Papasakosiu jums savo patirtį šiandien Energetike . o paskui galvokit ar norit ten važiuot
http://www_energetik...mp;stat=karjeratai va pradžia tokia: buvau laimėjusi perlinę vonią dviems Energetike. Susiruošėm šiandien ryte su drauge ir nupūtėm (gyvenam Palangoj
) susiradom registratūrą. Kantriai laukiam prieš mus gal kokie 3 žmonės. Ir taip kantriai pralaukėm 20 min
Atėjo mūsų eilė prie langelio pasisakiau kas ir kaip. Nustebo kad dviems. Susiskambino su kažkuo pasitikslino. Liepė pasedėt palaukt apie 15 min kol ateis mus pasiimt.
Na ką sėdim vėl kantriai laukiam ištroškusios tos procedūros
praėjo pusvalandis - situacija nesikeičia. Tik staiga pamatau kad ateina kita registratorė - galvoju pamaina keičiasi
reik eit sakyt kažką. Paskui liksim ant ledo
Prieinu prie registratūros langelio, atokiau atsistoju nes gan nemažai žmonių laukia. Ir nugirstu registratorės pokalbį su klientu.
Situacija tokia. 11:20 min. Poilsiautojas teiraujasi kada jis galės patekt į kambarį. Nes visgi sukoręs nemažą kelią jis norintis pasimaudyt jūroj o ne sedėt foje kol gaus kambarį. Jam telefonu buvo paaiškinta kad kambarį gaus 11 val. Registratorė nutaiso šlykščią miną (dar nebuvau mačiusi kad taip galima bendraut su žmonėmis tokiu tonu ir aplamai
) ir sako už kokios valandos. Nes kambariai atlaisvinami 11 val kol sutvarko + 15 min. tai jam liepė ateit 12:20
tai žmogelis jau susinervijęs ir klausia o kada galėsiu kitą dieną išvažiuot? kada įėjau į kambarį? Ne, 11 val
šlykščiai atsako registratorė.
aš vis dar stoviu prie registratūros.
kiti žmonės buvo telefonu užsizervavę kambarį. Matosi žmonės iš kažkur atvykę. Pasiruošę poilsiui ir ištroškę jūros
Ir ką jūs manot? registratorė pasako kad mes laisvų kambarių neturim
neva rezervuojant kambarį reikalingas avansas. Bet tiems žmonėms niekas telefonu apie nesakė.
Ir šita bjauri mymra pasako aš su jumis nekalbėjau ir nežinau kas jums ką sakė
Man neišlaiko nervai prikišu galvą prie langelio ir sakau kiek toliau stovinčiai registratorei (su kuria derinausi dėl perlinės vonios):
_ Tai kada čia mus pakvies į tą vonią?
O ji žiūri į mane lyg pirmą kartą matytų ir klausią:
- Kokią ?
aš daugiau ten gyvenime nekelsiu kojos ir kitiems pasakysiu
ką man teko patirti, pamatyti ir išgirsti per gerą pusvalandį , na tegul valandą
aptarnavimas tiesiog siaubingas. Chaosas !!!