Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (5 tema)

QUOTE(Avocetė @ 2009 08 10, 13:05)
Kaip tik vakar buvom HBH  ax.gif tai visai normaliai pavalgėm  ax.gif mūsų šeima 4 asmenys du vaikai 4 ir 6m. Užsisakėm 2 porcijas kepsnių tai vos suvalgėm  doh.gif kepsnio kaina 22lt  ax.gif
Kažkada sėdėjom viduj tai man ten kažkoks balaganas  doh.gif  geriau jau lauke būt wub.gif

Skaniai ir pigiai galima pavalgyt Kretingoj kavinėj Kryžkelė  wub.gif nu čia nelabai į temą  ax.gif

4u.gif viskas i tema thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas atostogvot Sventojoi Meguvos gatveje 11A?Ir dar kalusimas jei atvaziuojam antradieni 12 val o isvaziuojam penktadieni 12val tai uz kiek paru susimoki uz 3 ar 4? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 10 rugpjūčio 2009 - 12:38
QUOTE(Raile @ 2009 08 10, 12:59)
Kazkaip mazai pasisakanciu g.gif  Gal, kad vasara paskutines savaites skaiciuoja g.gif

Noriu paklausti, ar kas siemet buvot uzsuke i Darbenus pas Juoza? Mes ten megstam daznai nuvaziuot pavalgyt, pasizvalgyt, pasivaiksciot ar tiesiog laika praleist mirksiukas.gif  Kazkaip pernai paskutini karta lyg ir nusivylem-ir aptarnavimu, ir maisto kokybe (pasirode neskanu ir porcijos sumazeje)..Idomu, kaip siemet ten?
Ir siaip, niekas neparasot, kur geriat kava, kur valgot lotuliukas.gif ?
Is savo patirties-kava skani ir desertai kavineje salia knygyno, kur kiemelyje isspudingas kalvio ranku sernas stovi thumbup.gif  Nevalgem, bet patiekalai atrode graziai is salies ziurint ax.gif  Skaniai ir pigiai galima pavalgyt Galeros valgykloj mirksiukas.gif

Porcijos tai tikrai dideles, skanu thumbup.gif bet mums nepatiko tai kad pavalgem ir norejom atsiskaityt kortele, bet aisku uz greita ir gera aptarnavima buvom paruose arbatpinigiu, kaip ir priklauso, ateina padaveja ir sako pas mus kortelemis atsiskaityt negalima (jokio ispejimo ar uzrasu apie tai nemaciau, net i galva negale ateit mintis kad korteles nepriims doh.gif )bet sako pas mus bankomatas, aisku jis ne toks kokia mano kortele, tada nusiimant grynus reik moket mokesti, nu tai taip supykau ir tetute liko be arbatos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2009 08 10, 14:35)
Mergaites gal kas atostogvot Sventojoi Meguvos gatveje 11A?Ir dar kalusimas jei atvaziuojam antradieni 12 val o isvaziuojam penktadieni 12val tai uz kiek paru susimoki uz 3 ar 4? g.gif

Man atrodo kad trys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 08 10, 14:25)
Man  atrodo  kad  trys g.gif

ir man atrodo,o mums sako kad mokesit uz 4 paras kaip cia kad neapdurnytu biggrin.gif nes paskambinus viena kaina sako o paskui jau uzsirezervavus uz vaika dar +5 lt parai paprase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2009 08 10, 13:35)

Logiskai ir matematiskai-3 paros ir niekaip kitaip ax.gif Bet ju matematika kitokia-ten jie dienas ir pusdienes skaiciuoja doh.gif Ten niekaip nesuprasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2009 08 10, 13:35)

Kaip beskaičiuotum gaunasi trys paros g.gif
Atsakyti
Juk dazniausiai skaiciuojamos nakvynes,tai paprasta matematika - gaunasi 3 bigsmile.gif

Buvom pas Juozapa nuleke vaiko paganyt ant tu visu lipyniu ir ciuozyniu.Buvom katik po vakarienes,tai valgyt nesiemem,tik uzkandeliu visokiu prie alaus,bet normalaus maisto kainos man pasirode uzlankstytos gerokai,na nebent ten porcijos milziniskos,nes siaip.. doh.gif kainos tikrai nekrizines biggrin.gif
Atsakyti
na mes sekmadieni lekiam i vici keturvieti dvieju kambariu butuka rolleyes.gif keleri metai ten vaziuojam ir dar nenusivylem...si karta vaziuojame tik 3 parom, bet uzsisakeme is anksto. nesinori su maziuku likti ant ledo wink.gif
o HBH mus jau pernai nuvyle irnesakyk.gif ispindejo jau ta vieta mano akimis ziurint...ir maistu ir aptarnavimu...
Atsakyti
[quote=Raile,2009 08 09, 13:58]
Aptarnavimas visoje Sventojoje baisus, netik energetike doh.gif Ir paslaugu ivairove nuline..Megstu atostogaudama sau suteikti dar ir papildomu malonumu, bet Sventojoj nei manikiuro pasidarysi, nei plauku proceduru, nei masazo sulauksi doh.gif Anksciau Palangoje visu tuo save palepindavau, net Sventojoje tenka priprasti, kad sito nebus, tai ir nereikia biggrin.gif
[/quote]

Kitur tikrai nėra toks baisus schmoll.gif
[quote=Raile,2009 08 10, 12:59]

Noriu paklausti, ar kas siemet buvot uzsuke i Darbenus pas Juoza? Mes ten megstam daznai nuvaziuot pavalgyt, pasizvalgyt, pasivaiksciot ar tiesiog laika praleist mirksiukas.gif Kazkaip pernai paskutini karta lyg ir nusivylem-ir aptarnavimu, ir maisto kokybe (pasirode neskanu ir porcijos sumazeje)..Idomu, kaip siemet ten?

[/quote]

Valgėm ir šiemet, ir pernai- tai porcijos labai didelės ir skanu smile.gif

Skaniai ir pigiai galima pavalgyt Kretingoj kavinėj Kryžkelė wub.gif nu čia nelabai į temą ax.gif
[/quote]
O čia tai man nepatiko maistas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 08 10, 23:39)

O čia tai man nepatiko maistas schmoll.gif

kur tas čia? Kryžkėlėj?
aš kiekvieną dieną ten pietus valgau tai kažkaip jau pabodę bet kad man skanu ir porcijos didelės
Atsakyti
Mes vėl Šventojoje, vakar ieškojom nuošalesnio pliažo paplikinėjimams, nes žmonių net pakraščiuose - ojojoj doh.gif Radom, vakar, nuostabią šiltą saulėtą dieną jis atrodė štai taip:
user posted image
Jei kam aktualu, ta vieta patogiuasiai pasiekiama ne mašina, o dviračiu ar pėstute (jei nebijoma ilgookai paėjėti)...Pasijutau kaip Neringoje, dėl žmonių kiekio smile.gif

Ir, galiu parekomenduoti - jei norit pabūt ramioj vietoj, prie pat jūros ir kur mažai žmonių, bandykit ieškoti ko nors Kuršių take. Ten mačiau ir bent dvi vietas, kur priima su palapinėm - dėl patogumų nieko nežinau, bet ramuma, tyluma, viskas praktiškai ant jūros kranto smile.gif
O Kuršių takas atrodo taip:

user posted image

Kairėje pusėje tarp pušelių - įvairūs namukai ar vilos, iš karto už jų - ošia jūra... wub.gif

Šiandien palėksim į priešingą pusę, link Kunigiškių, tai laukite fotoreportažo iš ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 11 rugpjūčio 2009 - 08:39