameliuose , tai kitą dieną antklodžių daugiau paprašėm, , ir vakare sėdint lauke megztukai labai praverstų, mes išvarėm kaitintis tai galvojom nesušalsim, suėjo pledai lauke sėdint
QUOTE(narute @ 2009 08 12, 11:28)
nu jei neklystu, tai SWED BANKAS tikrai yra, ten kur knygynas. ieini i vidu, tai salia knygyno ir yra bankomatas. nu bent jau pernai jis buvo tikrai.
o kas liecia vila inga, tai jau cia labai daug komentaru buvo apie ja ir kiek skaiciau, tai visi geri. netingek pasiskaityt nors zinau, kad daug laiko uzims kol viska perskaitysi
P.S. vakar kalbejau su drauge, tai sake, kad lyja sventojoje. bet atrodo svtg vel gera ora pranesa.
na mes vietinių klausėm ne vieno ir visis pasakė, kad nėra tai patys žygių ir nedarėm ir neieškojom
šiuo metu ne kokios atostogos, šlapia, klp dabar nelyja, bet pylė visą naktį ir iki pat dabar , bet lyg savaitgalį vėl atšils
Sveikos, aš su savo merginomis gryžau po savaitės iš Šventosios. Dėk Swedbanko, tai jo nėra, ar tiksliau pasakius, nebėra... Iš Seb nusiėmus pinigėlių dešimt lt nuskaičiavo.
Dar apie kortas- stenkitės kip mažiau jomis naudotis, nes nors aš pasinaudojau tik kelis kartus Cente ir kartelį nusiimant pinigus Sebo bankomate, vakar man bankas užblokavo kortelę, nes Šventojoj kažkas kortelės duomenis nuskaitė, tenka lauk kol padarys naują
Ilsėjomės, jei galima taip pavadint, Energetiko vasaros bazėje, namukuose. Per savaitę teko pakeist net tris. Gyvenau namuke trivieciame už 45, 70, ir 60 lt. Pigiausias buvo nuo tarybinių laikų nerestauruotas, baisus, pirvinas tirk, kad kuop nekuopęs... Ir dar po trijų parų pareikalavo išsikelt, nes pamiršo, kad prašiau galimybės pratęst gyvenimą iki sekmadienio... Tiesiog kai išsipirkinėjau namuką trim dienom, sakiau, kad jei bus geri orai, norėsiu likt iki sekmadienio... Man pasakė, kad be problemų. Ateisit trečiadienį ryte, susimokėsit ir gyvensit, o trečiadienį ryte ant slenksčio išdygo žmogėnas kuris jau buvo už namuką susimokėjęs nuo to ryto. Kai nuėjau aiškintis, buvo atrėžta, kad kas pirmesnis ir gudresnis, ir pasiūlyta išsikelt iki dvyliktos. O aš su dviem beibiais ir be mašinos
Ir laisvų namukų nėra...
Galų gale po skandalo rado namuką vienai dienai... Už septyniasdešimt lt, be patogumų, judriausioj vietoj... Vienintelis pliusas, kad be kaimynų iš kitos namelio pisės, tipo viengubas namelis...
O sekantį rytą vėl karusčiausi per visą poilsinę, kaip čigonė, su manta ir vaikais... Į atnaujintą namuką. Iškaltas lentelėm, nudažytas, o daugiau viskas tas pats... Kas įdomiausia, namukų niekas niekada netvarko, ir laimės dalykas, ką rasi, gavęs raktą nuo savo numerio...
O dėl maisto, tai į tą Galeros valgyklą geriau neiti, kainos pakankamai nemažos, o porcijos juokingos. Sriuba kainuoja tris lt, kaip geroj kavinėj, per dienos pietus, o valgyt negalima, paėmiau kotletą vaikams, o ten mėsa net nekvepia, soja plius batonas... O aptarnavimas.... patyliu.
Dėl mažosios atradom savo kampelį- kavinukę Greitukas šalia Paršelio rojaus. Ten nemokamas batutas vaikams, Maniškė manjakė, o mokėt už kelias minutes šešis lt man pasirodė neprotinga. Aišku batutas nekoks, ir vaikų dažnai yra daug, bet juk visur jų knibžda... O ten maistas neblogas, picos skanios, ir yra alaus už du lt. Blyndos Tai pinigėlius, kuriuos būtume sumokėję už batutą, sumokėdavom už skanėstus.
Skanios kavos neradau...
Dar apie kortas- stenkitės kip mažiau jomis naudotis, nes nors aš pasinaudojau tik kelis kartus Cente ir kartelį nusiimant pinigus Sebo bankomate, vakar man bankas užblokavo kortelę, nes Šventojoj kažkas kortelės duomenis nuskaitė, tenka lauk kol padarys naują
Ilsėjomės, jei galima taip pavadint, Energetiko vasaros bazėje, namukuose. Per savaitę teko pakeist net tris. Gyvenau namuke trivieciame už 45, 70, ir 60 lt. Pigiausias buvo nuo tarybinių laikų nerestauruotas, baisus, pirvinas tirk, kad kuop nekuopęs... Ir dar po trijų parų pareikalavo išsikelt, nes pamiršo, kad prašiau galimybės pratęst gyvenimą iki sekmadienio... Tiesiog kai išsipirkinėjau namuką trim dienom, sakiau, kad jei bus geri orai, norėsiu likt iki sekmadienio... Man pasakė, kad be problemų. Ateisit trečiadienį ryte, susimokėsit ir gyvensit, o trečiadienį ryte ant slenksčio išdygo žmogėnas kuris jau buvo už namuką susimokėjęs nuo to ryto. Kai nuėjau aiškintis, buvo atrėžta, kad kas pirmesnis ir gudresnis, ir pasiūlyta išsikelt iki dvyliktos. O aš su dviem beibiais ir be mašinos
Ir laisvų namukų nėra...
Galų gale po skandalo rado namuką vienai dienai... Už septyniasdešimt lt, be patogumų, judriausioj vietoj... Vienintelis pliusas, kad be kaimynų iš kitos namelio pisės, tipo viengubas namelis...
O sekantį rytą vėl karusčiausi per visą poilsinę, kaip čigonė, su manta ir vaikais... Į atnaujintą namuką. Iškaltas lentelėm, nudažytas, o daugiau viskas tas pats... Kas įdomiausia, namukų niekas niekada netvarko, ir laimės dalykas, ką rasi, gavęs raktą nuo savo numerio...
O dėl maisto, tai į tą Galeros valgyklą geriau neiti, kainos pakankamai nemažos, o porcijos juokingos. Sriuba kainuoja tris lt, kaip geroj kavinėj, per dienos pietus, o valgyt negalima, paėmiau kotletą vaikams, o ten mėsa net nekvepia, soja plius batonas... O aptarnavimas.... patyliu.
Dėl mažosios atradom savo kampelį- kavinukę Greitukas šalia Paršelio rojaus. Ten nemokamas batutas vaikams, Maniškė manjakė, o mokėt už kelias minutes šešis lt man pasirodė neprotinga. Aišku batutas nekoks, ir vaikų dažnai yra daug, bet juk visur jų knibžda... O ten maistas neblogas, picos skanios, ir yra alaus už du lt. Blyndos Tai pinigėlius, kuriuos būtume sumokėję už batutą, sumokėdavom už skanėstus.
Skanios kavos neradau...
aciu,Narute ir Naktibalda uz atsakymus
QUOTE(narute @ 2009 08 12, 10:28)
Mes irgi tai žinojom,kad šalia knygyno yra Swed bankas,o kai nuėjom radom tik raštą,kad banko nėra,artimiausi Palangoje .Kadangi atvažiavus į Šventąją buvau be grynųjų,tai teko imtis pinigus iš Seb banko,kur už kiekvieną nuėmimą nuskaičiuoja 10 lt.
QUOTE(VAIDAZ @ 2009 08 12, 11:41)
Swedbanko, tai jo nėra, ar tiksliau pasakius, nebėra... Iš Seb nusiėmus pinigėlių dešimt lt nuskaičiavo.
Tai žiūriu ta pati situacija,kaip ir man .Vakar paskambino ir Swed banko,pasakė,kad užblokavo mano kortelę,mat banką pasiekė žinia,kad duomenis nuskaitė tretieji asmenys.Aš irgi ėmiau pinigus iš to prakeikto Seb banko.Dabar savaitę esu be kortelės. Nu žodžiu,šį kartą Šventoji pasirodė šiuo klausimu kažkoks aferų miestelis .
Sveikos,
ojej, na ir nugąsdinai įdomu, ką ten viduj rasim nuvažiavę užsisakėm keturvietį dviem parom savaitgaliui, tai dabar prisiskaičiau komentarų ir suku galvą, kokį gausim, sujungtą su kaimynais ar ne
ir dar norėjau paklausti, ar stalo įrankius, patalynę, virdulį reikia vežtis savo, ar ten yra? o dušas kiek supratau mokamas?
Papildyta:
nepamenu, kokios ten parduotuvės Šventojoj, bet ar jose galima atsiskaityti kortele, ar kortelių nepriima?
QUOTE(VAIDAZ @ 2009 08 12, 12:41)
Kas įdomiausia, namukų niekas niekada netvarko, ir laimės dalykas, ką rasi, gavęs raktą nuo savo numerio...
ojej, na ir nugąsdinai įdomu, ką ten viduj rasim nuvažiavę užsisakėm keturvietį dviem parom savaitgaliui, tai dabar prisiskaičiau komentarų ir suku galvą, kokį gausim, sujungtą su kaimynais ar ne
ir dar norėjau paklausti, ar stalo įrankius, patalynę, virdulį reikia vežtis savo, ar ten yra? o dušas kiek supratau mokamas?
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2009 08 12, 14:32)
Mes irgi tai žinojom,kad šalia knygyno yra Swed bankas,o kai nuėjom radom tik raštą,kad banko nėra,artimiausi Palangoje .Kadangi atvažiavus į Šventąją buvau be grynųjų,tai teko imtis pinigus iš Seb banko,kur už kiekvieną nuėmimą nuskaičiuoja 10 lt.
nepamenu, kokios ten parduotuvės Šventojoj, bet ar jose galima atsiskaityti kortele, ar kortelių nepriima?
QUOTE(MO @ 2009 08 12, 14:39)
Sveikos,
Papildyta:
Papildyta:
mes ne ten pat atostogavom , bet gal pagelbės mano patirtis
mes virdulį vežėmės, kambarį buvo rozetė tai labai prireikė , gyvenome rokonos naMELIUOSE, NESIPLĖSIU APIE SĄLYGAS..., BET ĮMANOMA, patalynę vežėmės baltą ir vaikams visą patalynę savo, prisipirkom vienkartinių indų, nes šaltame vandenyje plauti indus sakėm kiek įmanoma mažiau , ai dar prisinminiau vežiausi mažiuką katiliuką labai prireikė, nes su jų dujomis kol užkaitintum puodą vandens pralauksi valandą , tai labai pravertė, keptuvių aišku kokybiškų nesitikėkit, , jau kelintą kartą pasimokau, teko labai stipriai stengtis, kad kiaušinienė neprisviltų , šiaip labai ekstremalu su vaikais nameliuose gyventi, , bet vaikams tai kaifas
prekinomės cento pradėje, atsiskaičiau koretele, paskui dar vienoje prie namų prekinomės tai irgi galima kortele atsiskaityti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 08 12, 15:11)
mes ne ten pat atostogavom , bet gal pagelbės mano patirtis
labai ačiū už info gerą mintį davei, vienkartinių indų nusipirkt aš manau, mes nesigaminsim maisto, dvi paras kaip nors išsiversim be to, bet indai visada reikalingi
Energetike iš trijų namukų kuriuose buvau, tik viename buvo puodų. Kituose nebuvo. Nusivežiau elektrinį virdulį, bet jis antro kraustymosi neištvėrė, tai šiaip ne taip pasvilusį virdulį gavau iš administracijos.
Kortelėmis atsiskaityti prekybos centruose galima, o kavinėse nelabai. Ir po bajerių su duomenų nuskaitymu, aš neberizikuočiau net padavėjai kortelės paduot... juk namie tai lengvai išrašą pasitikrini, o vat atostogose taigi nebebus kaip.Taigi sukčiai turi bent porą dienelių, kol mes apsižiūrim.
Kortelėmis atsiskaityti prekybos centruose galima, o kavinėse nelabai. Ir po bajerių su duomenų nuskaitymu, aš neberizikuočiau net padavėjai kortelės paduot... juk namie tai lengvai išrašą pasitikrini, o vat atostogose taigi nebebus kaip.Taigi sukčiai turi bent porą dienelių, kol mes apsižiūrim.
QUOTE(VAIDAZ @ 2009 08 12, 16:32)
Energetike iš trijų namukų kuriuose buvau, tik viename buvo puodų. Kituose nebuvo. Nusivežiau elektrinį virdulį, bet jis antro kraustymosi neištvėrė, tai šiaip ne taip pasvilusį virdulį gavau iš administracijos.
o patalynę savo vežėtės? kaip su dušais, ar jie mokami?
Sveikos mamytės.Praeitą savaitgalį ir mes pabuvojome Šventojoje.Kadangi savaitgalį laisvų kambarių neberadome ,apsistojome kempinge Ošupio 1a.Aplinka graži tik iš fasadinės pusės.Mums gi pasiūlė patvorį prie tualetų...gerai kad jie tvarkingi-nors nesmirdėjo.Lauko baldus teko patiems "susikombinuoti" nors telefonu buvo pabrėžiama kad naudositės baldais.O dėl kainos -buvom 2suaugę ir 2vaikai ,1palapinė ,1mašina- tai neužteko 70lt. paprašė dar 20 viso90 ir čia už vieną parą pievos! Šeimininkė labai myli pinigėlius.
QUOTE(MO @ 2009 08 12, 15:36)
o patalynę savo vežėtės? kaip su dušais, ar jie mokami?
Patalynės nesivežiau, sakiau, kad jeigu ka, nusipirksiu maximoj. Patalynę, beje, visai nebloga davė, ir jei daugiau nei vienai nakčiai nemokamai, o jei vienai nakčiai, tai penki lt. O vat dėl "adijalų" tai namukuose yra po du žmogui, bet tokie baisūs...
Mat mieli tautiečiai juos nešasi į paplūdimį, kad karališkai pailsėt...
Dušas penkiolika min aštuoni lt... Nebuvau, su vaikais baseinėlį mažą iš maximos pasiėmę buvom, jame turkšdavomės, vandenį nešėmės iš jų vandentiekio, beje, gėrimui netinkamas. Būtinai reikia nusipirkt kokį penkialitrinį geriamo parduotuvėj.